-
Zaten dow un kendiside saat 17:05 ile 17:10 sularında belli etmiş çok kısa vadede henüz düşmeyeceğini, ama tabiii gece daha uzun, son yarım saat bir saatte kırılım yaparlarsa bilmem, ama görünen şimdilik tehlike geçmiş, avrupayıda kapasınlar bakalım, kapanışı yükselerek yapabilirde, düşerek yapabilirde, ben tercihimi düşerek yapmasından yana kullanayım, futurlar sabaha artı olsun böyleliklen:) saygılar...
-
Aha battıık..dng.dngDüşecez eminim.
-
[quote=marakes;107649]altın çok acayip..hele o 880 e gidipde aynı gece 930 kapadgı günü unutamam..tek cubuklarla genelde bıtırıyo işi[/quote]
943 e değdiğini de unutmamışsındır.:D:D:DO gece dışarıda idim ekranı görünce kafayı yiyordum.O nasıl çubuk öyle.
-
astatin shortcular için bi artılar eksiler listesi koysan da katılsak yaw. :)))
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107778]Aha battıık..dng.dngDüşecez eminim.[/QUOTE]
Sana görede senaryo var gökhan, sabah eksi açılırız akabinde Imf haberiyelen akşama artı kaparız olmamı.lelele.lelele, sonuç: öylede böylede vade sonu yukardayız işte:)))
-
[quote=YAVUZHAN;107658]fikrim yok sadece 700 aktifken 750 den 3000 olması dikkat çekiyor..[/quote]
Dün yazdım neden olduğunu.Onlar önceden anlaşılmış fiyatlar.
-
[quote=unlimitted;107780]astatin shortcular için bi artılar eksiler listesi koysan da katılsak yaw. :)))[/quote]
o işlere Bay BULL bakıyo :)
-
nikei neden çakıldı ?
pariteler zaten dipteydi 1.nedeni bu 2.nedenide tokyoda son bir geri çekilme olucak ve mallanaamayan yatırımcılar mallaırnı alıcak diye okumuştum bir yerde sanırm onuda yaşadık yani artık uçuşa hazırlar..paritelerde sinyal çakıyor zaten bugun..
-
gözlerime inanamıyorum, forum feci fena boğa olmuş..üüü
-
[QUOTE=Astatin;107783]o işlere Bay BULL bakıyo :)[/QUOTE]
Haaa, annamadım, ne zamandan beridir işim var benim:..::..: hiç bilmem ben öyle işler yaptığımı hatırlamam görende olmamıştır diyorum.heyk, kim sööledi sana böyle bişeyiki?:confused:
-
[QUOTE=mbm;107761]bugun alırlarsa, bu sefer vermezler dowu........
[B]artı yüzde 3 ün üzeri olur.......[/B][/QUOTE]
eğer dow % 3 yukarı yaparsa 8200 ü aşar ki o zaman 9000 de alır soluğu... 8200 üstü bir dow'da buradaki hiç kimse kısa kollamaz, stoplar çalışır...
ve aşabilecek gücü olsa bizim bankalara bugün çakarlar mıydı acaba.. ki bir de TUPRS, BIMAS ve KRDMD ile manipule etmişken bu kadar düştük..(yani kötü gün hisseleriyle:)) yoksa bugün kırılırdı yükselen trend.. bugün spot piyasayı izleyen hiç kimse uzun giremezdi geceye..
-
[quote=jerfin;107785]gözlerime inanamıyorum, forum feci fena boğa olmuş..üüü[/quote]
ama ben yani senin tabirinle [COLOR=red][B]halis muhlis ters indikasyon modülü[/B][/COLOR] long diyorum Jerfin.
rahat uyuyabilirsin yane. :D