Geldim geceye 36800 den full short.Az artmışız dowa göre.
Printable View
Geldim geceye 36800 den full short.Az artmışız dowa göre.
[QUOTE=bull market;107727]Kapattım kısaları, son iki gün artık, uzundayım, full uzun, artık yarın düşse bile son IMF haberiyle artı yapar yukarda kapatır bunlar. 37000 üzerinde vade sonu uzlaşması garanti gibi bişey...saygılar...[/QUOTE]
full kısa .. (şaka şaka :o) :o :o
geceye kısa girmekten yanayım ama o yürek şu anda olmadığı için:D
geceye falat.
[quote=Leblebi;107722]sayın mbm seans sonu satış gelirse 36700 dogru uzun girmek sizce mantıklı mı sadece fikrinizi ve sisteminizi ögrenmek istedim teşekkürler. satış gelecegide yok gibi .. galiba..[/quote]
bu saatten sonra 36700 olmaz olursada long değil short olmak gerekir..
475 den tekrar fit flat....150 points mor
[QUOTE=Leblebi;107722]sayın mbm seans sonu satış gelirse 36700 dogru uzun girmek sizce mantıklı mı sadece fikrinizi ve sisteminizi ögrenmek istedim teşekkürler.[/QUOTE]
yok netleşti ben uzun geceye.....
uyumsuzdu sabahtan beri fdowun saatliği... teper diye bekliyordum dow açılanca zaten.......
biz aldayız zaten....göçersede doww yarın sat dediği yerden satarız......
napalım.....
Geceye flat bugün 2 işlem 2 de 2
Bu saatten sonra ya yarın verecekler gazı, yada son gün perşembeye verecekler, bu durumda yarın verilerse, perşembe tutarlar düşürmezler piyasayı, hatta az daha yukarı yaparlar, yarın vermediler yurtdışı gece kötü oldu sabaha dow futur kötü oldu düştük diyelim, ertesi güne ver gazı 37000 üzerine fişek gibi çıkar vadeyi yukarda kaparlar, hemde istedikleri seviyeden...
Sonuç: Vade sonu bugün kapanışımızdan yukarda olur...saygılar..
Beni ters indikatör olarak algılayanlara yazmadım bu senaryoyu, aman diyim:)...
[quote=bull market;107727]Kapattım kısaları, son iki gün artık, uzundayım, full uzun, artık yarın düşse bile son IMF haberiyle artı yapar yukarda kapatır bunlar. 37000 üzerinde vade sonu uzlaşması garanti gibi bişey...saygılar...[/quote]
Bu gece heryer çöker.Sen de mi brütüs.Borsalar geberir.O nikkei boşuna düşmedi bu isc garan boşuna değil.Manyak verecekler.Dow dün daha altta iken vob 225 idi.Full shortttt.Bu gece borsa düşmezse davosa gelmem.
kısa devam... spot satta kapattı.. dow dün geceki gibi yapabilir..:)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107736]Bu gece heryer çöker.Sen de mi brütüs.Borsalar geberir.O nikkei boşuna düşmedi bu isc garan boşuna değil.Manyak verecekler.Dow dün daha altta iken vob 225 idi.Full shortttt.Bu gece borsa düşmezse davosa gelmem.[/QUOTE]
Tamam zaten bende vade sonu uzlaşmasına aldım full longları gökhancım, sorun yok düşerse düşsün:) ama olurda çıkış yarın olursa çıkışı kaçırmıyım diyorum:)..
Haziran vadede geceye long sistem gereği.