38.350 den flat oldum geç binsekte önemli olan sanırım cebe giren.
Printable View
38.350 den flat oldum geç binsekte önemli olan sanırım cebe giren.
efg nin ruhu da boga heralde..2 3 vadedır long tarafnda oncesını bılmıorum
[QUOTE=QUEEN;108122]üvvvvv üvvvvvv ağladı dün yılan kaval sesi sandı sepetten çıktı dilini uzatarak dans ediyor canlandı gözümde:D[/QUOTE]
o yılan kaval sesinde bizi dansettirdi..:..::..:
Caponlar çok terse geldi. :D
Yılan terbiyecisi Selçuklu :)
[quote=VOBiX;108118]Ordu ihtiyacı olan askerin anca %65ini karşılayabiliyormuş. Daha mevcudun yarısı kadar daha askere ihtiyamız varken bedelli askerlik olmaz dedi paşa.[/quote]
Bu külliyen yalan.Olur olmaz yerlere sırf boşuna asker diktiklerini biliyorum.Bom boş duruyor adam.Görevi sırf beklemek.Askere ihtiyaç falan yok.Efg bu arada poz kapamayı da bıraktı her iki yerde de alıyor.:..:
[QUOTE=Astatin;108128]Yılan terbiyecisi Selçuklu :)[/QUOTE]
bir de bizi terbiye etse sistemlere uymamız için..:..::..:
[quote=VOBiX;108118]Ordu ihtiyacı olan askerin anca %65ini karşılayabiliyormuş. Daha mevcudun yarısı kadar daha askere ihtiyamız varken bedelli askerlik olmaz dedi paşa.[/quote]
o işin sayısal kısmı..
teröre bunca şehit vermişken ve halada veriyorken bedelli askerliği halka açıklayamayız dedi ki asıl olan budur.
gariban köylüm davullu zurnalı gidecek belki geri dönemeyecek.türkiyenin % 5 ini geçmeyecek bi azınlık basacak babasının parasını ve yırtacak.
öyle yağma yok,herkes yapsın askerliğini.
selçuklu az kavalı çalma yılan insinde alalım biraz daha sonra yine çal yine çalll....
Arkadaşlar benim 5 dklık beni uyardı buraya kadarmış nasip.
[QUOTE=YAVUZHAN;108131]o işin sayısal kısmı..
teröre bunca şehit vermişken ve halada veriyorken bedelli askerliği halka açıklayamayız dedi ki asıl olan budur.
gariban köylüm davullu zurnalı gidecek belki geri dönemeyecek.türkiyenin % 5 ini geçmeyecek bi azınlık basacak babasının parasını ve yırtacak.
öyle yağma yok,herkes yapsın askerliğini.[/QUOTE]
işte buuuuu......
[quote=Larossıan;108133]Arkadaşlar benim 5 dklık beni uyardı buraya kadarmış nasip.[/quote]
uyardı derken :)