[quote=Astatin;107177]şşş SELÇUKLU,
Sabah ki üwwwwww ün içime dokunduydu vallaha...sevindim adına...ralli ralli ralli :) ben flat olsam da[/quote]
Evet cuma da zarardaydı.Kazansın kardeşim.
Printable View
[quote=Astatin;107177]şşş SELÇUKLU,
Sabah ki üwwwwww ün içime dokunduydu vallaha...sevindim adına...ralli ralli ralli :) ben flat olsam da[/quote]
Evet cuma da zarardaydı.Kazansın kardeşim.
Full short 400 375.
[quote=GOKHANFINDIK;107178]Evet cuma da zarardaydı.Kazansın kardeşim.[/quote]
kazansın tabii..foruma kar ettiğini yazmak kolay ama zarar ettiğini yazmak zor geliyo insana..
[quote=7410;107180]kazansın tabii..foruma kar ettiğini yazmak kolay ama zarar ettiğini yazmak zor geliyo insana..[/quote]
Adam zarar ettiğini yazıp hep mi bunalıma girsin.En güzeli zararı yazmayıp karı yazmak.
içine ettiler yine piyasanın 500 puana sıkıştırdılar.alacaksanız alın verecekseniz verin be...başlayan hareketin devamı gelmiyor.alıyorlar tıkanıyor,veriyorlar tıkanıyor...
Eee şimdi çok kişinin inanması lazım yükselişe.36950 den beri inanmayıp 37450 den inanan çoğaldıysa böyle 400 e barikatı koyarlar.
öğleden sonra dışarısı artıya geçerse burayın düşünemiyorum, bugünkü hareketler 1 ay önceki gibi 33,300 lerde 32,500 ü beklerken soluğu 36,000 den aldıydık
Mama sabahtı longa.Şimdi mama yemek isteyenlere zehir kustururlar.Kolay değil öyle.Bu arada garantideki baskı varya.Hep uzun vadeye satıyorlar.Mayıstaki düşüşe hazırlık oradaki hareket.
Yeter bu kadar.Full longg 275 300.
37100 e inecek
37250 kısa
satış geliyor....