-
doğru insandan insanada bulaşıyormuş geçen günlerde obomanın elini sıkan biri bu hastalıktan ölmüş, eskiden böyle 2 ayda bir virüs böcek ıvır zıvır çıkmazdı dünyanın sonu geliyor yarabbim sen bizi koru.
kuş giribi, domuz gribi, kene zart zurt derken bu gidiş kötüye.
-
Mayıs ayındaki hayatımı ayu olarak devam ettirmek istiyorum.Harbi vob çok ilginç yer.Dün gece açılışta kaç milyar zarar yazacağımı hesap ederken.Sabah fdowu görünce kaç lira kar yazacağımı hesaplamaya başladım.Vob gururumuzsun.
-
[quote=GOKHANFINDIK;107550]Mayıs ayındaki hayatımı ayu olarak devam ettirmek istiyorum.Harbi vob çok ilginç yer.Dün gece açılışta kaç milyar zarar yazacağımı hesap ederken.Sabah fdowu görünce kaç lira kar yazacağımı hesaplamaya başladım.Vob gururumuzsun.[/quote]
Gelin, Görünce ordada tuzağı hazırlamış N ayu N boga olsa olsa buzağı olunur .dng.dng
-
37150 200 direnç aşılırsa uzunların önü açılabilir şu an 30 dak kadar sat sürüyor 36800 trend dönüşüm yeri...
-
Domuz gribi bizi teget gececek, aha da benden soylemesi. Bir yetkılı aynen boyle bır acıklama yaparsa demedı demeyın.:)
-
ne var...
stress testi var...
IMF VAR...
ne yok....
güven yok...
sonuç...
stress testini 7400 dow la karşıla,IMF yi 27 000 endeksle karsıla...
aniden dön...shorçu ve açıkçıları oy...oya gibi...
-
[quote=tuareg;107553]Domuz gribi bizi teget gececek, aha da benden soylemesi. Bir yetkılı aynen boyle bır acıklama yaparsa demedı demeyın.:)[/quote]
domuz gribi bu memlekete gelirse en önemli özelliği olan asker olabilecek genç nufus potansiyeli onemli ölçüde azalırsa (allah korusun) 4 bir yandan talan ederler..o yuzden bızım herkesten daha cok onlem almamız gerekırken riskli değiliz diyor adamlar..bence hainlik bu..
-
[QUOTE=durmuşaga;107554]ne var...
stress testi var...
IMF VAR...
ne yok....
güven yok...
sonuç...
stress testini 7400 dow la karşıla,IMF yi 27 000 endeksle karsıla...
aniden dön...shorçu ve açıkçıları oy...oya gibi...[/QUOTE]
çok hızlı girdin mevzuya, projeksiyon dehşet adamın böğrüne saplanıp çıkmayacak cinsten:..:hoş geldin.
-
eur doları yine cortlattılar:D
-
Yetkililer olaya bilimsel bakıyor, domuz muslumana etkı etmez, bızde yasak varsın hıristiyan alemı dusunsun, bir de basın mensupları yanlış zamanlama yapıyor soru sorarken, adam tam namaza giderken sorulacak soru mu!!
-
irezil bir gün daha...anlaşılan vade bitmeden ekmek yok ne LONG a ne SHORT a....
-
[URL=http://img504.imageshack.us/my.php?image=screenshot1m.jpg][IMG]http://img504.imageshack.us/img504/9784/screenshot1m.jpg[/IMG][/URL]
dolarda ortalamaların son durumu...
14 ve 25 gunluk bırbırıne cok yaklastı..hızlı hareket gelecek gıbı duruyo..ama imf ve çin in altın alacakmıs soylentılerı dısında hareket edıcem..aşagı gıderse donerım obur tarafa..cacık oldu imf işide zaten..bide parayı kısarsa imf gör bak o zaman sen olacakları