aksama dowda show bekliyorum şelale olarak..
Printable View
aksama dowda show bekliyorum şelale olarak..
[quote=GOKHANFINDIK;107226]Moodys ten kotu haberler geliyor.Full short devam.[/quote]
cnbc-e den önce geçtin haberi gökhan :)
[quote=furkan;107227]aksama dowda show bekliyorum şelale olarak..[/quote]
nedenleri....!!?
astatin 225 den şort sistemli
SELÇUKLU, şu 15 dklığa bir baksana..üçgen felan varmı orda.. :)
37200 kısa....b.... kunu çıkardılar.......
[QUOTE=SaNCaKTaR;107229]nedenleri....!!?[/QUOTE]
8250direncine yaklaşamadann dönüyor sürekli 3kere 8080den en sonda 8125den dönmüş bir dow var önümüzde..paritelerdende ışık gelmiyor euro/dollar seanslık olarak aşırı alımdaydı onada düzeltme şart..oldumu ?? !!!
[quote=YAVUZHAN;107228]cnbc-e den önce geçtin haberi gökhan :)[/quote]
Matrikse önce düştü hepsinden.Hem o kadar olsun farkımız.Kimse uğraşmasın öyle anlarda benden hızlı emir yollayacak kişi ancak benle aynı sistemi kullanan birisi olabilir..dng.dng
[quote=SaNCaKTaR;107229]nedenleri....!!?[/quote]
Nedenlerine gelirsek Dow 8100 den 10.dönüşü oluyor bu nerdeyse.Başka nedene gerek yok.Garantideki baskı mayıstaki şelalenin boyutunu gösteriyor.Vob da 38leri geçemiyor.
[quote=Astatin;107231]SELÇUKLU, şu 15 dklığa bir baksana..üçgen felan varmı orda.. :)[/quote]
[IMG]http://i39.tinypic.com/rk3tl3.gif[/IMG]
37450 stoplu short çok para kazandırır.
Moodys bakalım ne kadar etki yaratacak.Başta not düşme baskısı yaratabilir dedi.Sonra arttırabiliriz dedi eğer hükümet gelir arttırmaya giderse dedi..Bunlar da kafayı yedi.Haberler trendlerin yönüne göre kullandırılır.Bu tür haberlere gerek yok düşürmek yada arttırmak için.Mayısta zaten şelaleyiz.
06 düşecek garantide az sonra.175 kalkmaya çalıştıkça pasife emir yazıyorlar.Düşecez.