ooowww mondiyo...kraşieynseync.lelele.lelele
Printable View
ooowww mondiyo...kraşieynseync.lelele.lelele
[quote=jerfin;258862]spotla arasındaki 1000 puan makası da hesaba katarsak sabah açılış kaç olur acaba..:)[/quote]
yaw 1.000 pıvan makas yokki.bende veriler mi yannış yoksa?
ağustos 69.500 kapattı spot 68.770.
730 pıvan fark var.bu da vade başı için gayet normal yav.teorik fiyat 69.436 görünüyor.aradaki makas normal yani.
baskı var bence dowda .. ağır baskılı aynı zamanda küskülü .. fraktalik bir o kadarda .. crashesagneli .... üvvv ...:o
mondiyo ... kraşieynseync..wooooo
[quote=TÜRKOĞLU;258868]yaw 1.000 pıvan makas yokki.bende veriler mi yannış yoksa?
730 pıvan fark var.bu da vade başı için gayet normal yav.teorik fiyat 69.436 görünüyor.aradaki makas normal yani.[/quote]
aha da nadir bulunur beyaz peçeli pambih gelmiş....he doğru diyon..2 aylık faize %2 desen normal bi fark...... ha eğer -1000 olsaydı ne diyecektik, p,yasa negatif beklentileri fiyatlıyor..sözün özü makasın **...herkes neyi alıp satıyorsa onun grafına baksın:D:D
arkadaşlar SPX şu anda kaçtan işlem görüyor ?.. sanırım bende değerler yanlış görünüyor..
yaw 1.000 pıvan makas yokki.bende veriler mi yannış yoksa?
730 pıvan fark var.bu da vade başı için gayet normal yav.teorik fiyat 69.436 görünüyor.aradaki makas normal yani.
fdow tehlikeli yerelere geldi....:eek::eek:
[quote=Astatin;258871]aha da nadir bulunur beyaz peçeli pambih gelmiş....[B]he doğru diyon[/B]..2 aylık faize %2 desen normal bi fark...... ha eğer -1000 olsaydı ne diyecektik, p,yasa negatif beklentileri fiyatlıyor..sözün özü makasın **...herkes neyi alıp satıyorsa onun grafına baksın:D:D[/quote]
ben demiyom lem MTX ten baktım teorik fiyat 69.436 deyu :p
[quote=Astatin;258874]yaw 1.000 pıvan makas yokki.bende veriler mi yannış yoksa?
730 pıvan fark var.bu da vade başı için gayet normal yav.teorik fiyat 69.436 görünüyor.aradaki makas normal yani.[/quote]
cevap verdikya yukarda..daha ne tekrarlayıp duruyon..eüzü.boks.
şimdi saraylı abi gelip .. fırçayı çekecek .... üvvv .. abi hep astatinin suçu boşa atılsın demiyorum ben yani .. atılsın yani .. yok yok atılmasın iyi adam astetron patron .. üvvvv ...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;258868]yaw 1.000 pıvan makas yokki.bende veriler mi yannış yoksa?
730 pıvan fark var.bu da vade başı için gayet normal yav.teorik fiyat 69.436 görünüyor.aradaki makas normal yani.[/QUOTE]
spotla puan farkı 730 değil, 729.41..:p:p
iyi de teorik fiyata ne bakıyorsun pambık.. daha önceki vadelerde teorik fiyata göre mi işlem görüyordu ?.. yukarı trendin güçlü olduğu zamanlarda bile eksi makasla yeni vadenin başladığını görmedik mi?..piyasadaki genel havaya göre oluşuyor makas..
yurtdışı göçerken normal mi sence 730 puan artı makas ??.. .dng