[quote=unlimitted;107305]XAU/USD long.[/quote]
realize.
(açılan pozisyonun kapanma noktasının yazılması gerektiğini düşündüğüm için yazdım. son forex mesajı idi)
bol kazançlar.
Printable View
[quote=unlimitted;107305]XAU/USD long.[/quote]
realize.
(açılan pozisyonun kapanma noktasının yazılması gerektiğini düşündüğüm için yazdım. son forex mesajı idi)
bol kazançlar.
komisyonlar düşmeli.. bugün aracı kuruma çalışıyorum[B].onbinde bir den fazlası [/B]artık kazık komisyondur..kar ed,nce gözüme gözükmüyor..ama zarar edince ,komisyon batıyor..
[quote=abka;107331]komisyonlar düşmeli.. bugün aracı kuruma çalışıyorum[B].onbinde bir den fazlası [/B]artık kazık komisyondur..[/quote]
Onbinde 1 den altını almak için vip olmanız lazım.O da en az günde 3000 4000 kontrata kontrat dememeniz lazım.Yoksa zor.
Matriks tam 16 30 00 da dondu.Böyle kepazelik olmaz.Gerçi işlem yapmaya gerek yok daha.Geceye böyle kalacam gibi.Hayırlısı.
[QUOTE=abka;107331]komisyonlar düşmeli.. bugün aracı kuruma çalışıyorum[B].onbinde bir den fazlası [/B]artık kazık komisyondur..kar ed,nce gözüme gözükmüyor..ama zarar edince ,komisyon batıyor..[/QUOTE]
valla benim komisyon onbinde 1in altında.
üstünde ödeyenler düşünsün.
pazarlık edin.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107332]Onbinde 1 den altını almak için vip olmanız lazım.O da en az günde 3000 4000 kontrata kontrat dememeniz lazım.Yoksa zor.[/QUOTE] bu ay bir geçsin..haziranda tekrar,aracı kurumla müzakerelere başlıyacagım..:).ben komisyonda düşüş isteyimde(en azından içimde kalmasın)...ya tutarsa misali..
Düşmemiz lazım.Dow epey eksi olacak bence gece.Büyük ihtimal dow 7850 falan olmadan ben alım yapmam bugün.Son işlem bitti sanırım bende.
Büyük montan emirler gelmeye başladı.Kırılım olacak.37000 altında kapanış bekliyorum.Hadi bismillah son 8000 İnşallah bu dowun görmesi.:..::..:.lelele.brv.kom
dow 8 bin üzerinde tutunursa buraya yarın sabah yukarı gab bile yaptırır bunlar..
[QUOTE=Leblebi;107258]Fdov 15 dakikalık oluşan grafik uyumsuzlugu..
[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/647/29625184.jpg[/IMG][/QUOTE]
olumsuzluk şu an itibariyle düzeldi fdov da...
Düşecez ya nereye gidiyorsun öyle sen.Yavaş git bakalım.Sıfır işlem devam short.Öyle yağma nerde.Kapanış 37000 altı yada 37050 gibi birşey olacak.
37.200 short.
ne dikim bi gündü ya........biri değilki hepsi manyak.....
kısa geceye... devam.......