[quote=traderx;107584]keşke katılmıyorum onaylamıyorum ve hatta esefle kınıyorum butonuda olsa:D[/quote]
Yukarda TERAZİ yi tıkla .dng
Printable View
[quote=traderx;107584]keşke katılmıyorum onaylamıyorum ve hatta esefle kınıyorum butonuda olsa:D[/quote]
Yukarda TERAZİ yi tıkla .dng
Aslında çok istediğim bir buton var ama koymazlarki..dng:..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107583][B]Bu yazıya bir yazı yazarım ben ama gerek yok.Çünkü engellenirim.[/B]O yüzden susma hakkımı kullanıyım.Sistem dediğiniz palavraların vobta çalışmayacağını paranız bitmeden anlarsınız İnşallah.Başka ne cevap yazacam ne birşey onun için açtınız kapatıyorum.O blok dediğiniz de piyasadır.En güzeli de palavralara uymaktansa piyasaya uymaktır.O hareketler olmasa vob niye hiç hareket etmiyor dersiniz.Hareket etmeyince para kazanamıyoruz dersiniz.Uğraş babam uğraş.Bahane çok para kazanamayana.Hem herkes ayrı long short yazıyor nasıl böyle blok hareket olacak anlamıyorum.[/QUOTE]
gevzeklik etme gökhan...
ulan [B]5 dakikakada bir fullu long-kısa diye diye ,forumun içine ettin[/B]...burayı sığ,yüzeysel forum haline getirdin...ama yinede huzursuzluk olmasın diye ses çıkarmıyoruz...efendi ol...herkes senin gibi kıçında pireler dolaşmıyor[COLOR="Blue"]...fikrimi söylemişimdir[/COLOR][B] katılırsın-katılmassın..ama ..senin deli saçması ,10 dakkikada bir değişen yeminli yön tayinlerine bir şey demiyorsam...[/B]susssssssssssss....o palavra dediğin sistem ayda net 9.000 puan bırakmış...hemde tüm aylarda dengeli..bunu forumda test sonuçlarını konuşmuştuk...katılır katılmazsın..ama efendi ol...cin gözlüğün saygısızlığa seni teşvik etmesin...ben belirsizlik sevmem..içinde ne varsa dök..
bence piyasa yapıcılar 28500 lerden aldılar nerde vermek isterlerse oradan verecekler..belki başladılar 38000den vermeye tekrar. burayı falan kimse okumaz çok komik geliyor bana doğru yerdeysen kazanırsın yoksa kaybedersin sistem bazen bilir bazen yanılır..
[quote=abka;107587]gevzeklik etme gökhan...
ulan [B]5 dakikakada bir fullu long-kısa diye diye ,forumun içine ettin[/B]...burayı sığ,yüzeysel forum haline getirdin...ama yinede huzursuzluk olmasın diye ses çıkarmıyoruz...efendi ol...herkes senin gibi kıçında pireler dolaşmıyor...fikrimi söylemişimdir[B]..senin deli saçması ,10 dakkikada bir değişen yeminli yön tayinlerine bir şey demiyorsam...[/B]susssssssssssss....o palavra dediğin sistem ayda net 9.000 puan bırakmış...hemde tüm aylarda dengeli..bunu forumda test sonuçlarını konuşmuştuk...katılır katılmazsın..ama efendi ol...cin gözlüğün saygısızlığa seni teşvik etmesin...ben belirsizlik sevmem..içinde ne varsa dök..[/quote]
Yav ozaman 9000 puanı niye kazanamadın bıraktı da.Ya sisteme uyarsın yada uymazsın.Bak blok hareketler olsa da 9000 puan kazandırmış ne güzel.Demekki zararı yok blok hareketin falan.O zaman ne gerek varki konuşmaya.Al 9000 puanı otur aşağı.9000 puan kazandırdı ise sistem ve sen uymadı isen ne sistem zırvalaması yapıyorsun burada zırt bırt.Ya sisteme uy yada hiç uyma.Uymadığın bir sistemin savunmasını yazılarımızı eleştirerek yapıyorsun.Sürekli 9000 verdi 10 000 verdi.Havadan para yağsa öyle nerde 9000 puan.Verdi ise al da bize de çay ısmarla ya.Blok hareketlermiş.Forumda okuyan etkilenmesin napıyım.Sözü dinlenen birisiyiz ki demekki etkileniyorlar.Yoksa niye etkilensinler.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107583]Bu yazıya bir yazı yazarım ben ama gerek yok.Çünkü engellenirim.O yüzden susma hakkımı kullanıyım.Sistem dediğiniz palavraların vobta çalışmayacağını paranız bitmeden anlarsınız İnşallah.Başka ne cevap yazacam ne birşey onun için açtınız kapatıyorum.O blok dediğiniz de piyasadır.En güzeli de palavralara uymaktansa piyasaya uymaktır.O hareketler olmasa vob niye hiç hareket etmiyor dersiniz.Hareket etmeyince para kazanamıyoruz dersiniz.Uğraş babam uğraş.Bahane çok para kazanamayana.Hem herkes ayrı long short yazıyor nasıl böyle blok hareket olacak anlamıyorum.[/QUOTE]
Sevgili Gökhan peki neye göre hareket edelim sistem dediğimiz zaten göstergelerin indikatörlerin yakın formüle edilmişleri,herkezin formüllü sistemi olmayabilir göstergelere görede hareket edebilir. Zaten göstergelerede yön veren fiatlar hacimler değilmi. Farklı bir açıdan takip etmemiz gerekirse,o kadar çok bilgiyi aynı anda takip etmemiz gerekirki; o bilgileri zaten bizden önce amcalar saatler önce belki günler önce duyup hareketlerini ona göre belirliyorlar.
