-
[quote=cansalk;107887]yavv onlarr yuzz kısıdenn 1 ıı ıstee
cem yılmazda askeree gıttı sozdee herkess tanıyorr
adamm tuvalette nobett tuttuuu
tuvalette
sozdee oyunlara gosterıleree cıkıyoduu. all budaa ornekk olee torpıll hayalıı kurmayınn.bendee cok hayall kurdumm.kıı dayımm okull komutanı tuggenareldı
gozumu foca dağ komado okulunda actım
sonrasında eruh komandoo taburuu ne torpılııı yaa zurutt tesellsınııı oo zuuruttt.. haa en fazla ne olduu baktınn olmyoo gıttıgın bolukte kebab ıslree dusersınn..saymanlıkk kantın yok levazım yok egıtım gıbııı orda torpill donerr..
olmadımıı elındee g3 ve ya keles sırtında cantaa gezz babamm gezz dağlarıı yuru babam yuruu postall yamulurrr vallaaaa yamulurrrrrrr[/quote]
Ben iptal ediyom askerliği.Anneeeeee.üüü
-
son iki gün imkb uzun kapatır arkideşler,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
nisan 37000 üstünde kapanmasın ahanda ben de bişi bilmiyom :D :)
var mı iddiaya giren ?
-
[QUOTE=atlascepkenli;107890]son iki gün imkb uzun kapatır arkideşler,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
[COLOR="Red"]nisan 37000 üstünde kapanmasın ahanda ben de bişi bilmiyom[/COLOR] :D :)
var mı iddiaya giren ?[/QUOTE]
ahanda bi gökhan daha doğuyor..:..::..:
-
[quote=GOKHANFINDIK;107885]Hiçbirşeycikler olmaz.Ne varsa kahır çekeriz.Vardır bize de bir görev elbette.Nasip.Çok dayak yiyeceğimden şüphem yok zaten.Asi adamım ben ama hakkımı da yedirtmedim hiç.5 yıl askerlik yaparım ama yine de haksızlığa dayanamam.Allah büyüktür.Birşey olmaz.[/quote]
sokmezz burdaa o havalarrr sokmezz kardesımmm
ottururrlerr valla valla
olee dyak falan yok dıyee avunmayınn
basçavusun tokadıı geldımııı cenenn cıkarr yerındenn cenen hele hele ole dıkleneceksın falann
anam anamm deyımm benn sanaa.valla askeıyenın kanalızasyonu 1 gecedee temızlenmesıı gerkırrr kı
bunun ıcın bu tıpp ası adamlardan baskaa bok cuu bulunmazz essek gıbıı yaparsınn
sakınn mantııka aramayın olmazz falan hayalıdee kurmayınn..
olurr anammmm olurr yavrummm
asker ge zor dıye bır sey yok sadece bıraz vakıt alırr o kadarrr..
yok dıyee bırseyy yokk yaratt ulenn derlerr yarattttt
-
[quote=atlascepkenli;107890]son iki gün imkb uzun kapatır arkideşler,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
nisan 37000 üstünde kapanmasın ahanda ben de bişi bilmiyom :D :)
var mı iddiaya giren ?[/quote]
Bir dakika durmam.Çıkacak paran var senin.10 milyar çalışır benden.:D:Düüü
-
[quote=jerfin;107891]ahanda bi gökhan daha doğuyor..:..::..:[/quote]
Taklitlerimden sakının..lelele.kom
-
boylee suursuzcaa futursuzcaa bırr selalee beklıyorumm sellaeee..nasılsaa dayanamayacakk bu stress tesrı dee hıkayee cıkacakk
-
[QUOTE=cansalk;107887]yavv onlarr yuzz kısıdenn 1 ıı ıstee
cem yılmazda askeree gıttı sozdee herkess tanıyorr
adamm tuvalette nobett tuttuuu
tuvalette
sozdee oyunlara gosterıleree cıkıyoduu. all budaa ornekk olee torpıll hayalıı kurmayınn.bendee cok hayall kurdumm.kıı dayımm okull komutanı tuggenareldı
gozumu foca dağ komado okulunda actım
sonrasında eruh komandoo taburuu ne torpılııı yaa zurutt tesellsınııı oo zuuruttt.. haa en fazla ne olduu baktınn olmyoo gıttıgın bolukte kebab ıslree dusersınn..saymanlıkk kantın yok levazım yok egıtım gıbııı orda torpill donerr..
olmadımıı elındee g3 ve ya keles sırtında cantaa gezz babamm gezz dağlarıı yuru babam yuruu postall yamulurrr vallaaaa yamulurrrrrrr[/QUOTE]
yapma hocam %1 fln diyorsun benim bildigmm en az 30kişi gittyse askere 20si torpilli..
