full lönk.
Printable View
full lönk.
Bu hareketin en az 35500 ü var ordan uzunlarsınız pahalı almayın :)
[QUOTE=clark;107538]Bu hareketin en az 35500 ü var ordan uzunlarsınız pahalı almayın :)[/QUOTE]
daha sık yorum yazmanızı bekliyoruz sevgili clark...
ne beklentiymiş be aylardır, tecrübelere bir yenisi daha eklendi, beklentiler üzerinden uzun süre geçtikçe gerçeğe dönüşmezse ters teper diye biliriz ama Maşallah geçen seneden beri imf den ümidi kesmeyip, bu konuya ilişkin her olumsuz haberde 300-500 puan satış her olumlu haberde 2000-3000 alış, bu piyasada kitabi bilgilerin hikaye olduğunu bir kez daha gördük, yoksa şimdiye kadar kaç sefer darbe yemesi gerekirdi bu piyasanın.
[quote=YAVUZHAN;107536]long olacaksak nisanmı haziranmı arkadaşlar ?
ne dersiniz ?[/quote]
Para çoksa nisan.Az ise haziran.900 pivot oldu.Üstü long.Altı shortttur.1 2 saat daha durması böyle bile yeterli artış için.Dax falan düşerken düşmezsek anlaşılır niyetleri.
fdax 1.5 eksi iken vob 850 idi.Şimdi 2.78 iken vob 900.Alacaklar mı ne.Dökme beni py.
[SIZE="3"][SIZE=4]DSÖ alarm seviyesini en yüksek üçüncü seviyeye çıkardı. İspanya'da da domuz gribi vakası tespit edildi, Yunanistan alarma geçti. Salgın artık Türkiye'nin de daha yakınında. Sağlık Bakanlığı da Türkiye'de alınacak önlemleri açıkladı ve "Türkiye birinci derece tehlike altında değil" dedi.[/SIZE][/SIZE]
kriz gibi teğet geçecekse domuz gribi ayvayı yedik walla:):)
yok ya bizi etkilemez İşallah domuz etini ben en son, yanlış hatırlamıyorsam afyon kütahya izmir yol ayrımındaki özdilekte görmüştüm, domuz ürünlerine gülümseyen bir küçük domuz işareti koymak suretiyle sempatik hale getirmeye çalışmışlardı, başkada yok.
[URL=http://img510.imageshack.us/my.php?image=fdow.png][IMG]http://img510.imageshack.us/img510/314/fdow.png[/IMG][/URL]
vob sistem sat da...ama fdow sistem al da.. bundan dolayı kısa kapattım...flatim...bu fdow sistemin sonuçları mükemmel...
[quote=traderx;107544]yok ya bizi etkilemez İşallah domuz etini ben en son, yanlış hatırlamıyorsam afyon kütahya izmir yol ayrımındaki özdilekte görmüştüm, domuz ürünlerine gülümseyen bir küçük domuz işareti koymak suretiyle sempatik hale getirmeye çalışmışlardı, başkada yok.[/quote]
Antalya kütür kütür Polonyalı ve İngilizlere domuz yediriyor.Bu domuzlar gökyüzünde yaşamıyor galiba..dngBu ülke de riskli.
[quote=traderx;107544]yok ya bizi etkilemez İşallah domuz etini ben en son, yanlış hatırlamıyorsam afyon kütahya izmir yol ayrımındaki özdilekte görmüştüm, domuz ürünlerine gülümseyen bir küçük domuz işareti koymak suretiyle sempatik hale getirmeye çalışmışlardı, başkada yok.[/quote]
domuz olmayan yerde domuz gribi olmaz denmiyor.insan olması yeterli...gerisi solunum yoluyla geliyor zaten...ALLAHIM korusun ülkemizi,insanlarımızı...
Şimdi anlaştık imf ile 50 milyar doları da alın güle güle kullanın diyorlarmış.Nasıl uyarmı?