-
[quote=jerfin;258921]sen göndersene bana o göstergelerini.. gevşemiş civatalarını sıkayım göstergelerinin..:..::..:.dng[/quote]
valla bikaç kişi daha sıkmaya kalktı onların vidalarını.
sonrası malum .dng:D:D
güstergelerimin üstüne toplanmış ayuları hatırlan mı çirfin...hatırlan tabe canııııııııııııııım, birisi de sendin. :D:D:D
-
ve işte geçen sefer ki voborsa buluşmasından kareyı avatarım yaptım...zevkıne düşkün,rahat insanlardır bizim voborsa ahalisi..:))
sağ baştan sayıorum...
astetom,celcuki,adaşım,yavızhan,emekdar,jelibon,,kanaatkar,stropatrom,camın arkasından gizlice izleyen saraylı patroms,ben de ayakta servis yapanım gayri..buluşmada bıle benı çalıştırmışlardı..uwww...ne gbuluşmaydı..o zaman kontrat 40 mecidiye idi...1buçuk akçe de borsa payıydı..pehhh:))
-
günaydın vede bol kazançlar.
-
[QUOTE=unlimitted;258923]valla bikaç kişi daha sıkmaya kalktı onların vidalarını.
sonrası malum .dng:D:D
güstergelerimin üstüne toplanmış ayuları hatırlan mı çirfin...hatırlan tabe canııııııııııııııım, birisi de sendin. :D:D:D[/QUOTE]
he hatırlamamız mıyım.. ben ayu postumu giydiğimden bu yana piyasa 4000 puan düştü ve senin göstergeler hala onay vermiyor..::: piyasa 10.000 puan düşünce mi onaylayacaklar acep..:D:D.kom
-
benim gostergelerimde dunku kapanısta bıle abey assa gıdecek yerım kalmadı ha sektım ha sekecem diye kapattıydı lakin bugun gapla birlikte sanrım yeri iki kere yalayacaklar.. sonrasında ya yanmış ayu gibi zıplayacak yada hissiyatını kaybedip yerde serili kalacak ..
sistemler mi ? saatlik satta 2 gündür .. harici olarak % 100 geri alış seviyesine degip dönüşte %61.8 seviyesini dün yakalamaya çalıştık lakin o da olmadı .. şuan %50 geri alış seviyesinde agustos vade kapanışı.. - gapla birlikte %38,2 seviyelerine gidecektir tutunabilirse ne mutlu aksi takdirde yolumuz uzun :))
cümleten bol şans :))
-
[quote=jerfin;258927]he hatırlamamız mıyım.. ben ayu postumu giydiğimden bu yana piyasa 4000 puan düştü ve senin göstergeler hala onay vermiyor..::: piyasa 10.000 puan düşünce mi onaylayacaklar acep..:D:D.kom[/quote]
şş atma kız, adil ol.:..:
güstergeler kafasına 2.000 puan yedi diye ilk ben söylüyom burda zaten.
haziran vadede 70.900'den 71.625'e yükselişi de onaylamadıklarını ve o yüzden 71.625'ten şort olduğumu yazdığımı ne çabuk unuttun daha 1 hafta bile olmadı..dng
neyi onaylamıyorsa söylüyoz. yükselişleri onaylamadığında da söylüyoz.
benim göstergelerim boğa ruhlu değil ki. güsterge. adı üstünde.
güsteriyo :D
-
[quote=ATHLON;258924]ve işte geçen sefer ki voborsa buluşmasından kareyı avatarım yaptım...zevkıne düşkün,rahat insanlardır bizim voborsa ahalisi..:))
sağ baştan sayıorum...
astetom,celcuki,adaşım,yavızhan,emekdar,jelibon,,kanaatkar,stropatrom,camın arkasından gizlice izleyen saraylı patroms,ben de ayakta servis yapanım gayri..buluşmada bıle benı çalıştırmışlardı..uwww...ne gbuluşmaydı..o zaman kontrat 40 mecidiye idi...1buçuk akçe de borsa payıydı..pehhh:))[/quote]
Ne günlerdi be... Bu buluşmamızdan hemen bir sonraki gün Viyana kuşatmasının başarısız olduğu haberi gelmişti, sabah gap'inde 20 altın kaybetmiştim.... üvvvv....
-
[QUOTE=unlimitted;258929]şş atma kız, adil ol.:..:
güstergeler kafasına 2.000 puan yedi diye ilk ben söylüyom burda zaten.
haziran vadede 70.900'den 71.625'e yükselişi de onaylamadıklarını ve o yüzden 71.625'ten şort olduğumu yazdığımı ne çabuk unuttun daha 1 hafta bile olmadı..dng
neyi onaylamıyorsa söylüyoz. yükselişleri onaylamadığında da söylüyoz.
benim göstergelerim boğa ruhlu değil ki. güsterge. adı üstünde.
güsteriyo :D[/QUOTE]
ayu ruhum adil olamıyor işte unlimitim..:..::o
bak, senin göstergende ayu ruhlu olsa nasıl seveceğim onu.. hep yükselişleri onaylamasın bak nasıl iyi anlaşıyoruz onla..:))):)))
-
selpatros, Hellpatros uzun zamandır yok..hayırdır başına bişimi geldi acaba..iyi gızdı Hellpatros
-
cümleten günyadın .. üvvv .. geç kalktım ..
-
-
[quote=ATHLON;258924]ve işte geçen sefer ki voborsa buluşmasından kareyı avatarım yaptım...zevkıne düşkün,rahat insanlardır bizim voborsa ahalisi..:))
sağ baştan sayıorum...
astetom,celcuki,adaşım,yavızhan,emekdar,jelibon,,kanaatkar,stropatrom,camın arkasından gizlice izleyen saraylı patroms,ben de ayakta servis yapanım gayri..buluşmada bıle benı çalıştırmışlardı..uwww...ne gbuluşmaydı..o zaman kontrat 40 mecidiye idi...1buçuk akçe de borsa payıydı..pehhh:))[/quote]
günaydın,:)
dikkat edilirse ben,camın arkasından ; içtimai halet-i ruhiyeyi temaşa ediyorum;trade etmeden önce,...:..: