Kademeyi trader lar kaçırır, mbm Türkiyenin toptrader ıdır...saygılar...
Printable View
Kademeyi trader lar kaçırır, mbm Türkiyenin toptrader ıdır...saygılar...
[QUOTE=bull market;108209]Kademeyi trader lar kaçırır, mbm Türkiyenin toptrader ıdır...saygılar...[/QUOTE]
nasıl oluyo bi anlatsın ya..
genelde kademe kaçmaz..çünkü [B]ms de [/B]test sonuçları,okun oluştuğu[B] bardan sonra gelen barın açılış fiyatına[/B] göredir..dolayısıyla bar kapanmasına 3 saniye kala piyasa fiyatından işlem yaparsanız problem olmaz...çogul işlemler sonucunda tam teste göre davranmış olursunuz..
[quote=QUEEN;108208]gel bizim tarafa cennet burası:)[/quote]
öğlen sn. mbm'in söylediği 2 numaradaki ters indikatör bendim, sanırım kaçırdınız.
teklifinizi tekrar bi düşünün isterseniz. :..::..:
vereceksiniz naz yapıyorsunuz.haha haha
matriks çalışmıyor en yüksek kaçı gördü şu an kaç?
Allah top etmesin sizi matriks böyle günde olurmu:(
[QUOTE=unlimitted;108212]öğlen sn. mbm'in söylediği 2 numaradaki ters indikatör bendim, sanırım kaçırdınız.
teklifinizi tekrar bi düşünün isterseniz. :..::..:[/QUOTE]
38000 altına satarım sinyal bekliyorum hele bugün 100 puan bile gevşemiyor kısa düşünmem
[QUOTE=unlimitted;108212]öğlen sn. mbm'in söylediği 2 numaradaki ters indikatör bendim, sanırım kaçırdınız.
teklifinizi tekrar bi düşünün isterseniz. :..::..:[/QUOTE]
yok kesinlikle değil..... şaka zaten.......:)
[QUOTE=traderx;108214]matriks çalışmıyor en yüksek kaçı gördü şu an kaç?[/QUOTE]
en yuksek 38475 gordu simci 38350 alısta
[QUOTE=QUEEN;108210]nasıl oluyo bi anlatsın ya..[/QUOTE]
Daha nası anlatacak, en net pozisyonunu o anlatıyo, uyumsuzluktan tutunda, yurtdışının uyumunu huyunu beklentisini yazarak poz alıyor, şuraya gelirse sat olur diyor, ama okuduğumuz halde anlamadığımızdan uymak güç, bir hafta denedim onun al satlarını, olmuyor arkadaşlar, bu tamamen insanın psikolojik durumuyla alakalı, buna inanın, ben böyle düşünüyorum, psikolojisini sistemiyle uyuşturmuş, takibinide stobunuda buna göre yapıyor, ama işi varsa kaçırıyor bişeyler, oda piyasaya adapte olmakla alakalı olsa gerek, işte bu kadar basit, ama denemeyin, ben geçen yıllarda denedim bir hafta itiraf ediyorum, ondan sonra bana kendiside yardımcı olmaya çalıştı bizzat, hatırlamışken kendisine o günler için bir kere daha teşekkür ediyorum, fakat malesef benimki onun gibi olmuyor işte, kendimizi geliştirmekten başka çare yoktur, saygılar...
[quote=mbm;108217]yok kesinlikle değil..... şaka zaten.......:)[/quote]
biliyorum sn mbm, benimki de şaka zaten.
hem şaka olmasa da noolacak ki.
adım ters indikatöre çıksa hoşuma bile gider eheh. anlayan anlar! :..: