şırrrrr:):):)
Printable View
şırrrrr:):):)
ohohooo ben şimdi o yılana fatih üreğin yılan dansını yaptıracam tıss:D
[QUOTE=traderx;108141]kısa devam 325 ten :D:D:D yılanın başını ezecem biradan daş bakınıyom:D:D:D[/QUOTE]
başını ezme olayı sakat.... ben yokum ..düşsün o zaman.....:D:D:D
domuz rallisi de bole oluyo demekki..
[quote=traderx;108147]parite 3220 aşağısına gelirse şelale olmasada hafiften bir realize başlar.[/quote]
çok iştahlılar ya.
tüm periyotlarda + durumdayız.
şelale zor bi süre..
ancak hafif realizeler gelir diye düşünüyorum.
[quote=selçuklu;108145]dikakt et traderx .. dedim ya kontolden çıktı yılan çok yaklaşmayın .. .. biz kontrol altına almaya çalışıyoruz mbm ile .. hhahaha :D :D[/quote]
Grafiğe maymun olarak katkı yaptım beni niye almıyorsunuz aranıza.O maymunun nuru ile arttık..dng
teşekürümde bitmiş......
tabi canım şellale zaten bu havada zor ama yağmasada en azından gürlesin bekliyorum:..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108153]Grafiğe maymun olarak katkı yaptım beni niye almıyorsunuz aranıza.O maymunun nuru ile arttık..dng[/QUOTE]
pardon patron özür olsun ... tabi maymunu koymasak .. yılanda kaldırmazdı kafayı .. :D :D
Vade sonu 37000 altı diyorum.Longları hedge etmem lazım varmı iddia giren?Full long.
acaip hayvanlaa benziirlerr
[quote=GOKHANFINDIK;108121]10 milyarın hazır kardeş.Ben de seni bekliyordum banka hesap no için.Daha yarın var 37000 oluruz.[/quote]
tamam ,,,,bekleyelim,,,,, gerçi ben yarında iddialıyım,,,,,,,,, :..::..::..::..::..:
bu ara da genel bir görüş,,,,,,,,,, haziran vade için,,,,,,,,,,,,, 38475 çok ciddi direnç,,,,,,,,,, bir sefer de geçmesi zor,,,,,,,,,,,,,, kırarsa 42125 e kadar boş,,,,,,,,,,,,,,,,,, .lelele