saraylı hocam, eksi makas durumu var malum..hangisi hangisini ne tarafa çekebilir sizce?
Printable View
saraylı hocam, eksi makas durumu var malum..hangisi hangisini ne tarafa çekebilir sizce?
[quote=a.kaya;371878]yok ustad teknik olarak diyordum yoksa bi beklenti falan değil teknik olarak düşüş için daha doğrusu tepki çıkının biraz daha devam etmesini bekliyorum tamamen teknik olur ya da olmaz ayrı bi konu :([/quote]
Sistematik analiz yapıyorsan ,teknik beklenti senin disiplinini bozar.
Benim de dediğim teknik beklenti idi zaten..:)
[quote=nedim972;371880]saraylı hocam, eksi makas durumu var malum..hangisi hangisini ne tarafa çekebilir sizce?[/quote]
bilmem ki,makastan anlamam ben,:confused:
eskiden Solingen makasları vardı,Almanya menşeeli,iyi keserdi..:::
bak onları bilirim.:..:
[quote=saraylı;371865]
kd=65.950
1923 satta ![/quote]
kd=65.425
:dü:
[quote=saraylı;371883]kd=65.425
:dü:[/quote]
65.700 kısa girişinden sonra, kd geldi 65.425 e ve akşama kadar yine düşüşe devam edecek gözüküyor,
bu demektir ki kar kilitlendi....brv
arka arkaya karlı tradeler 1923 ' ün önemli özelliği,yatayda çarpılır tabi arasıra ,ama o kadar da olsun ...:p
Temmuzda 5700 puan kazandı,bu ay rekora koşuyor.Aylık bazda zarar bu sistemle olmadı henüz ve pek mümkün de gözükmüyor.
Temel sloganı şu:
"Muharebeyi kaybedebilirsin,ama harbi asla!"
Moralinizi ve motivasyonunuzu hep yüksek tutun... :yü::yü::yü:
saraylı abi gny
2 gündür izliyorum
1923 iyi iş çıkarıyor. Maşallah diyelim. bu güzel paylaşımların kıymeti İnşallah anlaşılıyodur. saygılar
[quote=matador38;371885]saraylı abi gny
2 gündür izliyorum
1923 iyi iş çıkarıyor. Maşallah diyelim. bu güzel paylaşımların kıymeti İnşallah anlaşılıyodur. saygılar[/quote]
sağolasın matadorum,:::
1923 iyi gidiyor ve inş gitmeye devam edecek...brv
sevgiler saygılar benden hepinize..:)
eline sağlık abi..
[quote=The Tatar;371887]eline sağlık abi..[/quote]
eyv Tatarım,:)))
Habere bakın yaw:.brv
[URL]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18511210.asp[/URL]
bravo valla,mühendis ve işçilerimize....brv.brv.brv
[QUOTE=saraylı;371867][COLOR=red]65.500[/COLOR]-66.225-67.075-67.800
-----------------------------------
64.650-63.925-[COLOR=blue]63.325[/COLOR]-63.075
bu gösterimde yukarda dirençler var sırayla,aşağıda destekler..
dünkü pivot kırmızı ile ve haftalık pivot mavi ile gösterilmiş,dünkü yazımı hatırlayın..:)))
63.325 altında düşüş kesinleşir...[/QUOTE]
63250le 63325in altındayız şimdi bi tepki gelir artık .dng
[QUOTE=nemaproblema;371891]63250le 63325in altındayız şimdi bi tepki gelir artık .dng[/QUOTE]
son 2-3 haftayı yeniden hatırlamakta fayda var..
tepki beklerken okkalı bi satış daha gelebilir,dikkat !
[QUOTE]hiç başlamamak gerek,
başlarsan da sadece bu işi yapıp çok iyi olmak gerek,
vasat ya da iyi olmak yetmez...
[/QUOTE]
O zaman bu forumda herkes çok iyi mi?
