[QUOTE=GOKHANFINDIK;107297]Burası düşmeyecek zaten geberecekkkkkkkkkk.Full cinsinden short.[/QUOTE]
hani düşecektik ayu diyebilirler:D:D
Printable View
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107297]Burası düşmeyecek zaten geberecekkkkkkkkkk.Full cinsinden short.[/QUOTE]
hani düşecektik ayu diyebilirler:D:D
[quote=QUEEN;107300]hani düşecektik ayu diyebilirler:D:D[/quote]
bunu diyecek acemilikte bir forumdaş olduğunu sanmam. :..:
sabahtan beri 30 puanlık aralıkta tüm dünya ile kafa buldu amerikanın fdowu...nasıl işlerine gelirse eyle...
[QUOTE=unlimitted;107301]bunu diyecek acemilikte bir forumdaş olduğunu sanmam. :..:[/QUOTE]
espri yapıyoruz canım gökhanın tarzı belli
[quote=QUEEN;107303]espri yapıyoruz canım gökhanın tarzı belli[/quote]
biz de...
XAU/USD long.
Deutsche, EFG, İş, Finans ne yapmışsa aynısının tersini haziranda yapmış netleri sıfır olduğu için aynı yönde güvende hissediyorsanız nakit kalın.
bu dow eksi gelip artımı kapayacakki alıyolar diye düşünüyorum
Full long düşmüyoruz.Ralliiiii.
[quote=VOBiX;107306]Deutsche, EFG, İş, Finans ne yapmışsa aynısının tersini haziranda yapmış netleri sıfır olduğu için aynı yönde güvende hissediyorsanız nakit kalın.[/quote]
Zaten ben bu ceteyı ergenekon savcısına şikayet edıcem .dng
250 üstüne çıkıp 30 dakika kalması yeterli long için.Full longum.Elim 250 de gitti geldi ama nasip olmadı.Bekleyecem.75 sağa geçerse shortlarım sanırım.dow 905 lere geldi vob orada 100 altına inmedi halbuki daha önceden daha yüksekken dow biz 37000 dik şimdi aldılar bizi.Dipler yükseliyor vobta.Dow daha alt görürken dax en düşüğün altına gelmedi epey üstünde.Long zamanı gibi.fdax 0.8 eksiye ulaşırsa artabiliriz.Tüpraş iyi artmış.
forum kirliliği olmasın diye foreks piyasaları için olan pozisyonları yazmama/yorum yapmama kararı aldım.
o piyasalarla ilgili paylaşımda bulunmak isteyen arkadaş olursa, kişisel mesaj ile veya msn'den görüşebiliriz.
herkese bol kazançlar...