yaw gece gece askerlik muhabbetini açmayın ztn sagdan sagdan geliyrolar agustos yaklaştıkca
Printable View
yaw gece gece askerlik muhabbetini açmayın ztn sagdan sagdan geliyrolar agustos yaklaştıkca
bu memlektte neler oluyor neler haberiniz yok:..:
[QUOTE=cansalk;107863]uzun donem dedıgın universıte mezunu ısen astegmen olurr krall gıbıı olursunnn kralll.
yedıgın onundee yemedıgınn arkanda...
duş un ayrı tuvaletın ayrı yemegın bıle porselen tabaktaa dha ne olsunn.canın mı sıkıldıı gec mutfaga askere sucukluu yumurtaa yaptırr..
ama olee torpıll falann ruyaaa ruyaaaa hemdeee delıklıı ruya
olee ankaradan falann hıkayee.ancak o bılgısayarın basında kıı kısıyıı bulacaksında olee o da subay değill astsubay.o da korkudan hıc bır sey yapamazz.işterse krall olsunn
kralllllllll
kep le bot arasına sıkıstırdılarmıııııı 2 gece uyuymazsın strestennnnn:)))))[/QUOTE]
gzl diyorsun kral gibi olursun diye ama 12ayımı askerlige gömmek içimi acıtır 5yıl okudum universite ztn ömrümün %80i okumakla geçti 1yıl daha gömecek halim kalmadı inan çalışmam gerek daha evlilik var :)
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107862]Gündüz bizim paraları alıyorsun gece de gavurlarımı kırpıyon.üüü[/QUOTE]
ben vobu bıraktım sayılır 10kontrat dönüyorum eger sayılırsa :) o da heyecan olsun diye üşenmezsem heheh...ama gavurların butun paralarını alıyorum yalan söylemeyim..
verin kafasına dowun paritelerede versinler ohh
Dow taş çatlasın iki günün daha var eşşek gibi tıpış tıpış düşeceksin.
[QUOTE=traderx;107865]bu memlektte neler oluyor neler haberiniz yok:..:[/QUOTE]
gecenlerde gazetelerde vardı..paşa çocuklarına [B]şark yasak [/B]diyerek.tüm paşa çocukları askerliklerini ankara,antalya,izmir üçgeninde yapmış..belgeleriyle açıklanmıştı...
[QUOTE=GOKHANFINDIK;107869]Dow taş çatlasın iki günün daha var eşşek gibi tıpış tıpış düşeceksin.[/QUOTE]
yrn yada sonraki gün büyüme oranları var sanırım abd nin yanlış hatırlıyor olabilirm
[QUOTE=abka;107870]gecenlerde gazetelerde vardı..paşa çocuklarına [B]şark yasak [/B]diyerek.tüm paşa çocukları askerliklerini ankara,antalya,izmir üçgeninde yapmış..belgeleriyle açıklanmıştı...[/QUOTE]
dedem söyler hep "paşaların ve komnutanların cocuklkarı eger birikmişse askerlik yapmayanlar bedelli cıkar" diye soylerdii :)
kısa dönem yaptım..ama hiç anlamam neden ,okuma imkanı bulamayan 15 ay yapar,okumuş olan 6 ay yapar..zamanında okumayı teşvik amaçlı olmuş olabilir..ama şimdi anlamsız..bana göre askerlik okuma durumuna bakmaksızın eşit zamanda yapılmalıdır..hele bedelli ne demek?
[quote=furkan;107867]ben vobu bıraktım sayılır 10kontrat dönüyorum eger sayılırsa :) o da heyecan olsun diye üşenmezsem heheh...ama gavurların butun paralarını alıyorum yalan söylemeyim..[/quote]
Ben 10 kontrattan daha az dönüyordum.Küllerim 3 adetten doğdu.Bu arada kasım da yaklaşıyor.Bu cansalk abi yazmış ya yok torpil olmaz şu bu olmaz diye.Adam televizyonda Saba Tümere çıktı dediki ben paşaların doktoruyum dedi.Oğlu da Amerikada ünlü doktor mehmet ÖZ.Bu adam dedi oğlu için askerde iken bir gün çöp mü ne temizle demişler annesine babasına anlatmış olayı.Paşa da demişki isterseniz alalım gataya koyalım demişler.Mehmet Özün babası da demiş olmaz biraz burnu sürtsün.Peki o Mehmet Özü Ankaraya kim çıkarttı?Ankaradan da paşa nasıl oluyor da gataya istediği gibi alabiliyor.Torpil yok diyene duyrulur.Baba paşanın doktoru ve oğlu Şırnak yerine Ankaraya düşüyor bu bilgisayarlar da ne çok torpil yapıyor.:D:D:DTürkiye gizemler ülkesi.Bilgisayarlar torpilden anlıyor.
pata kapatacak gibi yarın futurelere göre açarız ama çokta volatil bir açılış olmaz.