"bakmillete gene alacak dedirtip bu sefer vuracak" diyenleri yiyecek gibi hacılar...
Printable View
"bakmillete gene alacak dedirtip bu sefer vuracak" diyenleri yiyecek gibi hacılar...
[quote=ATHLON;428427]"bakmillete gene alacak dedirtip bu sefer vuracak" diyenleri yiyecek gibi hacılar...[/quote]
süs mü verior..yoksa süs verior süsü mü verior..yoksa süs verior süsü verior süsü mü verior sorunsalı:D
yok yok bu sefer oldi...025 dedimi kar cepte(025 te almam daha aşağıda). 325 e stop koydum... çekilirim...
175 kapandım 025 te açacam tekrar
abeyler 325 üstü tehlikeli.. ben ora değerse bugün yeter derim...
400 den açılan kısım 275 kavırma...dündne kalan posta ile devam şort
allaha emanet olun abeyler.. benden bugün bu keddar...
ula bunlar hep kedü-exin yüzünden..kaç gündür ne yani şimdi garan 10 yakmayacak mı diyordu...9.98 den döndü..şimdilik
[quote=Astatin;428433]400 den açılan kısım 275 kavırma...dündne kalan posta ile devam şort[/quote]
o kısım 400 den reşort
[quote=Astatin;428436]o kısım 400 den reşort[/quote]
abiler... normalde bunları 125 den kapardım ama hemhızlı hemyavaş 15 dklık sistem geçici sat veriyor..eğer 17:44:50 de hala satttyasa sistem geceye 4 kaldıraç şort..yok eğer alda kalırsa geceye 2 kaldıraç şort gireceğum..dow artuk graşşun deu beklıyorum
ivit.. geceye 4 galdıraç şort...
gün boyu taze 2 galdıraçlı şortlarla 800 puan aldım sanırsam...dünden kalan 2 galdraç şortlar ise düne göre az bi puan zararda amma totalde günü düne göre güzel artı gapatmışık.... teprik ederim..yannız artık graş isterek..dow %2 felan düşeydi iyiydi
Fıtı, fıtı bi hafta daha geçtü :) Eyü hafta sonları patronlar..