[quote=Astatin;107634]Bay SAZAN,
ben geçenlerde Cup-by-lan yakaladım daha doğrusu yedim..muhteşemdi..yıllardır aynı..(Kadıköy Baylan pastanesinin cup^ları) :)[/quote]
kup griye lem onun adı...allah canını almasın...değişik bir lezzet...
Printable View
[quote=Astatin;107634]Bay SAZAN,
ben geçenlerde Cup-by-lan yakaladım daha doğrusu yedim..muhteşemdi..yıllardır aynı..(Kadıköy Baylan pastanesinin cup^ları) :)[/quote]
kup griye lem onun adı...allah canını almasın...değişik bir lezzet...
Hadi ben kaçtım arkadaş geldi.Geceye 800 den full short.
[QUOTE=Astatin;107634]Bay SAZAN,
ben geçenlerde Cup-by-lan yakaladım daha doğrusu yedim..muhteşemdi..yıllardır aynı..(Kadıköy Baylan pastanesinin cup^ları) :)[/QUOTE]
Rıhtım caddesindemiydi bu pastane?:rolleyes:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107636]Hadi ben kaçtım arkadaş geldi.Geceye 800 den full short.[/QUOTE]
stopunu koy gokhan
[QUOTE=fXci;107638]stopunu koy gokhan[/QUOTE]
onun stopta yerinde durmazki 5 dakkaya bir değişir:D
geldim .. telefonla baktığımda fiyat 750 idi 700 de stop yazılıydı kaldırdım stopu .. stop falanda yok daha .. stoploss margincall uzun devam uzlaşmaya kadar .. hiç margin yemedim şimdiye kadar . bakalım bu sefer yiyecekmiyim ..:D
daha önce ne uzlaştım nede margin call yedim .. bu sefer ikisinden biri olacak .. bakalım artık .. hangisi olursa .. tercihan uzlaşmak isterim .. hahahahhahah ..
iştah devammı ediyor,fake mi atıyorlar anlamadım.
36900 / 37000 üstüne atsak sanki yeşillenecez kısa vadede ?
vallahiki selçuklu sen işini bilirsinde bence herşeye rağmen önlemini al,
herşeyin bir ilki vardır ve ilk gözağrısı çok pistir unutamazsın:D
makas olayına inanmadığı daha öncede söylemiştim ama şöyle bir şey var,
piyasa yukarı gidecekse niye haziran vadede makas bu kadar avanatajlı duruyor hayret
spot 37000 nisan vade 36800 2 işlem günü sonra açılacak vade 36150, ilginç
[QUOTE=traderx;107643]vallahiki selçuklu sen işini bilirsinde bence herşeye rağmen önlemini al,
herşeyin bir ilki vardır ve ilk gözağrısı çok pistir unutamazsın:D[/QUOTE]
yok bir bildiğim traderx.. bu sefer kumar oynuyorum resmen .. ama margin yemeyi kabullendim şimdiden o yüzden rahatım . ...
altında ne oldu .. tek çubuk yaptılar .. vay anasını ..