-
Mevzular hakkında görüşlerim;
1) Herkes herkesin işlem yapma -para kazanma (veya kaybetme) yöntemine saygı duysun.
2) Sistemle batılmaz, histemle batılabilir ama histemle zengin de olunabilir ve hatta sistemle de zengin olunabilir (bakınız 1 nci madde)..Full time VOB izleme şansı olmayanların sistem kullanmaları önemli bir avantaj.
3) İsteyen istemediği kişiyi banlayabilir ve mesajlarını okumayabilir.
.....
-
Gökân çok yanlışsınz dostum. Biz senin burada fırt long fırt cort .full kort port pırt .. taramalı tüfeng gibi yazılarına saygı gosterıyoruz.
Abka seviyesini koruyarak fikrini beyan edince sana gosterilen saygıyı sen gostermiyosun.
olmuyor
-
[quote=marakes;107597]neden?yeri gelince kendıne saygı ıstıosun o zaman saygı gostermesnı de bilmen gerekir..en aızndan saygılı olarak dınlemen gerekır..burası oyun parkı degil ki.sen eglenıosun diye birileri rahatsz oluosa senin de biraz yapıcı olman gerekli..demek istedgim bu..dedgin gibi okumak istemesem engellerım ama ben pozısyon yazılaırna ıtıbar etmeyıp görüşlerini okuyorum.ben herkesi okurum illaki kapıcak bişeyler vardır birilerinde hepsi bende degildr.[/quote]
Uff tamam abi tamam.Bunaltmayın beni germeyin.Yazan yazar okuyan okur.Borsa stresinden bir de forum stresi cekecek değilim.Saygısız halimi herkes bilir benim.O yüzden bu saygılı halimi mumla aramayın.Adam gibi yazıyoruz şurada.Okumak istemeyen orada kontrol panelini açar ismimi yazar okumaz.Bu kadar basit.Millete mama yedirecek değilim.
-
bu rad yuh dedim...225 e bile çakmıyolar hziranda..dax mortingen, vob kara murat
-
[quote=fXci;107599]Gökân çok yanlışsınz dostum. Biz senin burada fırt long fırt cort .full kort port pırt .. taramalı tüfeng gibi yazılarına saygı gosterıyoruz.
Abka seviyesini koruyarak fikrini beyan edince sana gosterilen saygıyı sen gostermiyosun.
olmuyor[/quote]
Şimdi başlatan abka mı benmiyim?Lafın bana yazıldığından şüphe yok.Türkçe biliyoruz çok sükür.Algılamadan anlarız.Neyse tamamdır abka bey özür dilerim haksızdım.Size başarılar diliyorum vobta.Bitti kapanmıştır.Full long haziran..dngüüü
-
[quote=GOKHANFINDIK;107596][B]Kendime eğlence veren birşeyi başkası istiyor diye bırakamam.[/B]İstemeyen okumaz zaten ama ısrarla okumak istiyorsa ben yapacak birşey bulamıyorum.[/quote]
eğleneceksin diye de önüne her gelene her istediğini söyleme hakkın yok ama değil mi?
bu forumda sana yeniden yazma hakkı veren yönetim o hakkı senden yeniden almasınıda bilir.
yazmışsın,yazmamışsın şahsen bana hiç dokunmuyor ister yaz ister yazma.ama yazarkende önüne her gelene her istediğini söyleyemezsin.
burada kimse kimsenin şamar oğlanı değil.
-
[quote=SEYYAH;107603]eğleneceksin diye de önüne her gelene her istediğini söyleme hakkın yok ama değil mi?
bu forumda sana yeniden yazma hakkı veren yönetim o hakkı senden yeniden almasınıda bilir.
yazmışsın,yazmamışsın şahsen bana hiç dokunmuyor ister yaz ister yazma.ama yazarkende önüne her gelene her istediğini söyleyemezsin.
burada kimse kimsenin şamar oğlanı değil.[/quote]
Kimseye birşey demedim ben.Bitsin bu mevzu.Ama sürekli geliyor yazıyor aynı şeyi.Yasak olmadıktan sonra herşey yazılır.Nisan haziran farkı 550 puan oldu epey yüksek.250 den longum ben.Bu vade de spreadi yine terse yaptılar.Milleti perişan ettiler.
-
ANNA bili bili
[IMG]http://i40.tinypic.com/seoifc.png[/IMG]
-
[quote=GOKHANFINDIK;107600]Uff tamam abi tamam.Bunaltmayın beni germeyin.Yazan yazar okuyan okur.Borsa stresinden bir de forum stresi cekecek değilim.Saygısız halimi herkes bilir benim.O yüzden bu saygılı halimi mumla aramayın.Adam gibi yazıyoruz şurada.Okumak istemeyen orada kontrol panelini açar ismimi yazar okumaz.Bu kadar basit.Millete mama yedirecek değilim.[/quote]
stres olcak bişey yok düşünceleri paylaşıyoruz şurda.ayrıca saygını bozcaksan da boz tehditvari konuşma..hala aynı kafada gidiyosun.diyorumki biraz saygı göster..başka bişey istedgim yok.baskalarının da baska bısey ıstedgı yok.forumsa burası burda yazan herkesın bı parca da olsa hakkı var.forumu yazanlar ayakta tutar.e onların da ortak bı uzlaşı çercevesinde yazması bence kötü bişey degil..
-
ne piyasa be..alcaksanız alın verceksenız verin ne kılsınız kardeşim..milleti esir ediosnuz burda..hani 41 bin kapanısı benı mahcup mu edıceksnız yani:)
-
[quote=marakes;107607]ne piyasa be..alcaksanız alın verceksenız verin ne kılsınız kardeşim..milleti esir ediosnuz burda..hani 41 bin kapanısı benı mahcup mu edıceksnız yani:)[/quote]
hebeya... trend isterik..bu arada vob grafda kama mı görüyorum ne..o ne layn..böğrümüze saplamasınlar o kamayı..
şimdi dax ı alsınlar bize versinler..sevenleri sevdiğine versinler
-
[quote=Astatin;107601]bu rad yuh dedim...225 e bile çakmıyolar hziranda..dax mortingen, vob kara murat[/quote]
lem başka zaman dünya borsalarında ilk mortingen şıtrayzen olan vobumuz kara murat olmak için benim çok uzun süreden beri yapmadığım geceye short gireceğim günü buldu hee!
bir unlimitted klasiği!
o değil, yöntem kalmadı yaw, bi de geceden kedi mi kessek naapsak. :D