[QUOTE=GOKHANFINDIK;107824]Dolara 10 puan verdiler.Anlaştıkmı yoksa?Anlaşırsak zamanlaması süper derim bu adamların.Ama anlaşsa da anlaşmasa da mayıs Niagara.[/QUOTE]
periyodu bir anda arttırıverdin mayısa geçtin :) bugeceyi napıcaz düşüyormuyuz ?
Printable View
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107824]Dolara 10 puan verdiler.Anlaştıkmı yoksa?Anlaşırsak zamanlaması süper derim bu adamların.Ama anlaşsa da anlaşmasa da mayıs Niagara.[/QUOTE]
periyodu bir anda arttırıverdin mayısa geçtin :) bugeceyi napıcaz düşüyormuyuz ?
[quote=QUEEN;107826]evet anlaştık ne yapacaksın:p kısada hem tırsıyosun hem kısa giriyosun niye aldılar kapatırken düşündünmü:p[/quote]
Ben pozisyondan mı tırstım pehh.Beni vobtan pozisyondan ne imf ne Türkiye başbakanı ne fed başkanı tırsıtabilir..dng.dngNiye aldılar.Düşündüm.Çünkü dowu da almışlar.İmkbye de çakmışlar aynı güzellikte.
[quote=furkan;107827]periyodu bir anda arttırıverdin mayısa geçtin :) bugeceyi napıcaz düşüyormuyuz ?[/quote]
Bu gece ne mi yaparız.Ralliiiii.Uçarız.:..:üüüüüü:D
yarın çoook kestaneler çizilecek çok, ayılarmı boğalarmı daha belli değil ama ben her halükarda kardayım flatim:D hareket ne yöne olursa atlarım trene:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107828]Ben pozisyondan mı tırstım pehh.Beni vobtan pozisyondan ne imf ne Türkiye başbakanı ne fed başkanı tırsıtabilir..dng.dngNiye aldılar.Düşündüm.Çünkü dowu da almışlar.İmkbye de çakmışlar aynı güzellikte.
Bu gece ne mi yaparız.Ralliiiii.Uçarız.:..:üüüüüü:D[/QUOTE]
ozaman ne yapıyoruz ? kesin konusmuyorruz :)
bırakın bu işleri eurusd çok temiz para bırakıyor:..:
alım yap stokastik sıkışınca flatle sonra tekrar 10-15 pip aşağıdan yine al 20-30 çıkınca ver,
sabahta kanal vardı alttan al üstten çak:D
ya bu hareketler para etmiyor adam gibi cayır cayı çizmeliler dowu yoksa aynı terane DOW ittire kaktıra +50/60 neyse kapatıyor onnan sonra sabah fdow -90/100 sonra güniçi geri toparlıyor ertesi sabah yine aynı.
hal böyle olunca da vadeli nereye gideceğini şaşırıyor.gidemiyor...
ya verin ya alın lem adam gibi...bu ne böyle kıvırtıp kıvırtıp duruyonuz...
delikanlı olun lem biraz! korkmayın vermektende almaktanda...
[QUOTE=SEYYAH;107832]ya bu hareketler para etmiyor adam gibi cayır cayı çizmeliler dowu yoksa aynı terane DOW ittire kaktıra +50/60 neyse kapatıyor onnan sonra sabah fdow -90/100 sonra güniçi geri toparlıyor ertesi sabah yine aynı.
hal böyle olunca da vadeli nereye gideceğini şaşırıyor.gidemiyor...
ya verin ya alın lem adam gibi...bu ne böyle kıvırtıp kıvırtıp duruyonuz...
delikanlı olun lem biraz! korkmayın vermektende almaktanda...[/QUOTE]
busefer kapanırken alıcaklar
Seyyah şu 8130 ne zamandan beri söylüyorum daha bir gece tam sınırda kapandı gerisi yok üzerinde kapanış götürür dowu yoksa yok.
gökhan çok para kazandın bir kadrolu hemşire tut kendine mezaramı götürcen parayı:D, böyle gecelerde tansiyonunu ölçsün, banko gecelerde özellikle:..::..::..:
[quote=furkan;107830]ozaman ne yapıyoruz ? kesin konusmuyorruz :)[/quote]
Niyeki.Öyle bir konuşurum ki hem de konuşmamla dowu bile çökertirim.:D:DKesin konuşur kesin bilemem.Borsada ne kadar çok kesin konuşursan o kadar çok mors olursun ama o bir o kadar da kendine güven gelir.Bilemesen bile alnının akı ile bilemezsin.Yüreğin kıpır kıpır coşar.:DüüüSaat daha 21 47 kaldı yüzde4.5
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107836]Niyeki.Öyle bir konuşurum ki hem de konuşmamla dowu bile çökertirim.:D:DKesin konuşur kesin bilemem.Borsada ne kadar çok kesin konuşursan o kadar çok mors olursun ama o bir o kadar da kendine güven gelir.Bilemesen bile alnının akı ile bilemezsin.Yüreğin kıpır kıpır coşar.:DüüüSaat daha 21 47 kaldı yüzde4.5[/QUOTE]
Dow düşüyooo...:..::..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107836]Niyeki.Öyle bir konuşurum ki hem de konuşmamla dowu bile çökertirim.:D:DKesin konuşur kesin bilemem.Borsada ne kadar çok kesin konuşursan o kadar çok mors olursun ama o bir o kadar da kendine güven gelir.Bilemesen bile alnının akı ile bilemezsin.Yüreğin kıpır kıpır coşar.:DüüüSaat daha 21 47 kaldı yüzde4.5[/QUOTE]
hehehe
senin en uzun vaden 5dk onun üstünde ynaılma payın cok yüksek :)