-
[QUOTE=unlimitted;107610]lem başka zaman dünya borsalarında ilk mortingen şıtrayzen olan vobumuz kara murat olmak için benim çok uzun süreden beri yapmadığım geceye short gireceğim günü buldu hee!
bir unlimitted klasiği!
o değil, yöntem kalmadı yaw, bi de geceden kedi mi kessek naapsak. :D[/QUOTE]
abi jipütere matriks verileri nekadar zamanda geliyor ? çanakmı kullanıyosun. .kom
-
[quote=fXci;107605]ANNA bili bili
[IMG]http://i40.tinypic.com/seoifc.png[/IMG][/quote]
bili bili de iş işten gectıkden sonra forumda gozıkıyıy sabah - ögle - ıkındı -ve akşam görmek ısterız ki harmanlıyalım kaybolmasın olurmu?
-
fdow dan tepki bekliyorum..
-
[quote=fXci;107611]abi jipütere matriks verileri nekadar zamanda geliyor ? çanakmı kullanıyosun. .kom[/quote]
matriks kullanmıyorum. ehehe [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
-
[quote=abka;107613]fdow dan tepki bekliyorum..[/quote]
walla ben artık sistemimi ve kısmetimi bekliyorum..fdj açılışları belirliyo biz de o da her zaman değil ama kapanışları kesinlikle belirlemiyo
-
Özüme döndüm haziran vade hala yeterli değil benim adetler için.Full nisan vade short.
-
[quote=Astatin;107615]walla ben artık sistemimi ve kısmetimi bekliyorum..fdj açılışları belirliyo biz de o da her zaman değil ama kapanışları kesinlikle belirlemiyo[/quote]
son 10 gündür açılışları da belirlemiyo bence.
kırmızıysa açılması gereken noktanın %20siyle açılıyoruz.
yeşilse açılması gereken noktanın %250'siyle.
kapanış kısmına katılıyorum.
-
[quote=unlimitted;107617]son 10 gündür açılışları da belirlemiyo bence.
kırmızıysa açılması gereken noktanın %20siyle açılıyoruz.
yeşilse açılması gereken noktanın %250'siyle.
kapanış kısmına katılıyorum.[/quote]
işte belirlemişya :) hemde bu kadar kesin yüzdelerle
-
başka al veren sistem yok mu..kendimi yalnız hissettim..vadenin son günü hazirana gecerim..daha öncesinden sığ tahta oluyor..
-
[quote=Astatin;107618]işte belirlemişya :) hemde bu kadar kesin yüzdelerle[/quote]
güzeldi bu! :..:
-
[quote=abka;107619]başka al veren sistem yok mu..kendimi yalnız hissettim..vadenin son günü hazirana gecerim..daha öncesinden sığ tahta oluyor..[/quote]
walla 5 dakikalık 36775 den al verdi ama ben 15 le oynuyorum...
-
Haziranda ölmek zorrr...(Bir boğa ağıtı):)