-
bu armutlar vade sonu yukarı olur beklentısi ile son gün cok kısa bı hareket de yapabılrler.gerci ogun yurtdısı çökmustu bız yıne güçlü kalmstk ama canımız ıstedı dıye mı cok az yukarı oldu vade sonu onu bılmıeyoruz..herseye hazrlıklı olma lazım..eger dısarısı guzel olr sa yukarı yapmalrı daha olası..nası olsa adam karda neden biraz daha fazla kar etmek istemesinki..
-
[quote=selçuklu;107647]altında ne oldu .. tek çubuk yaptılar .. vay anasını ..[/quote]
altın çok acayip..hele o 880 e gidipde aynı gece 930 kapadgı günü unutamam..tek cubuklarla genelde bıtırıyo işi
-
[QUOTE=marakes;107648][COLOR="Red"]bu armutlar vade sonu yukarı olur beklentısi ile[/COLOR] son gün cok kısa bı hareket de yapabılrler.gerci ogun yurtdısı çökmustu bız yıne güçlü kalmstk ama canımız ıstedı dıye mı cok az yukarı oldu vade sonu onu bılmıeyoruz..herseye hazrlıklı olma lazım..eger dısarısı guzel olr sa yukarı yapmalrı daha olası..nası olsa adam karda neden biraz daha fazla kar etmek istemesinki..[/QUOTE]
armutmu diyosun bana marakes .. çok ayıp ettin patron .. .hahahahha :D :D
-
altın aman aman buralardan ırak olsun şeytan oyuncağı,
bir tane daha vardı petrol ama eski neşesini kaybetti:D
-
33750 den 3 bin kontrat citi-iş özel emri geçti..
-
fit flt 100...225 poyints more
-
[quote=traderx;107651]altın aman aman buralardan ırak olsun şeytan oyuncağı,
bir tane daha vardı petrol ama eski neşesini kaybetti:D[/quote]
altın kilosu 50 bin olsada düğün takılarını bozsam diye bekliyorum bende :)
-
[quote=YAVUZHAN;107652]33750 den 3 bin kontrat citi-iş özel emri geçti..[/quote]
Neden böyle bir şey yapma ihtiyacı duyuyorlar .dng
-
[quote=selçuklu;107650]armutmu diyosun bana marakes .. çok ayıp ettin patron .. .hahahahha :D :D[/quote]
yok canım :)ben de yukarı beklıyorum.yine de temkinli olmayı deniyorum.ama bizim püyük oyunculara da armut demekten kendim alamıyorum:).lelele
-
margin yersem söz avatara armut koyacam ..hahahahaha :D :D :D
-
[quote=SaNCaKTaR;107655]Neden böyle bir şey yapma ihtiyacı duyuyorlar .dng[/quote]
fikrim yok sadece 700 aktifken 750 den 3000 olması dikkat çekiyor..
-
[QUOTE=selçuklu;107650]armutmu diyosun bana marakes .. çok ayıp ettin patron .. .hahahahha :D :D[/QUOTE]
Valla o sopa elinde durduğu sürece kimse sana bi şey diyemez .dng