3 5 dingil büyük işlem yapıyo işte bizde.canları nası ısterse ole kullanıolar.yurtdısı da canımız ıstedgnde kullanılıyo..dax dserken bız aynı kaıyorz hala..ne guzel iş vala
Printable View
3 5 dingil büyük işlem yapıyo işte bizde.canları nası ısterse ole kullanıolar.yurtdısı da canımız ıstedgnde kullanılıyo..dax dserken bız aynı kaıyorz hala..ne guzel iş vala
[quote=marakes;107462]3 5 dingil büyük işlem yapıyo işte bizde.canları nası ısterse ole kullanıolar.yurtdısı da canımız ıstedgnde kullanılıyo..dax dserken bız aynı kaıyorz hala..ne guzel iş vala[/quote]
merak etme o dingilleri zakeriya Öz e havale ettik...oynasınlar biraz daha:D:D
arkadaş ne açgözlü uzuncularmış ya...hale bak.
dow 5.000e gelecek, biz lütfen ineceğiz 36.000'e.
850 fit filat..torki du pua astatin 375 pua
dow un en dusugune gore 2 3 kademe yukardayız sabahtan beri..vala iyi çeviriyolr..ama kulakları çok çınlıyodur eminim
mart ortası başlayan yükselişten bugüne ortalama altına sarkmalar sürekli alım fırsatı olarak değerlendirilip kısa sürede yeniden üzerine çıkılmış...
36900 e gelen ortalama halen destek olmaya çalışıyor bakalım aynı durum devam edecekmi ?
[IMG]http://i39.tinypic.com/2n6ak2x.gif[/IMG]
36.875 flat.
ne diyim. dowun aynı yerden kapattığı fdow'un %-1,4 yaptığı dakka bizim ekonomimizin kaya gibi sağlam oluşu %-0,85 yapmamıza sebep olsa gerek.
VOB'da ne halleri varsa görsünler...foreksin gözünü seveyim.
günaydın arkadaşlar vade sonu sistem çarpıyor namussuzlar,
yeniş geliştirdiğim bir strateji ile, sistemin sinyallerini pas geçiyorum şu an için ve histem ile trade ediyorum yarım pozla, 2. sistemim ana sistme uyma zamanı geldi dediği zaman histemi bırakıp ana sisteme geçiyorum, geçen haftaki yaklaşık 3000 puan zararın 1500ü yarım kontrato ile çıkardım ekstra olarak ana sistemin 1500 küsür puanlık zararındanda kurtuldum şükür.
son durum histem 36850 al, 36750 stop seviye:D:D:D
[quote=unlimitted;107464]arkadaş ne açgözlü uzuncularmış ya...hale bak.
dow 5.000e gelecek, biz lütfen ineceğiz 36.000'e.[/quote]
o zaman da şüpheli:)yaparlar bı guzellık merak etme..bunlarda ekomıdır gercktr yokkı..canları ıstedıgne oynuyolar..dax gıbı dow gıbı bellı sıstemeatık onu da bırak ciddi haberlere bile onemseme yok..amcalaırn keyfi borsası olarak degstrmek lazım adını
[QUOTE=selçuklu;107371]stop olmamışım .. üüüğüüüü geceye long devam...üüüğüüüü
[B][I]düştüm bir yılanın peşine..
bayılırım çıngırak sesine..
lanet olsun sistemlere ...
iyi çalışalım dersimize ..
uzlaşacağım nisan vadede...
çarpılmamak lazım sersemlere..
millet gider mersine ..
ben giderim tersine ...[/I][/B]
[B][I]selçuklu[/I][/B]
nakarat devam :D:D hahahhahahahahhahah :D
[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/3107/adszecz.jpg[/IMG][/QUOTE]
yılan direniyor .. vay anasını .. hahah
stop olmadın henüz . .uzun devam ..
Long...Seans açıldı ama spota hiç satış emri gelmiyor.Hep sağdan geçiyor işlemler.Alış geliyor hep.
bizim py nin sülalesi pek bi mübarektir..py de onları çok sever ,isterki herkes hergün anmadan geçmesin:)
tüm çabası bundandır yanlış anlamayn..