-
[quote=cansalk;107892]sokmezz burdaa o havalarrr sokmezz kardesımmm
ottururrlerr valla valla
olee dyak falan yok dıyee avunmayınn
basçavusun tokadıı geldımııı cenenn cıkarr yerındenn cenen hele hele ole dıkleneceksın falann
anam anamm deyımm benn sanaa.valla askeıyenın kanalızasyonu 1 gecedee temızlenmesıı gerkırrr kı
bunun ıcın bu tıpp ası adamlardan baskaa bok cuu bulunmazz essek gıbıı yaparsınn
sakınn mantııka aramayın olmazz falan hayalıdee kurmayınn..
olurr anammmm olurr yavrummm
asker ge zor dıye bır sey yok sadece bıraz vakıt alırr o kadarrr..
yok dıyee bırseyy yokk yaratt ulenn derlerr yarattttt[/quote]
Askerden büyük Allah var boşuna yok o yok bu yok bu yok mantık.Herşeyin sonunda adalet bulur yerini.Haksız isen zaten eşşek gibi temizlersin.Ama haklı isen adalet yerini bulur.Er yada geç.Dünya üzerinde insanlara hastalıkları askerler vermiyor.Allah ol deyince o hastalıklar nüksediyor herkese.O yüzden kimse ben şuyum buyum diyemez.Bak kendilerini bir cacık sanan paşalar bile cezaevinde ağladılar da öyle bıraktılar dışarı.Aciz hale geldiler.O yüzden kimse öyle tokatlarım şamarlarıma kaçmasın.Büyük yok.Büyük bir tane.
-
[quote=cansalk;107897]boylee suursuzcaa futursuzcaa bırr selalee beklıyorumm sellaeee..nasılsaa dayanamayacakk bu stress tesrı dee hıkayee cıkacakk[/quote]
Daha önce yazsaydın bunu ben dayak yemeye razıydım askerde.Sana hiç karşı eleştiri bile yapmazdım.Niye söylemiyon bakayum ayu olduğunu..kom:D:DKardeşmişik biz.
-
[quote=GOKHANFINDIK;107875]
...Saba Tümere çıktı dediki ben paşaların doktoruyum dedi.Oğlu da Amerikada ünlü doktor mehmet ÖZ.Bu adam dedi oğlu için askerde iken bir gün çöp mü ne temizle demişler annesine babasına anlatmış olayı.Paşa da demişki isterseniz alalım gataya koyalım demişler.Mehmet Özün babası da demiş olmaz biraz burnu sürtsün.Peki o Mehmet Özü Ankaraya kim çıkarttı?Ankaradan da paşa nasıl oluyor da gataya istediği gibi alabiliyor.Torpil yok diyene duyrulur.Baba paşanın doktoru ve oğlu Şırnak yerine Ankaraya düşüyor bu bilgisayarlar da ne çok torpil yapıyor.:D:D:DTürkiye gizemler ülkesi.Bilgisayarlar torpilden anlıyor.[/quote]
Sayın GOKHANFINDIK,
Öncelikle ordunun bu ülkedeki en adil kurum olduğunu (torpil açısından ve göreceli olarak) biliniz.Yukarıdaki örneğinizde ise bahsi geçen kişi bir hekim ve bunların atamaları öyle ankarada bilgisayardan falan değil.Dereceye girenler istedikleri yeri seçer, kalan yerler ise torbadadır, sınav derecenize göre sıranız geldiğinde torbadan nerenin çıkacağı bileğinizin gücüne bağlıdır.
Ankara atamalarında ise bir sürü kriter dizilir ve bilgisayar aynı özelliklerdeki kişileri rastgele atar.Varsa da işaretliler yok varsayacağınız kadar nadirdir.Herneyse sizin yerinizde olsam ve elimde olsa şartların beni zorlayacağı, kendimi keşfedeceğim bir yerin çıkmasını isterdim.Burası neresi derseniz emin olun gideceğiniz yerdir.Askerlikte hepinize bol şans yerine, bol sabır ve azim dilerim.
Bol şanslar...
-
Aşağıda editör var kendini tanıtabilirmi acaba.Hangi editör bu?Kötü bakıyor bana.:D:D