-
[QUOTE=tuareg;107558]Yetkililer olaya bilimsel bakıyor, domuz muslumana etkı etmez, bızde yasak varsın hıristiyan alemı dusunsun, bir de basın mensupları yanlış zamanlama yapıyor soru sorarken, adam tam namaza giderken sorulacak soru mu!![/QUOTE]
3 senedir bukadar derinden güldüğümü hatırlamıyorum :D gözlerden yaş geldi daha arkayı kontrol etmedim bile
-
Buyrun, domuz grıbı ısraıle sıcramıs, bır tek musluman ulkede var mı, (olsa bıle onlar munafık muslumanlardır) ben dedım, domuz grıbı bıze teget gececek!!!
-
Haziran ilk işlemimi yaptım shortum.Artık kırılıyor trend aşağı ben kaçacam ekrandan.
-
[QUOTE=tuareg;107558]Yetkililer olaya bilimsel bakıyor, domuz muslumana etkı etmez, bızde yasak varsın hıristiyan alemı dusunsun, bir de basın mensupları yanlış zamanlama yapıyor soru sorarken, adam tam namaza giderken sorulacak soru mu!![/QUOTE]
bunun nesi espiri ?
-
[QUOTE=tuareg;107562]Buyrun, domuz grıbı ısraıle sıcramıs, bır tek musluman ulkede var mı, (olsa bıle onlar munafık muslumanlardır) ben dedım, domuz grıbı bıze teget gececek!!![/QUOTE]
herşeyle dalga geçmek gerekmezz aklını kullanıp daha yaratıcı espiriler yapabilrsin..
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107563]Haziran ilk işlemimi yaptım shortum.Artık kırılıyor trend aşağı ben kaçacam ekrandan.[/QUOTE]
benim gibi ağır kitle olmaya mı karar verdin de haziran vadeye geçiyorsun..:p
-
[quote=furkan;107565]herşeyle dalga geçmek gerekmezz aklını kullanıp daha yaratıcı espiriler yapabilrsin..[/quote]
Şimdi bunu polemiğini mi yapalım, begenmeme hakkına sahıpsın!
-
[QUOTE=furkan;107565]herşeyle dalga geçmek gerekmezz aklını kullanıp daha yaratıcı espiriler yapabilrsin..[/QUOTE]
herkes anlayamıyor, algılayamıyor demekki tuareg'in zeka dolu, yaratıcı espirilerini...:)
-
850 uzunlar 750 kapattık ve kısaladık.
bence forum siyaset bulaşmasa daha iyi olur.
-
[QUOTE=jerfin;107568]herkes anlayamıyor, algılayamıyor demekki tuareg'in zeka dolu, yaratıcı espirilerini...:)[/QUOTE]
espiri yaparken değerler vardır onlara dikkat edilir..bazı degerlerde vardır dalgası geçilmez insanı insan yapan bu degerleridir..benimsemeyebilrsin bu degerleri ama saygı göstermesini bilmen gerekir aksi takdirde insan degil başka birşey olursun...
-
arkadaşlar bu konu hakkında tartışmasanız daha iyi olur..seansın ortasında domuz gribi haberine yorum yaparak amacım tartışma yaratmak değildi..düşüncemi paylaşmak istemiştim sadece...
seansın ortasındaki tartışmlar hiç birimize yarar sağlamaz..
seans odası amacından sapması kendimi sorumlu hissettirir...
sevgiler
-
[quote=furkan;107570]espiri yaparken değerler vardır onlara dikkat edilir..bazı degerlerde vardır dalgası geçilmez insanı insan yapan bu degerleridir..benimsemeyebilrsin bu degerleri ama saygı göstermesini bilmen gerekir aksi takdirde insan degil başka birşey olursun...[/quote]
Sevgili kardeşim, ben de muslumanım merak etme, yazdıklarımda dinsel hicbir ard nıyet yoktur, olan şey sadece herseyı ınanca göre cözmeye çalısan bır yonetım anlayısı elestırısıdır, ınsanların ınanclarına hıcbır aklı basında ınsan dalga da gecmez elestırı de getırmez, benım kımsenın ınancıyla hıcbır alıp veremedıgım bırsey yoktur.
dun yapılan opersaryonu ızledın mı bılmem, bır de basbakanın basını suçlayan ve ben bakanıma ınanıyorum acıklaması, bundan 12 bölumluk komedı dızısı cıkar,
diğer arkadas haklı siyasetı yoğun sekılde burada yazmak doğru değil ama yerı gelınce de kıyıdan köseden yazıyoruz, uzatmıyoruz,