-
[quote=SEYYAH;107431]neyse en azından sabaha kadar yırttık kimi sanki LONG olarak.çekik gözlüler bugün fdow berbat haldeyken -140/150 iken sabah taş gibiydiler.
yarın patlamazlarsa fdow ve nikkei yırtarız sanırım :cool:[/quote]
Sebebi cuma sabahı nikkei kapanırken iyi eksi yaptı ve dow ondan sonra eğey artmıştı ve bu sabah 60 70 puan daha üstte idi ondan oldu bu.Bu arada top ortada değil aşağıya doğru olacak gibi.Baskı var 8100 üstünde.Bir de demiş birisi dowu tutan ne.Efg nin 100 000 longudur.:..::..:üüüüüüMayısa girince düşecez.Herkes bizimi bekledi dow diyecek.
-
[quote=Astatin;107429]....[B]DJ topu ortada bıraktı[/B]..Fıçır ola hayrola...herkese iyi geceler...[/quote]
bu kapanış kimseye yaramaz.yatmadan evvel dişlerini fırçalamayı unutma.bak benkime bembeyaz sadece nazar boncuğu olarak ortada bi dene çürük var :D
-
PAMIKKKK haberi duymadın galiba...Caponyada 155 milyar USD aktifi buhar ederek batmış hayat sigortası şirketiihaber 22:12 de geçti....asıl deprem buydu..sen duymadınherhal :(
-
[QUOTE=fXci;107419]ben hissettim mayhoş salladı :)
üle herzaman deprem sigortasını yaptırırdım geçende yaptırmayı unuttum deprem oluyor .kom[/QUOTE]
Hatırlatma gelmiş işte .kom
-
[QUOTE=SEYYAH;107431]neyse en azından sabaha kadar yırttık kimi sanki LONG olarak.çekik gözlüler bugün fdow berbat haldeyken -140/150 iken sabah taş gibiydiler.
yarın patlamazlarsa fdow ve nikkei yırtarız sanırım :cool:[/QUOTE]
Shortçular DAĞILSIN DÜŞÜŞ MÜŞÜŞ YOK! HADİ BAKİİM DAALIN! :..::..::..:
-
[quote=Astatin;107435]PAMIKKKK haberi duymadın galiba...Caponyada 155 milyar USD aktifi buhar ederek batmış hayat sigortası şirketiihaber 22:12 de geçti....asıl deprem buydu..sen duymadınherhal :([/quote]
şaka:..:
-
[quote=Astatin;107438]şaka:..:[/quote]
ben fdow a bakarım asti assolist o gerisi (nikkei,hayat sigortası cart curt) yalan :..:
-
Skytürk hemen "Beklenen İstanbul depremi yaklaştı mı?" diye haber yapmaya başlamış.
-
FNIK %1,40 eksi görünüyor.
-
biz boşuna yarın artı açarız demioz,,,,,,,, üstüne bide imf haberi ,,,,,,,,,
uzuuuuuuuun,,,,,,,37675 den tepki gelir demedi demeyin,,,,,,,,, ama kapanışı da ordan bekliyorum :D
bu arada parsan la ilgilenen var mı,,,,,, gidişat teknik falan bakabilecek,,,,,, macid
bir an evvel 130 lara gelsede satsak yaw kaç haftadır terledim
-
[quote=VOBiX;107441]FNIK %1,40 eksi görünüyor.[/quote]
o.46 eksi.Önceki güne göre hesap o.Gerçi benim yazdığım rakam da ne olduğu belli değil.Bu arada fdowa verdiler.Bakalım ne olacak.
[quote=atlascepkenli;107443]bu arada parsan la ilgilenen var mı,,,,,, gidişat teknik falan bakabilecek,,,,,, macid
bir an evvel 130 lara gelsede satsak yaw kaç haftadır terledim[/quote]
Parsan ey gidi günler be 1.8 lerden uçmuştu.Vob mob yoktu ozaman.Şimdi bu hisse demlik fincan demlik formasyonu yapıyor.Fincanın kulpuna gelmiş olay.Sonra uçabilir.DFD formasyonu devam.
Nasıl nisan vade 800 puan altta iken shortladığım gibi haziranı da son gün çatır çatır shortlayacam.İsterse 1000 puan altta olsun.
-
[quote=GOKHANFINDIK;107445]Parsan ey gidi günler be 1.8 lerden uçmuştu.Vob mob yoktu ozaman.Şimdi bu hisse demlik fincan demlik formasyonu yapıyor.Fincanın kulpuna gelmiş olay.Sonra uçabilir.DFD formasyonu devam.[/quote]
amin ,,,,,,,azından bal damlıor,,,,, walla çok kaldım bu hisse de uçacak mı kaçacak mı yapsın artık bişiler 130 lara razıyım,,, alan da kazansın,,,,,,