Grafik üzerinde sadece üç ortalama ve hacimle, vob'a hiç bulaşmadan, aç gözlü olmadan, disiplinden hiç taviz vermeden, bence hiç kimse kaybetmez.
Ben nereye hesap açtırayım, matriks mi, Fx2000 mi yoksa Finnet mi kullanayım, hangisini kullanmayı daha çabuk öğrenirim, bir de hangi aracı kurum bunların hangisini veriyor, bunları öğrenmek istemiştim.
Abi yani hangi kuruma gidip, hesap açayım?
[quote=cancan1;371894]O zaman bu forumda herkes çok iyi mi?
Grafik üzerinde sadece üç ortalama ve hacimle, vob'a hiç bulaşmadan, aç gözlü olmadan, disiplinden hiç taviz vermeden, bence hiç kimse kaybetmez.
Ben nereye hesap açtırayım, matriks mi, Fx2000 mi yoksa Finnet mi kullanayım, hangisini kullanmayı daha çabuk öğrenirim, bir de hangi aracı kurum bunların hangisini veriyor, bunları öğrenmek istemiştim.
Abi yani hangi kuruma gidip, hesap açayım?[/quote]
google da uygun vob komisyon ve hesap kelimeleri yazarak da bu bilgiye ulaşabilisiniz...öyle değil mi?ki siz bunu biliyorsunuz zaten..:)
Ben aracı kurumlar ve platformlar konusunda uzman değilim,
bunu daha iyi bilenlere lütfen sorunuz.
Sn.Cancan sadece üç ortalama ve hacimle basit bir analiz yöntemi kullanacaksanız matriks de fx2000 plus da işinizi görür ancak önce kurumlarla görüşmenizde fayda var çünkü bazı kurumlarda matriks bazı kurumlarda fx2000plus bazılarında ikisi birden kullanıma sunuluyor. Seçeceğiniz platform kurumunuzun size sundugu şartlarla orantılı değişebilir (işlem,hacim şartları). Bunun yanında kurumların komisyon şartlarıda yine işlem ve hacminize göre değişkenlik gösterebilir. Burdan bi arkadaşın zikredeceği bi kurum size uymayabilir. Araştırarak en uygunu bulacağınıza kuşkunuz olmasın
evet, benimle özelden aracı kurum ve komisyon konuları hakkında konuşabilirsiniz..her zaman beklerim...lakin genel forum platformunda kurum hakkında konuşmak zaman zaman sıkıntı yaratabiliyor..:)
[QUOTE]Burdan bi arkadaşın zikredeceği bi kurum size uymayabilir. Araştırarak en uygunu bulacağınıza kuşkunuz olmasın
[/QUOTE]
Allah razı olsun, abi...
[quote=saraylı;371883]kd=65.425
kd=65.000
Dün 100 ema yine güzel çalıştı...seviyorum bu 100 emayı
[IMG]http://a1108.hizliresim.com/11/8/18/6931.png[/IMG]
dün saat 17 de sistem al vermiş ancak ben açamadım poz şimdide sinaylde 2000 puan aşağıda gelde aç açabilirsen işte bu tut durumlar çok zor demi saraylı hocam :(
Saraylı Gral,
1923 ruhu ölmesin, bir milyon çiçek açsın .:)..Patron senin 1923 ün performansı da diğer arkadaşların da temas ettiği gibi, fantastik...Teprikler kuçak kuçak...Hep böyle devam eder inşallah...1923 ler bir milenyum daha yaşasın.....eehhmm..VOB taban, ekim vade gold tavan olsun...arada...