Kısaca neyi takip etmemizi önerirsin.
kolay gelsin
[quote=oguzhan;107590]Sevgili Gökhan peki neye göre hareket edelim sistem dediğimiz zaten göstergelerin indikatörlerin yakın formüle edilmişleri,herkezin formüllü sistemi olmayabilir göstergelere görede hareket edebilir. Zaten göstergelerede yön veren fiatlar hacimler değilmi. Farklı bir açıdan takip etmemiz gerekirse,o kadar çok bilgiyi aynı anda takip etmemiz gerekirki; o bilgileri zaten bizden önce amcalar saatler önce belki günler önce duyup hareketlerini ona göre belirliyorlar.
Kısaca neyi takip etmemizi önerirsin.
kolay gelsin[/quote]
İmkb30 un endeksiyiz biz.İmkb30 u öneririm.Fdowun satıyla bizimki sat vermek zorunda değil.Sistemi eleştirme nedenim.Sisteme ya hep uyun ya hiç uymayın.O sistem denilen şeyin aslında aynısını orta vadeli beynimde çiziyorum ben zaten.Sistem para kazandırır ama her zaman uyarsan.Her zaman uymazsan boşuna sistem sistem diye yazmaya gerek yok.
iyi de burda söz edilen şey dinlenmek dinlenmemek ten öte dejenere etmek.abka nın da soledıgı o...burda kimse en dogruyu bilmiyo.kibirin de gaza gelmenın de gaz vermenın de anlamı yok..herkes ılımlı olsun olumlu olsun uyumlu olsun bi sorun kalmaz..ama önce birbirimizi sakince dinlemeyi ve anlamayı ögrenmek lazım..sistem yada kendi düşünceniz kazanıosanız bence hiç sorun yok.zaten sizce de yoktur..ama burdaki rahatsızlık ego dan kaynaklanıo..he bne bundan rahatsz olmam hatta hiç de takmam görmem bile..ama görene de hak tanırım saygı duyarım.çünkü saygı olmadan hiç bişey olmaz..
[quote=GOKHANFINDIK;107586]Aslında çok istediğim bir buton var ama koymazlarki..dng:..:[/quote]
Ben gönlümde koydum o butonu foruma.Birilerine sık sık o butonu tıklıyorum..dng
yönetim anlıorumki cogu zaman kendi kendimizi modere edelim diye ses çıkarmıo.zaten cogu zaman da olması gerken bu .yani toplu yasam kuralları ıcnde bırbırımızı karşı da olsak sakince karşılayabilmek.ama dönüyo dönüyo aynı mhabbetler başa sarıyo.artık çekilmez hale geliyo bu şekilde..bu da hiç saglıklı degil
[quote=marakes;107593]iyi de burda söz edilen şey dinlenmek dinlenmemek ten öte dejenere etmek.abka nın da soledıgı o...burda kimse en dogruyu bilmiyo.kibirin de gaza gelmenın de gaz vermenın de anlamı yok..herkes ılımlı olsun olumlu olsun uyumlu olsun bi sorun kalmaz..ama önce birbirimizi sakince dinlemeyi ve anlamayı ögrenmek lazım..sistem yada kendi düşünceniz kazanıosanız bence hiç sorun yok.zaten sizce de yoktur..ama burdaki rahatsızlık ego dan kaynaklanıo..he bne bundan rahatsz olmam hatta hiç de takmam görmem bile..ama görene de hak tanırım saygı duyarım.çünkü saygı olmadan hiç bişey olmaz..[/quote]
Kendime eğlence veren birşeyi başkası istiyor diye bırakamam.İstemeyen okumaz zaten ama ısrarla okumak istiyorsa ben yapacak birşey bulamıyorum.Bu arada 36250 full long haziran.Ama 300 e yazdım satışı 1 saattir gitmedi gıcık oldum.Her giden benden gidiyor ama bitiremediler hala.Çoğu gitti.
[quote=GOKHANFINDIK;107596]Kendime eğlence veren birşeyi başkası istiyor diye bırakamam.İstemeyen okumaz zaten ama ısrarla okumak istiyorsa ben yapacak birşey bulamıyorum.Bu arada 36250 full long haziran.Ama 300 e yazdım satışı 1 saattir gitmedi gıcık oldum.Her giden benden gidiyor ama bitiremediler hala.Çoğu gitti.[/quote]
neden?yeri gelince kendıne saygı ıstıosun o zaman saygı gostermesnı de bilmen gerekir..en aızndan saygılı olarak dınlemen gerekır..burası oyun parkı degil ki.sen eglenıosun diye birileri rahatsz oluosa senin de biraz yapıcı olman gerekli..demek istedgim bu..dedgin gibi okumak istemesem engellerım ama ben pozısyon yazılaırna ıtıbar etmeyıp görüşlerini okuyorum.ben herkesi okurum illaki kapıcak bişeyler vardır birilerinde hepsi bende degildr.