uzuncuları kıllandırma formasyonu:
2 gündür dow açılana kadar %-1,50'dan %0,50 yapan fdow'un bugün de %+1,2'den %-0,50ye gitme ihtimali var mı?
var. :..:
Printable View
uzuncuları kıllandırma formasyonu:
2 gündür dow açılana kadar %-1,50'dan %0,50 yapan fdow'un bugün de %+1,2'den %-0,50ye gitme ihtimali var mı?
var. :..:
[quote=GOKHANFINDIK;108170]Zaten hedge için dedik.Uyandım çoktan..dngFull long time.Aman gider haziranla hedge yaparım ben de.Siz de para begenmiyorsunuz.[/quote]
gökhan uzun diyorsa kısaya hazırlanın arkadaşlar,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ky inandıysa long a ,,,,,,,,,,,,, shorta geçin .dng:..::..::..::..::..::..:
[QUOTE=AMON RA;106351]Hep ayular konuştu.Efenim budaaa benim dax 4 saatlik grafiğim (format mt) Buyrun.Trende bakın trende boğa değil KOÇ BE KOÇ! hahahahahaa[/QUOTE]
[QUOTE=AMON RA;106986]Efendim şimdi diyeceksinizki bu AMON RA kafayımı yedi saat sabahın 2 si olmuş grafik ekliyo! Gün içi blokeli olduğu için grafik ekleyemiyorum.Şu anki durumda eğer bozulmaz ise (malum formasyonlar bozulmak içindir) bir ''BEARISH WOLF VAVE '' ilerliyor. İlk hedef 39 lar ve bozulmaz ise 34 lere doğru bir geri çekilme yaşayacağız. Bu bazı arkadaşların '' OBO'' teoreminede yakın tabi bu durumda sağ omuzu parçalayarak yukarı kırmış olacağız.Vade sonu beklentimize uygun bir durum. Aynı zamanda mayıs ayı ''SELL'' ayı diyen arkadaşlarda haklı çıkacak.Şu anki yapı boğaların yanında gibi görülüyor.. (Formasyonun 5. dalgasının malum trend hedefini çoğu zaman aştığı bilinir. Ancak geri dönüşte katliam olur.Bu noktada herkes çok dikkatli olmalı.)[/QUOTE]
Bizim BEARISH'I unutmayın yavv kıskandım selçukluyu! :..::..::..:üüüüüüüüüüüü
bide bu yılan çok dik kaldırmış kafasını.......[/QUOTE]
vade sonu acelesi var.lelele
[quote=mbm;108165]ağzından salyamı akıyor bunun....:):)
bide bu yılan çok dik kaldırmış kafasını.......[/quote]
kanadı olmayan ördek o. :D
Domuzu ineği bilmem de full domuz rallisi.
bu yılan sokmasından nasibini alanlar kervanına katılmayız İşallah:D
Örnek
[B]Kopan parmak ‘peri tozuyla’ onarıldı[/B]
[I]DIŞ HABERLER SERVİSİ[/I]
güncellenme zamanı [B] 2.5.2008[/B]
[IMG]http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2008/05/02/fft17_mf36446.Jpeg[/IMG]
Domuzun idrar kesesinin kurutularak ezilmiş hali ile kolajen karışımıyla elde edilen ‘peri tozu’ işe yaradı. Orta parmağının ucunu maket uçak pervanesine kaptıran adamın parmağı 1 ayda eski haline döndü
ABD’Lİ bilim adamları, Lee Spievack adlı bir adamın ucu kopan parmağını, henüz deney aşamasında olan bir toz kullanarak eski haline getirmeyi başardı. Üç yıl önce el orta parmağının yaklaşık 1 santimetrelik ucunu, maket uçağın pervanesine kaptıran Spievack’ın “peri tozu” diye adlandırılan tozla tedavisine hemen başlandı. 4 hafta sonra Spievack’ın parmağı eski boyuna ulaştı. 4 ay sonra ise parmağın sağlam parmaklardan hiçbir farkı kalmamıştı.
DERİYE gücünü ve elastikiyetini veren bir albüminoid olan kolajen ile bir domuzun kurutularak toz haline getirilmiş idrar kesesinin karışımı olan “peri tozu”, aslında atların kopan bağlarını iyileştirmek için geliştirilmişti. 69 yaşındaki Spievack tedavi sürecini şöyle anlattı: “Tozu ikinci kez döktüğümde büyümeyi artık görebiliyordum. Her gün biraz daha büyüdü. Büyümenin tamamlanması 4 hafta sürdü.”
“PERİ tozu”nu Spievack’in eski bir cerrah ve tozu üreten şirketin patronu olan kardeşi Stephen önerdi. Bilim adamları, tozun iyileştirme gücünün nasıl harekete geçtiğini henüz tam olarak anlayabilmiş değil. Ancak tozu geliştirenler, karışımın vücudun kendi kendine iyileşme sürecini tetiklediğine, vücut hücrelerine tahrip olmuş dokuları iyileştirmesi için sinyaller gönderdiğine inanıyor.
[QUOTE=AMON RA;108174]Bizim BEARISH'I unutmayın yavv kıskandım selçukluyu! :..::..::..:üüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
nerdeydi o graf onada bi kurt çizelim.lelele
[quote=atlascepkenli;108173]gökhan uzun diyorsa kısaya hazırlanın arkadaşlar,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ky inandıysa long a ,,,,,,,,,,,,, shorta geçin .dng:..::..::..::..::..::..:[/quote]
He 3 adet longum.:D
[QUOTE=unlimitted;108176]kanadı olmayan ördek o. :D[/QUOTE]
çizinde görelim:p
[QUOTE=traderx;107644]makas olayına inanmadığı daha öncede söylemiştim ama şöyle bir şey var,
piyasa yukarı gidecekse niye haziran vadede makas bu kadar avanatajlı duruyor hayret
spot 37000 nisan vade 36800 2 işlem günü sonra açılacak vade 36150, ilginç[/QUOTE]
görüyorsunuz değilmi çakalları yeni bir şey daha öğrendik.
ve makasın hikaye olduğu bir daha teyitlendi.
benim için makas ve takas hikaye:D
unutulmasın diye alıntıladım.