-
yok abi saraylı patron kızmaz bize..biz bağımlı kalmış gaptrader larız...mazur görür bizi bu saatte..
hele bi toplanın şortcular organize suç ve psikolojik terör ekibi sizi....açılış deep olacak..
ha cerfine kızabilir...dün istifa etti daytade den ama istifasının kabul edildiğini duymadım ben..ne iş öyle gap traderlık felan....
-
he bu arada selçuklu patron farkında değilim sanma..kaç gündür gece pozisyonuna sembolik membolik ayaklarıyla gaptrader diyarına döndüğünü fark etmedim sanma ha :) ehuheuheuh...:..:
tahminim saraylı patron da farkındadır bu durumun..her an daytrade lisansını iptal edebilir:..::..:
-
Strategist patron, sen her gece flat girsene..:D bak sen kısalarını kapatmasaydın akşam dow böyle düşmezdi..:p
-
[QUOTE=Astatin;258881]he bu arada selçuklu patron farkında değilim sanma..kaç gündür gece pozisyonuna sembolik membolik ayaklarıyla gaptrader diyarına döndüğünü fark etmedim sanma ha :) ehuheuheuh...:..:
tahminim saraylı patron da farkındadır bu durumun..her an daytrade lisansını iptal edebilir:..::..:[/QUOTE]
yok abi saraylı patron kızmaz bize..biz bağımlı kalmış gaptrader larız...mazur görür bizi bu saatte..
hele bi toplanın şortcular organize suç ve psikolojik terör ekibi sizi....açılış deep olacak..
ha cerfine kızabilir...dün istifa etti daytade den ama istifasının kabul edildiğini duymadım ben..ne iş öyle gap traderlık felan....
-
[QUOTE=Astatin;258881]he bu arada selçuklu patron farkında değilim sanma..kaç gündür gece pozisyonuna sembolik membolik ayaklarıyla gaptrader diyarına döndüğünü fark etmedim sanma ha :) ehuheuheuh...:..:
tahminim saraylı patron da farkındadır bu durumun..[COLOR="Red"]her an daytrade lisansını iptal edebilir[/COLOR]:..::..:[/QUOTE]
evet evet lisansı iptal edilmeli.. baksan sembolik diye 1 kontrat bırakıyordur.. olmaz, racona ters..:..:
-
[quote=Astatin;258881]he bu arada selçuklu patron farkında değilim sanma..kaç gündür gece pozisyonuna sembolik membolik ayaklarıyla gaptrader diyarına döndüğünü fark etmedim sanma ha :) ehuheuheuh...:..:
tahminim saraylı patron da farkındadır bu durumun..her an daytrade lisansını iptal edebilir:..::..:[/quote]
selpatros,
bence cesaretini topla..açık açık de abi..benim gönlüm gaptrade de de, ama yine de topikde kalmak istiyorum de..anlayışlı bir patrondur saraylı, anlayacaktır seni:p:p misal ben gaptrader, geveze FİFA gözlemcisi statüsünde nicedir takılıyorum topiğe...çifte vatandaşlık falan gibi düşün abi..:D:D
-
saraylı abi bu dopiği açtığından beri bir defa mecburiyetten tam poz girdim ... onunda dışında ya flat ya sembolik ... ama son zamanlarda bi eğilim heves havaları falanda var yani ... onuda inkar edemem ... ehehuuhuhe:D:D:D
-
[QUOTE=Astatin;258885]selpatros,
bence cesaretini topla..açık açık de abi..benim gönlüm gaptrade de, ama yine de topikde kalmak istiyorum de..anlayışlı bir patrondur saraylı, anlayacaktır seni:p:p misal ben gaptrader, geveze FİFA gözlemcisi statüsünde nicedir takılıyorum topiğe...çifte vatandaşlık falan gibi düşün abi..:D:D[/QUOTE]
ahanda kafamı çelmeye çalışıyor .. gaptrade klubunden aramıza hainler .. girmiş .. hellim aplaya şikayet edelim atsın bence forumdan ... yok yok bu sefer kesin atsın yani ... :D:D:D
-
çok uykum var üüwwww.. gidip uyuyayım mışıl mışıl.. .uyk
dün gece kabuslar gördüm ,sabah kapattığım yerden kısalarımı yerine koyamayacağım korkusuyla gözüme uyku girmedi..:D:D
-
[quote=Astatin;258678]vob bugün ağustos kapanış tahminim 69350..yarınki açılış tahminim 68350...ağustos vadenin vade kapanışı tahminim 350..ehu[/quote]
kenarda dursun:D
-
[quote=selçuklu;258851]saraylı abi .. ew ile bir soru soracaktım abi .. itkilerde düzettme dalgaları % kaç olabilir en az ... cılız 2. ve 4. dalgaların genel olarak anlamı olabilirmi .. itkinin gücüyle falan ilgili .... ?[/quote]
selçuklum geldim,
bir itkide özellikle kuvvetli bi trend başlayacaksa,misal 2.dalgayı,küçük dalga derecesinde belli belirsiz bile yapabilir,bi running flat yapar ,anlamazsın bile...ben 2.dalgayı sayamadğım bi sürü itki gördüm...:(
normalde
%23.6 ila %61.8 arası normal oranlarken bunun bir kural olmadığı hatırlanmalı...:)))
-
.. anladım abi cevap için sağol ... .. saygılar hörmetler saraylı abi .brv.brv.. ...cümleten iyi geceler uykum geldi .. üvvvvv .. :o:o