-
[quote=traderx;107835]gökhan çok para kazandın bir kadrolu hemşire tut kendine mezaramı götürcen parayı:D, böyle gecelerde tansiyonunu ölçsün, banko gecelerde özellikle:..::..::..:[/quote]
Yo ben gazete küpürü ile tansiyon aleti alacam.Hem gazete okur hem ölçecek beleş alet bulurum.Hemşire güzel olursa düşünürük o ayrı konu.Az durun ya askerlik stresine girdim.Antrapoz başladı..dng:DüüüBedelli bana vurmuyor ayrıca param da yok.üüü
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107839]Yo ben gazete küpürü ile tansiyon aleti alacam.Hem gazete okur hem ölçecek beleş alet bulurum.Hemşire güzel olursa düşünürük o ayrı konu.Az durun ya askerlik stresine girdim.Antrapoz başladı..dng:DüüüBedelli bana vurmuyor ayrıca param da yok.üüü[/QUOTE]
nezaman askerlik..agustos gidiyorm ben
-
dow artı kapatacak... senle ben iki ayuya bugün imkb yamuk mu yaptı yoksa gökhan..:)
-
[quote=Larossıan;107834]Seyyah şu 8130 ne zamandan beri söylüyorum daha bir gece tam sınırda kapandı gerisi yok üzerinde kapanış götürür dowu yoksa yok.[/quote]
sıkıldım abi ya...ne olacaksa olsun...gerçi böyle diyoruz olan olmuş zaten şimdi piyasaların soluklanması yataya girmesi normal aslında ama işte.genciz kanımız kaynıyor her zaman adrenalin istiyoruz :..:
-
[quote=jerfin;107841]dow artı kapatacak... senle ben iki ayuya bugün imkb yamuk mu yaptı yoksa gökhan..:)[/quote]
Mayısta aşk başkadır.Şey kasımda aşkmıydı o.dngAyular öpecek mayısta güzelce.Bizi epey süstüler ama gün gelecek biz de takarız pençeyi.Ama şunu unutma ben çakma ayuyum.üüü:DTahminim pirüz çıkmaz ise perşembe vadeliyi kapatıp Muğlaya yola çıkacaz arkadaşla.Basacam son saniye shortu çıkacam yola vuracam kırbaçı.Fethiyede çadırda kalacam 2 3 gün cumartesi pazar.Wiresless olmadan napacam bilmiyorum.Mayıs ayında ekrandan kaçmak lazım ama ben yine de kaçamam.Korkuya gerek yok.İmkbde açıkça mal verdikleri belli.Ama zaman lazım o da mayısa.Yok düşmezse ozaman kriz bitti.
-
bakın şimdi eurusdyi zleyin nasıl çiziyorum 1,3151 alış:..:
-
[quote=furkan;107840]nezaman askerlik..agustos gidiyorm ben[/quote]
Ben beş kuruşsuz az kalsın gidecektim mart ayında.Kasıma verdiler tarihi.Ben devre kayıplı olduğum için marta verme şansları vardı vermediler.Ben bir gece halamın oğlu geldi eve gece askerlik anılarından bahsetti.Sabah yataktan kalktım direk askerlik şubesine başvurdum.Gerçekten böyle oldu.Yoksa tecilli idim.Kendim kafama esti gittim başvurdum.Kaç kaç nereye.Bende bir beklenti olmadığı için para da yaptık az çok bundan sonra artık aradan çıkması lazım.Cesaret edemiyordum halamın oğlu cesaretlendirdi.Ben de uygun zaman deyip kararımı verdim.Hayırlısı olsun sana da.Askerlik evlilik ve iş için çok engel.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107845]Ben beş kuruşsuz az kalsın gidecektim mart ayında.Kasıma verdiler tarihi.Ben devre kayıplı olduğum için marta verme şansları vardı vermediler.Ben bir gece halamın oğlu geldi eve gece askerlik anılarından bahsetti.Sabah yataktan kalktım direk askerlik şubesine başvurdum.Gerçekten böyle oldu.Yoksa tecilli idim.Kendim kafama esti gittim başvurdum.Kaç kaç nereye.Bende bir beklenti olmadığı için para da yaptık az çok bundan sonra artık aradan çıkması lazım.Cesaret edemiyordum halamın oğlu cesaretlendirdi.Ben de uygun zaman deyip kararımı verdim.Hayırlısı olsun sana da.Askerlik evlilik ve iş için çok engel.[/QUOTE]
eyvallah sanada hayırlısı olsun gidecez hepimiz ama benim komando olma ihtmalide var o tırstırıyor benim dede emekli albay askeri şubeden seni görsem hemen komando yazarım diyip duruyor :)
-
[QUOTE=QUEEN;107837]Dow düşüyooo...:..::..:[/QUOTE]
Düşmez kalkmaz bir Allah!
-
[QUOTE=traderx;107844]bakın şimdi eurusdyi zleyin nasıl çiziyorum 1,3151 alış:..:[/QUOTE]
bozdular 1,3150 kapat:..:
-
valla dowa pek bakmadım ama eurusd bozunca dowda satış yiyor şuanda parite çıkış gücünü kaybetmeye başladı gibi bu ayulara yarar dowasatış getirir...
-
[quote=furkan;107847]eyvallah sanada hayırlısı olsun gidecez hepimiz ama benim komando olma ihtmalide var o tırstırıyor benim dede emekli albay askeri şubeden seni görsem hemen komando yazarım diyip duruyor :)[/quote]
valla komando olmakk onurdurr.
ole bedellı falan hayalı kurmayın o iş bıttı.bugun yarın cıkar kokusu.tasarıyı gerı cekecekler.haberınız olsun.ben ast olarak yaptım sıırt tee aslanlarr gıbıı ıntıklaedee gıttım catısmayda.
ole haybeden bedellı olmzaa rezıllık tabıkıı varr.hele hele uzun donem askersenn abaovvvvv kıı ne abovvvvvv bırdee sıırt sırnak gabar cudı cennet cehenmem vadısı botan kıyısı gezdınmıı o zaman anlarsınızz hayatııı .gozunuzun cayırııı acılırrrr.ne doww kalırr ne wobb esass oralardaaa yusuff unn vobuuu :))))).lelele.lelele.lelele.lelele.lelele