mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese bol kazançlar
Printable View
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese bol kazançlar
[QUOTE=bull market;35125]Helal sana bi tanesin.brv
Burada pek görmedim ama orada çok gördüm yok ev aldım araba aldım da şu kadar kazandım diye yazan hala var, hayır kazandıysan yazda miktar yada kazancınla ev falan aldım diye niye görmemişlik yapıyosun değilmi? gıcık olan bu işte, ev var ev var, deve var on akçe deve var 100 akçe, senin kazandım diye yazdığın para, başkasına para bile değildir, ama yinede yapıyolar, biz boşuna yüzdesel konuşmuyoruz yada kaldıraç oranı vermiyoruz, oda her durumda değil, yada ne biliyim artı yazdı eksi yazdı deişte değilmi, batanda battım demeyecekmi, saklasın mı?:))), çok gülünç muhabbetler olmasa var ya, insan kızıyor işte , saygılar.[/QUOTE]
Yaw hangi site bu çok merak ettim.
:mad:
Al geldi uzunlar avantajlı arkadaşlar, saygılar.
mbm 15 dakk system direncten short yapsak ? busferde yermi pilav :)
[QUOTE=Musty;35129]Yaw hangi site bu çok merak ettim.
:mad:[/QUOTE]
Sen yanisin galiba:confused:
:D boşver, burayı bilsen daha iyi, tek biyer takibet ve haşırneşir ol daha güzel, inan bana, hani biz kopunca bilen biliyor forumları kullanıyoruz işte, saygılar.
dax boyle zayıf durmasa 41000deydik şimdi
Evet bugün gördüğü en düşük seviyeden 2000 puan yükseldi nerdeyse, bu olumludur, fakat 41500 sonrasına bakmalı bu olumluluğun, bence bugün üst sınır orası, oralardan tekrar kısaya geçilmeli, denenmeli, saygılar
geçmişte kullandığım bir sistem vardı..5 dakikalık bir sistemdi..az önce 1-18 eylül arasını test ettim. 13 kısa 13 uzun yapılmış....net 11.200 puan kar var....yahu kardeşim ben bu sisteme uyunca niye kar ettirmez bunlar...
[QUOTE=bull market;35132]Sen yanisin galiba:confused:
:D boşver, burayı bilsen daha iyi, tek biyer takibet ve haşırneşir ol daha güzel, inan bana, hani biz kopunca bilen biliyor forumları kullanıyoruz işte, saygılar.[/QUOTE]
yaw ben de zarardayım.
anca kazananları tebrik etmek düşer.
gidip de çemkirmenin manası yok.
Millet ezik olmasın....boks.
[QUOTE=furkan;35133]dax boyle zayıf durmasa 41000deydik şimdi[/QUOTE]
ve dax biraz toparladı bizde 41lere geldik..
[QUOTE=abka;35137]geçmişte kullandığım bir sistem vardı..5 dakikalık bir sistemdi..az önce 1-18 eylül arasını test ettim. 13 kısa 13 uzun yapılmış....net 11.200 puan kar var....yahu kardeşim ben bu sisteme uyunca niye kar ettirmez bunlar...[/QUOTE]
böyle trendli günlerde her sistem kazandırır %5lik düşüşün ztn %3ünü alsanız hergün yeter ki piyasa emriyle açılışta kısa bile girilince 2000puan alınıyordu
Dün 10:30 da aşağıya kırılmıştık 44000 üzerinden, bugün 10:30 yukarı kırıldık 40000 altından, bu acele ne diye merak ediyordum bende:)
[QUOTE=teo;35127]o sitenin huyudur, hep kaybettim diyeceksin,kazananı sevmezler,
Public forumlarda seni kabul etmeleri için hep battım, ve kaybediyorum,beş kuruş param kalmadı diyeceksin.
Paralı ve kazanan adama olmadık laf ederler.
Benden tavsiye...[/QUOTE]
Teoman abi ne oldu gavura kızıp oruç yenirmi?
