-
[QUOTE=bull market;108219]Daha nası anlatacak, en net pozisyonunu o anlatıyo, uyumsuzluktan tutunda, yurtdışının uyumunu huyunu beklentisini yazarak poz alıyor, şuraya gelirse sat olur diyor, ama okuduğumuz halde anlamadığımızdan uymak güç, bir hafta denedim onun al satlarını, olmuyor arkadaşlar, bu tamamen insanın psikolojik durumuyla alakalı, buna inanın, ben böyle düşünüyorum, psikolojisini sistemiyle uyuşturmuş, takibinide stobunuda buna göre yapıyor, ama işi varsa kaçırıyor bişeyler, oda piyasaya adapte olmakla alakalı olsa gerek, işte bu kadar basit, ama denemeyin, ben geçen yıllarda denedim bir hafta itiraf ediyorum, ondan sonra bana kendiside yardımcı olmaya çalıştı bizzat, hatırlamışken kendisine o günler için bir kere daha teşekkür ediyorum, fakat malesef benimki onun gibi olmuyor işte, kendimizi geliştirmekten başka çare yoktur, saygılar...[/QUOTE]
onu demedim çok hızlı kademeyi yakalıyo ben emri gönderene kadar 100 puan gidiyo hızlı zamanlarda
-
Şimdi normalde benim sistem sat verdiğinde uzunları kapamam lazım, kazancıda yapmışız, ama nerde, sat verir vade sonuna taşıycam diye göbeği çatlatırım, vade sonuna diye aldım ya, bakalım neler olacak:) saygılar...
-
[QUOTE=QUEEN;108221]onu demedim çok hızlı kademeyi yakalıyo ben emri gönderene kadar 100 puan gidiyo hızlı zamanlarda[/QUOTE]
Pardon yanlış anlama olmuş o zaman kusura bakma...saygılar...
-
[QUOTE=unlimitted;108220]biliyorum sn mbm, benimki de şaka zaten.
hem şaka olmasa da noolacak ki.
adım ters indikatöre çıksa hoşuma bile gider eheh. anlayan anlar! :..:[/QUOTE]
kayahan'ın üstüne dipten dönüş göstergesi tanımam
-
Teşekkürler py biz kısacılara ekmek kapısı açtığın için.
-
[QUOTE=unlimitted;108220]biliyorum sn mbm, benimki de şaka zaten.
hem şaka olmasa da noolacak ki.
[COLOR="Red"]adım ters indikatöre çıksa hoşuma bile gider eheh. anlayan anlar! [/COLOR]:..:[/QUOTE]
kafama bi taş geldi sanki..:..:.dng
-
eyyyy forum ahalisi,piyasa hareketinin bu kadar yavaş ve tek taraflı olmasının en güzel yanı nedir?
gökhanın long cort diyememesi... :..::..:
gökhan bi ses ver şşşş... eheh :D
-
[quote=QUEEN;108201]ben 2500 puan yapmışım an itibariyleüüü bu ay ne biçim uycam ama mayısta... kademe kaçırıyorum bazen alırken satarken piyasa basıncada en kötüsü oluyor[/quote]
Ben de bürüt 40000 net 30000 puan.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108228]Ben de bürüt 40000 net 30000 puan.[/QUOTE]
tüm kıvrımları aldım diyosun helal olsun.brv
-
alın sie fxci den fexceci formasyonu
[IMG]http://i43.tinypic.com/oawtbo.png[/IMG]
-
[quote=VOBiX;108224]kayahan'ın üstüne dipten dönüş göstergesi tanımam[/quote]
özletti kendini kayahan valla :..:
-
Ah ah, sanırım dolar aşağıya borsa yukarıya yapacak, sonuçta 40000 seviyelerine ulaşan bir hareketin sesleri gelmeye başladı diyorum, çok sinsiymişler, bu hareketlerin en tatlı yeri arkaya yaslanılacak zamanlardan birini daha yaşıyoruz bugün, biraz dik oldu açısı ama devamı var görülüyor, saygılar...