[QUOTE=GOKHANFINDIK;107350]Erkencisin haziran falan ne ayaksın sen.:D.dng[/QUOTE]
ben ağır kitleyim.. vade sonu v.s. hiç uğraşamam..:p xu100 30.000 stoplos olmak üzere taşıyacağım..
Printable View
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107350]Erkencisin haziran falan ne ayaksın sen.:D.dng[/QUOTE]
ben ağır kitleyim.. vade sonu v.s. hiç uğraşamam..:p xu100 30.000 stoplos olmak üzere taşıyacağım..
bu arada cuma günü borsa kapalımı ?
netleştimi durum ?
[quote=GOKHANFINDIK;107349]Gece 300 den long 300 den yine short devam kaldım öylecek.[/quote]
o Nasıl oLe hem long hem short .dng.dng karasız görüyorum seni
herkes short galiba... ful long.
Aslında sitemim alda, fakat bugün ilginç oldu, kısa periyodlar sat sınırına yakın dalgalandık durduk, bi al verdi bi sat verdi günboyu, 5 dakikalık güne alda başladı sat, al, sat ve en sonunda günsonunda yaşan yukarı harekette al verdi, bende bu sınırda hareketin yarın gaplı düşüşle sat verdireceğini düşündüm ve geceye kısada girdim, fakat fulleyemedim, es kaza yarın haberle gaplı yukarı açılış olabilirde, malum IMF in gazını verebilirler piyasaya, bu sebeplerden kısa girdim am full kısa değil tabiki...saygılar...
şu imf ile ne halt edeceklerse etselerdi de kurtulsaydık.
demoklesin kılıcı gibi tepemizde sallanıp duruyor uyuz olay.
Cumada alda kapatmıştık hatırlarsanız. Gapları çözecek bir sistem yok malesef.Sabah ola hayrola diyelim.Dj nin 1 hafta 10 gündür 79** 80**arasında çok oyalanmış olması ve vade sonuna çok yakın olmamızdan dolayı vobda hareketlerin sert olacağını düşünüyorum.
djı korkmaya gerek yok ne köy olur ne kasaba bizimkilere çanak tutuyolar poz.alsın diye.
15 alda 60 satta kapadı..way anasını :)
[QUOTE=YAVUZHAN;107356]bu arada cuma günü borsa kapalımı ?
netleştimi durum ?[/QUOTE]
netleşti.. cuma kapalı piyasalar..
geceye LONG kaldım 37.225...kendim herhalde buradan LONG kalmaya cesaret edemezdim.ya SHORT ya FLAT kalırdım.kararttım gözümü ve uydum sinyale.patlarsa patlar...atın ölümü arpadan olsun misali...
midem bulandı bugün...ne indirdiler ne çıkarttılar...kopacak bi yerde sabırla devam edeceğim...ben elimden geleni yapıyorum sistemin dışına çıkmamak için.mevlamda mükafatını verir İNŞALLAH...
fXci ANNA ne diyor? SHORT demesin patlamayalım...
Fakat OBO için yarın 36500 e düşmemiz yüksek ihtimal diyorum...
OMUZ: 13.04.2009 tarihinde 37050 tepesinden düşüş ile oluşmuş
BAŞ : 17.04.2009 tarihinde 37975 zirveden düşüşle oluşmuş
Eğer sol omuzun tepesi 24.04.2009 tarihinde görülen 37675 ise
BOYUN ÇİZGİSİ:) 15.04.2009 tarihindeki 35025 düşüğü ile 21.04.2009 tarihli en düşük 35800 noktalarını birleştirdiğimizde, sanırım yarın açılışta 36500 e denk gelen bir yerlerde neckline geçiyor olmalı:) tabi bu biraz yukarı eğimli boyun çizgisi oluyor ve günboyu ekran takibi yaptırabilirler, yada yarın akşama kadar boyun çizgisi kırılmadan vakit geçirirler ve akşama kapanışı tamda bu çizgi üzerinden yapabilirler diyorum, o zaman çarşambayada hankı pozda gireceğimizi şaşırırız heralde:)
Spot 30 için bu rakam yarın sabah açılışta 36200 seviyelerinden geçiyor, [B]yarınki olası bir olumsuzlukta[/B], grafiklere göre açılışta olmasada akşama kadar boyun çizgisi test edilebilir diyorum saygılar...