Full long ralli.
Printable View
Full long ralli.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107214]Full long ralli.[/QUOTE]
yazı tura atsan daha az dönersin heralde..
Full short şelale.
Bu anlamda Vob Nisan vadeli altın kontratlarında, Granti bankasının en iyi uzun pozisyon taşıyıcısı olmasını anlayabilirsiniz, destek türevde bu vadede en iyi satıcı karıştırıcı, iş en kazançlı kurum ve short pozisyon taşıyor....bu altın kontratlarında piyasa yapıyolar, vadeli altın kontratlarında uzun pozisyon taşımanın zamanı yaklaşıyor gibi geldi bana, ama bakalım:) saygılar...
[quote=furkan;107215]yazı tura atsan daha az dönersin heralde..[/quote]
Yazı turanın şansı yüzde 50 dir.Benim şansım yüzde 51 in üstündedir her zaman.O yüzden böyle iyi.Full şelale devam.
Garanti bankasından altın kontratı yapan trader a seslenmek istiyorum, burayı okuduğunu biliyorum, bu işler bayat işler, altın vadeli işlemi yapmak isteyen çok az insan var, ama ilerde altının çok değerlenmesi gerçekleşirse, işte o zaman en çok işlem gören kontrat olması bile muhtemel diyorum, şimdi böyle sığ tahtaya müşteri akmıyor, ama çabalarınız karşılıksız kalmayacaktır, e bizede kenarından kıyısından kazançlı işlem yapma imkanı tanırsınız heralde:)....
LONG mu SHORT mu?
yazı tura mı atsak acaba?
2.ortalama ihlalide fake olarak kaldı ve yeniden ortalamaların üzerine sıçradık..
spot açılışını yukarda karşılayacaklar gibi ?
ilginç bir gün..
[QUOTE=bull market;107220]Garanti bankasından altın kontratı yapan trader a seslenmek istiyorum, burayı okuduğunu biliyorum, bu işler bayat işler, altın vadeli işlemi yapmak isteyen çok az insan var, ama ilerde altının çok değerlenmesi gerçekleşirse, işte o zaman en çok işlem gören kontrat olması bile muhtemel diyorum, şimdi böyle sığ tahtaya müşteri akmıyor, ama çabalarınız karşılıksız kalmayacaktır, e bizede kenarından kıyısından kazançlı işlem yapma imkanı tanırsınız heralde:)....[/QUOTE]
istersen direkt hesabına yollasınlar :):)..
sen hiç ugraşma bilee
375 long 350 full short.
uzlaşmanın son haftası normal böyle sistem çarpma.
Moodys ten kotu haberler geliyor.Full short devam.