Üç-beş densiz yüzünden bizede küsme.Densiz lüzumsuz adam olmayan yermi var? İnan ben bulamadım.Heryerde numunelik enaz -1- (yek) (one) lüzumsuz adam mevcut.Sende bunu bilmeyecek bir adam değilsinde.Sinirine bağladım!
Saygılar!
sadece bilgi....eger hisse senedi dünkü kapanışa göre gün içinde , %3-5 eksi yaparsa,ama gün sonu kapanışı ,dünün üstünde yani %3-5 artı yaparsa....ve mutlaka hacim patlaması varsa ...hisse dönmüştür...mesela 17 agustos 2007 aynen böyledir...31 temmuz i 2008 de ise tersinden böyledir(tepe oluşumu)..şimdi garantinin 3,10 üzeri kapanışı ,bugün için tüm bu şartları yerine getirir...
sn.teo ! cidden seni özledik... bu forumdaki ana trent saygı-sevgi trendidir.arada bir muzırlar herzaman çıkar...zaten ortak akıl onları hemen tecrit ediyor..daha önce demiştin;askere gidince ülkede ne adamlar olduğunu gördüm diye'' burası 70 milyon ülke ...her adam var..
[QUOTE=abka;35144]sn.teo ! cidden seni özledik... bu forumdaki ana trent saygı-sevgi trendidir.arada bir muzırlar herzaman çıkar...zaten ortak akıl onları hemen tecrit ediyor..daha önce demiştin;askere gidince ülkede ne adamlar olduğunu gördüm diye'' burası 70 milyon ülke ...her adam var..[/QUOTE]
sagol abka ben buralardayım bir yere gitmedim, okuyorum sizleri,,
Sevgiler..
öncü gösterge usd jpy de geriliyor.bilginize
Düşüşü 5 dalgada incelersek bitti diyebilirizde
1-2 etiketini 11 Eylülde 47200 (1) 12 eylül 48375 (2)
3-4 etiketini 16 Eylülde 42300 (3) 17 Eylül 44350 (4)
5 etiketini bugün 38900 e koyabiliriz
Şimdi çıkışın yapısı nasıl olacak bakalım demeye başladım, saygılar.
Biliyorsunuz 5. dalga psikolojilerin devreye girdiği dalga, bu test edildi onaylandı, saygılar.
Şimdi ilk dalgada 44350 geçilecektir, buna görede sanırım bugün olmasada yarın sabah gap yeterli olacaktır, haa belkide bugün ikinci seans bu iş olacak, ama sonuçta sayım 5 iptal olması için 38900 aşağı geçilmeli, saygılar.
şu an reverse hidden bearish divergence var, fiyat yükselirken indiaktör düşüyor.
böyle giderse garanti 3,10 üzeri kapanacak..ve dönüş olacak..
FED'e faizi indirtmeden çözecekler mi bu işi bilmiyorum... Gerçi likidite rahatlığı sağlandı ama...
Wachovia - Morgan Stanley haberlerini dikkatli takip etmek gerek. Bir de
"Morgan Stanley is holding talks over a possible merger with Chinese bank Citic, according to a media report. No agreement is certain with Morgan Stanley and it wasn't likely one would be finalized Wednesday in the U.S., CNBC reported on its Website, citing unnamed sources in the U.S. and China.
Citic does not have direct experience in running a large investment bank, but does own the largest brokerage in China. " haberi var...
Bir kez daha sağlam geri gelme olabilir, ben de o açıdan tedirginim az-biraz ama haberleri takip ediyorum. Dün 32.500-33.000 endeksten aldığım banka kağıtları bugün endeks daha aşağıda olmasına rağmen artıdalar... Bu sabah alsaymışım tam vole olacaktı ama tabi nereden bileceksin... Uzun vade olduğu için çok problem değil, bir yerden elimi taşın altına sokacaktım...