[quote=a.kaya;371909]dün saat 17 de sistem al vermiş ancak ben açamadım poz şimdide sinaylde 2000 puan aşağıda gelde aç açabilirsen işte bu tut durumlar çok zor demi saraylı hocam :([/quote]
kaya,
sistemine göre zamanında fazla kayma yapmadan açacaksın abim kısaları,
ya da uzunları,
şimdi burdan aç desem bakarsın tepki gelir,:confused:
kararını kendin vereceksin.:)
[quote=Astatin;371910]Saraylı Gral,
1923 ruhu ölmesin, bir milyon çiçek açsın .:)..Patron senin 1923 ün performası da diğer arkadaşların da temas ettiği gibi, fantastik...Teprikler kuçak kuçak...Hep böyle devam eder inşallah...1923 ler bir milenyum daha yaşasın.....[/quote]
eyv asticiğim,:cool:
çok tşk ederim,
1923 ruhu ile düşmanı denize dökeceğiz abim, inş Allah'ın izniyle,:::
ara ara takıl asti ,her zaman beklerim...:)
[quote=saraylı;371912]eyv asticiğim,:cool:
çok tşk ederim,
1923 ruhu ile düşmanı denize dökeceğiz abim, inş Allah'ın izniyle,:::
ara ara takıl asti ,her zaman beklerim...:)[/quote]
patron tatildeyim..dönünce, yatıya da gelirim, takılırım da:p
[QUOTE=a.kaya;371909]dün saat 17 de sistem al vermiş ancak ben açamadım poz şimdide sinaylde 2000 puan aşağıda gelde aç açabilirsen işte bu tut durumlar çok zor demi saraylı hocam :([/QUOTE]
dün saat 17:00'de al veren sistemi sorgulamak lazım bence... iyi test edin mümkünse de değistirin derim...
[quote=saraylı;371902]kd=65.000
kd=64.400
.lelele
[quote=mösyö;371915]dün saat 17:00'de al veren sistemi sorgulamak lazım bence... iyi test edin mümkünse de değistirin derim...[/quote]
kaya bence sat verdi diyecekti de, yanlışlıkla al verdi demiş mösyö...:)))
[quote=mösyö;371915]dün saat 17:00'de al veren sistemi sorgulamak lazım bence... iyi test edin mümkünse de değistirin derim...[/quote]
ya pardon sat yazacaktım :..:
[quote=saraylı;371917]kaya bence sat verdi diyecekti de, yanlışlıkla al verdi demiş mösyö...:)))[/quote]
teşekkürler ustad düzelttiğin için :p
[QUOTE=a.kaya;371921]ya pardon sat yazacaktım :..:[/QUOTE]
ohh tamam o zaman...
[quote=mösyö;371925]ohh tamam o zaman...[/quote]
dün 17:00 den 15 likde 65400 seviyesi idi sat sinyali :(
63 binde tutunuyormu yoksa gibimi yapıyor ?
[quote=The Tatar;371934]63 binde tutunuyormu yoksa gibimi yapıyor ?[/quote]
bu bölgede hem haftalık pivot ve hem de 63.075 desteği var,tutunmaya çalışıyor,
tutunmazsa iyi olur,hehehehh...::::..:
ROUBINI:DURUM BUYUK BUHRANDAN DAHA KOTUYE GIDEBILIR -CNBCE
-MATRIKS-
yine başladı konuşmaya felaket tellalı :(
[quote=The Tatar;371934]63 binde tutunuyormu yoksa gibimi yapıyor ?[/quote]
gibi yapıyormuş :::
5 liklerde sert düşüşe rağmen acayip pupu oluştu :eek:
62500 den iyi sıçradı..
63400 lerin üstünde işlem görürsek bu zıplama anlam kazanabilir..
[quote=The Tatar;371940]ROUBINI:DURUM BUYUK BUHRANDAN DAHA KOTUYE GIDEBILIR -CNBCE
-MATRIKS-
yine başladı konuşmaya felaket tellalı :([/quote]
şimdi shortların bi kez daha düşünmesi gerekiyor galiba :::
eğer teperse iyi teper gibi ama pupu kırılırsa da iyi düşüş gelir yani :p
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://a1108.hizliresim.com/11/8/18/9393.jpg[/img][/url]