Kısalarla avatardaki keçi gibi kaldım 90 binin üzerinde... .dng
Printable View
Kısalarla avatardaki keçi gibi kaldım 90 binin üzerinde... .dng
[QUOTE=Astatin;300467]Bu da şu demek;
mvcut barın kapanışı , bundan önceki bardan (yani son bar yok) önceki 3 barın kapanışlarıın en yükseğinden büyükse.....[/QUOTE]
Ben mevcut barın kapanışını C değildeyani kapanış fiatı değilde W olarak, ağırlıklı ortalama fiatını kullanmak istemiştim.
histem bilecekmi ne ? üwwwwwwwww graŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
90.350 den kapananlar 89.800 den yerine kondu.
pehhh şelale olduk
Nolyoz ya basıldık mı satışlar yüklü geliyor.
[quote=Ruhul-Kudüs;300477]90.350 den kapananlar 89.800 den yerine kondu.[/quote]
biraz erken almışım ama ne yapalım alınmış alınmıştır.uyk
[quote=seagate;300448]astatin abi fincan gulp 5 dk 92 deyor ama herkez hemfikir yukarı olduğuna bu nası iştir üwwwwwwwwwwwwwwwwwww :d:d bi allahın gulu çıkıp graş deyebiliyiimi :d:d
hatta eskiden espirisi oliyi kraşi deye o bile yok üwwwwwwwwww[/quote]
seagte hocam ben sabahtan beri ne diyim 10-15000 göçüş yakın diye sabahtan beridir ::: Asti hoca da tiye aliyi beni :d
tek bar küsküsü yaptı yine pela..89550 ziesten sat verdi..
Bugün artık % 4 lük bi düşüş görelim. Yiter yaaa yiter yaa
[quote=seagate;300441]üwwwwwwwwww histem deyorki bu tepede konsolide oliyir 90650 üzeri felan yok deyir üwwwwwwwwwwwwww[/quote]
[quote=seagate;300448]astatin abi fincan gulp 5 dk 92 deyor ama herkez hemfikir yukarı olduğuna bu nası iştir üwwwwwwwwwwwwwwwwwww :d:d bi allahın gulu çıkıp graş deyebiliyiimi :d:d
hatta eskiden espirisi oliyi kraşi deye o bile yok üwwwwwwwwww[/quote]
[quote=seagate;300452]bence graş kapıda üwwwwwwwww :d:d palanın ortanca cocuğu çoktan 91 yaptıydı şimdiye üwwwwww abisi veya kardeşi olmadan yani üwww dax new high üww[/quote]
graşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.... EHEÜAÜEA pis tuzakmış da ralli oluyomuş üwwwwwwwwwww
475 Kırılırsa asıl şelale o zaman gelir