Yurt dışını incelediğimiz zaman, bu saatten sonra 5. dalgada 38900 dip demek daha doğru olacak kanaatine vardım, dow yüksek ihtimal dün dibini gördü, artık yavaştan tepecek, bu senaryoya göre olan bize olmuş olacak, yarın iyi bir yukarı yaparız, Rusyada düzelen global piyasada Cuma açılır artı yapar, şu an hindistan dahil hepsi tepiyor, büyük oyun devam ediyor, çok ilginç, sanki birileri planlamış gibi, vay vay vaaaay, kalkmışız para kazanıcaz diyoz, nereye kazanıyon? dalgaları tutturabilsen şimdi olur.
Yukarı tepki çıkışlarının yapıları incelenmelibi kere bu hafta içinde tepecek bu, yarın cuma, kapanışını yapmadan evvel (3) üzerine çıkmalı derim ben, bakalım bakalım, saygılar.
[quote=teo;35151]şu an reverse hidden bearish divergence var, fiyat yükselirken indiaktör düşüyor.[/quote]
"reverse" olayını tam anlayamadım Sn. teo. Yani bullish h.d. var demek istiyorsunuz? Biraz açıklayabilir misiniz yön anlamında, yukarı - aşağı, hangisini gösteriyor?
[QUOTE=BULUT;35092]Dostum zaten dip nokta, ben burda dip yaptım diye bağırmaz. Bir anda döner ve kimse anlayamaz. Benimki sadece bir analiz sonucu tahmin.
Bu işin orjini amerika mı?. Evet. Sorun Mortgage kredileri.. En büyük risk taşıyanlar ya battı, ya devlet el koydu, ya birleşti. Yani ortada piyasaları korkutacak doğru düzgün risk kalmadı. Ha spekülasyon derseniz, 2001 kirizinde bizim garanti bankasını bile batıranlar vardı, şimdiki durumu ortada.
Borsalardaki tarihi fırsatlar, bu tür havalarda olmuştur. O yüzden ben bu gün ve devamındaki bir kaç günde iyi bir tepki bekliyorum. Amerikayı bizim bankalardan günde 30-40 milyon dolar satmakla mı fonlayacaklar. üstelik son 7 günde % 21 aşağı düşmüşken, dolardaki yükselişe göre parayı çıkarmak istese % 30 daha az dolar alabileceken?.[/QUOTE]
eger tam dip yapip donudugunde hala yasiyorsam mali acidan ben size soyleyecegim bu bilinir birsey artik. ama henuz tam fren yapmadi ama yapar gibi dun soylemistim. persembe fren cuma donus hazirligi demistim hala bu fikrimi koruyorum. ne olursa olsun sistemik riskler bitince zaten herkes alir. aramizda kalsin kimse duymasin.
[color=#FF0000][b] 18.09.2008 13:21:11 BEKLENTİ-ABD'DE HİSSE SENEDİ PİYASALARININ GÜNE HIZLI BİR YÜKSELİŞLE BAŞLAMASI BEKLENİYOR [/b][/color]
ABD'de hisse senedi piyasalaranın, dün yaşanan sert düşüşün ardından bugün açılışta güçlü bir toparlanma göstermesi bekleniyor.
CMC Markets analistleri, Dow Jones Sanayi Endeksinin 145
ve S&P 500 Endeksi'nin 19 puan artıda açılacağı tahmin ediyorlar.
Ancak analistler, yaşanacak bir yukarı hareketin çok uzun süreliolmayacağını, finans sektörüne ilişkin belirsizlikler ortadan kalkana kadar hisse senedi fiyatlarında dalgalanmaların devam edeceğini vurguluyorlar.
Bugün ABD'de haftalık işsizlik sigortası başvuruları, Philadelphia FED imalat endeksi, Conference Board öncü ekonomik göstergeler endeksi ve doğal gaz stokları açıklanacak.
Şu sıralarda Aralık vadeli Dow Jones Sanayi Endeksi 81 puan artışla 10.744 puandan işlem görüyor.
Foreks Haber Merkezi
Bu gibi durumlarda fiyat düşmüyor, gösterge düşüyor güç topluor veee, olayı bitiriyor yukarı doğru, ama bazen, sabah gaplı aşağıdan açarak göstergelerin fiyatı oradan yukarı doğru ittirdiğide oluyor, hehee benimkide lafmış gibi, sanki göstergeler fiyatı hareket ettiriyor, oysa fiyatların oluşumu göstergeleri oluşturuyor, ama bazende tersi gibi garfiğe baktığınızda:) saygılar.
