-
[QUOTE=cansalk;107851]valla komando olmakk onurdurr.
ole bedellı falan hayalı kurmayın o iş bıttı.bugun yarın cıkar kokusu.tasarıyı gerı cekecekler.haberınız olsun.ben ast olarak yaptım sıırt tee aslanlarr gıbıı ıntıklaedee gıttım catısmayda.
ole haybeden bedellı olmzaa rezıllık tabıkıı varr.hele hele uzun donem askersenn abaovvvvv kıı ne abovvvvvv bırdee sıırt sırnak gabar cudı cennet cehenmem vadısı botan kıyısı gezdınmıı o zaman anlarsınızz hayatııı .gozunuzun cayırııı acılırrrr.ne doww kalırr ne wobb esass oralardaaa yusuff unn vobuuu :))))).lelele.lelele.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
helal olsun.brv.brv
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele
-
ole bedellı falan hayalı kurmayın o iş bıttı.bugun yarın cıkar kokusu.tasarıyı gerı cekecekler.haberınız olsun.ben ast olarak yaptım sıırt tee aslanlarr gıbıı ıntıklaedee gıttım catısmayda.
ole haybeden bedellı olmzaa rezıllık tabıkıı varr.hele hele uzun donem askersenn abaovvvvv kıı ne abovvvvvv bırdee sıırt sırnak gabar cudı cennet cehenmem vadısı botan kıyısı gezdınmıı o zaman anlarsınızz hayatııı .gozunuzun cayırııı acılırrrr.ne doww kalırr ne wobb esass oralardaaa yusuff unn vobuuu :))))).lelele.lelele.lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
onurdur elbet..bizim arkadas komando oldu universite mezunu "niye okudukki olm uzun dönem olucaksak" diyor :)
-
[quote=cansalk;107851]valla komando olmakk onurdurr.
ole haybeden bedellı olmzaa rezıllık tabıkıı varr.hele hele uzun donem askersenn abaovvvvv kıı ne abovvvvvv bırdee sıırt sırnak gabar cudı cennet cehenmem vadısı botan kıyısı gezdınmıı o zaman anlarsınızz hayatııı .gozunuzun cayırııı acılırrrr.ne doww kalırr ne wobb esass oralardaaa yusuff unn vobuuu :))))).lelele.lelele.lelele.lelele.lelele[/quote]
Kalbime sancı geldi.üüü:DHemşireeee.
-
o işler ankara asalda bitiyor güya bilgisayar rasgele atıyormuş, hikaye, ona müdahele edebiliyorlar, kendim bizzat tel konuşmasına şahit oldum ankaradaki subayı tamam yaparız bişeyler dediğini duydum, sonradan izmir çıktı.lelele
-
durunn daha bıtmedıııı.
bırazz daha anlatayaımm.
tım komutanıyım 14 askerım vardıı sıırtee.
tamı tamına 36 saat ıntıkaldee bulundukk yanıı essekk gıbııı yurudukk.hadıı ben rutbelıyım cantamı falan kendım tasırdım o uzun donem erler allah hepsındenn razıı olsunn.cocuklar dag kecısı gıbıydıı.ayaklarıı yurumekten oyle bır sıser dı kıı .postal cıkmazdıı valla ayakatan. postallll
hele hele ust bolgesı denılen yerdee gece eskı 10 15 eldee tufekk nobettesınn.kırımm ıtı gıbı tıtrersınnn.
bakk o zaman stokastıkk nahh donerrrr.. fıbo yerlerdee ..olee dıptee bekler kalırsınn
bunlarr ıyı gunler ıyııı
sız en ıyısı okul bıtırın okull kısa donem yapmaya bakınn
-
Böyle artı ol hergün eksi kapat.Eşşek gibi düşeceksin seni varya dow mayısta bana bir ev hediye etmezsen affetmem.Bunca emeklerimi boşuna çıkarma.Bir ev işyatırım hediye etti bir ev de deutschden bekliyorum.O özletti aktife 3 5 kademe cakmayı.
-
diyarbakırın ayazından tüm kısa dönem arkadaşların bile kulakları patlamıştı..5 ay çok zordu..hani beklentilerinizi yükseltmeyin diye yazıyorum..denetlemlerden önce tam techizatlı koşular,eğitim vs....gercekten askerlik yan yatma yeri değil...orada ne dow,ne borsa..tek gaye vardır...vazifenizi ifa edip,saglıklı şekilde dönmek...hele birde 6 saat uyumuşsanız Allaha şükredin..askere 20 yaşında gitmek lazım..30 dan sonra gidersen zor oluyor...
-
[quote=cansalk;107856]durunn daha bıtmedıııı.
bırazz daha anlatayaımm.
tım komutanıyım 14 askerım vardıı sıırtee.
tamı tamına 36 saat ıntıkaldee bulundukk yanıı essekk gıbııı yurudukk.hadıı ben rutbelıyım cantamı falan kendım tasırdım o uzun donem erler allah hepsındenn razıı olsunn.cocuklar dag kecısı gıbıydıı.ayaklarıı yurumekten oyle bır sıser dı kıı .postal cıkmazdıı valla ayakatan. postallll
hele hele ust bolgesı denılen yerdee gece eskı 10 15 eldee tufekk nobettesınn.kırımm ıtı gıbı tıtrersınnn.
bakk o zaman stokastıkk nahh donerrrr.. fıbo yerlerdee ..olee dıptee bekler kalırsınn
bunlarr ıyı gunler ıyııı
sız en ıyısı okul bıtırın okull kısa donem yapmaya bakınn[/quote]
Doktorrrr.:D:Düüü
-
[QUOTE=traderx;107850]valla dowa pek bakmadım ama eurusd bozunca dowda satış yiyor şuanda[B] parite çıkış gücünü kaybetmeye başladı gibi [/B]bu [B]ayulara yarar dowasatış getiri[/B]r...[/QUOTE]
ah işte paritede geberdi(1,3136)dowda geberdi(eksiye geçti)
her şey tecrübe:..:
-
euro/yene çaktım bakalım o da bize vericekmi mama..
-
[quote=furkan;107861]euro/yene çaktım bakalım o da bize vericekmi mama..[/quote]
Gündüz bizim paraları alıyorsun gece de gavurlarımı kırpıyon.üüü
-
[quote=furkan;107853]onurdur elbet..bizim arkadas komando oldu universite mezunu "niye okudukki olm uzun dönem olucaksak" diyor :)[/quote]
uzun donem dedıgın universıte mezunu ısen astegmen olurr krall gıbıı olursunnn kralll.
yedıgın onundee yemedıgınn arkanda...
duş un ayrı tuvaletın ayrı yemegın bıle porselen tabaktaa dha ne olsunn.canın mı sıkıldıı gec mutfaga askere sucukluu yumurtaa yaptırr..
ama olee torpıll falann ruyaaa ruyaaaa hemdeee delıklıı ruya
olee ankaradan falann hıkayee.ancak o bılgısayarın basında kıı kısıyıı bulacaksında olee o da subay değill astsubay.o da korkudan hıc bır sey yapamazz.işterse krall olsunn
kralllllllll
kep le bot arasına sıkıstırdılarmıııııı 2 gece uyuymazsın strestennnnn:)))))