Şimdi olay netleşti, vadeli 41100 üzerinde olsa bile, spot 30 için 41000 ciddi direnç, o vakit ikinci seans 41000 i zorlayan spot olursa olumlu, hatta geçerse 41100 ü daha olumlu, vadeliyi de bekleriz buna göre farkı koyarız, saygılar.
Adobe Photoshop da, grafik uzerıne trend çizgileri nasıl çiziliyor,Bir türlü beceremedim jpg üzerine çizgi çizmeyi..
Bilen varmı..
sistem hala sat /tut da...avrupaya ayak uyduramadık..
arkadaşlar bu forexte aynı anda 2 fiat grafiğini nasıl açabiliriz
örneğin hem vadeli hemde dax gibi
2002, Lehman Brothers:
"Türk ekonomisi istikrarlı."
"Türkiye iyi yolda."
2003, Lehman Brothers:
"Doğru adımlar atılıyor."
"Türkiye övgüyü hak ediyor."
2004, Lehman Brothers:
"Performansınız etkileyici."
"Türkiye'nin enerjisi büyüleyici."
2005, Lehman Brothers:
"En hızlı gelişen ülke, Türkiye."
"Reformlar çok başarılı."
2006, Lehman Brothers:
"Türk piyasası kaya gibi sağlam."
"Türkiye dalgalanmaya dayanıklı."
2007, Lehman Brothers:
"Türkiye krizden etkilenmez."
"Cari açık sorun göstergesi değil."
2008, Lehman Brothers:
"YTL güçlü kalacak."
"Faizde düşüşler yaşanacak."
"Türkiye'de döviz kuru artmaz."
"Türkiye büyümeye devam eder."
"Türkiye'de siyasi risk azaldı."
"Yaz sonu ciddi rahatlama olur."
*
Dün, Lehman Brothers:
"Battık!"
*
Bu, bozacıydı..lelele.lelele.lelele.dng
Sıra şıracıda.!!!!.dng.boks.
[QUOTE=teo;35160]Adobe Photoshop da, grafik uzerıne trend çizgileri nasıl çiziliyor,Bir türlü beceremedim jpg üzerine çizgi çizmeyi..
Bilen varmı..[/QUOTE]
baska bir layer acip orada ciz sn teo. boylece grafik saglam kalir.add layer de grafige.
geceye uzun erken yazıyorum ama dışarı çıkıcam birazdan..20kontat.
He bide mobius var kayahan, oda Türkiye fazla satıldı deyip duruyodu kapatma davası sonucu vob 50000 lerde iken, şimdi sesi soluğu kesildi, malı kaktırdı anlaşılan.
[QUOTE=teo;35160]Adobe Photoshop da, grafik uzerıne trend çizgileri nasıl çiziliyor,Bir türlü beceremedim jpg üzerine çizgi çizmeyi..
Bilen varmı..[/QUOTE]
Toollarin oldugu menude T sembolunun hemen altinda "Rectangle Tool" vardir. (Kisa yolu U) Buna sag tiklayip ordan "Line Tool" secerseniz bu tool ile cizgi cizebilirsiniz. Ust menulerdeki "style" kismindan rengini belirleyebilirsiniz cizdiginiz cizginin.
[IMG]http://img518.imageshack.us/img518/4671/toolww6.jpg[/IMG]
veya
Yine Toollari oldugu menude Brush Tool ile de (Kisa yolu B) cizilebilir.
Shifte basili tutup cizerseniz acilarinida ayarlayabilirsiniz.
Dax'la IMKB el ele dowdaki ayıları indirmeye gidiyorlar...
Evet bu iş basit, saat 14:00 Ü geçti bu saatten sonra teminat artırma yok, şimdi havuza kapanan pozların icabıbına bakılacak, çok düzgün iş çıkarıyorlar çoook, saygılar.
makaas 500puan uzun içinde cok güzel duruyor ama uzunlayan yok ?