-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108251]1.7 milyar ytl yenidirenci bir günde delmek için az gözüktü gözüme.Çok dikkat edin.Emirleri yakalayamazsınız gelen satışta.[/QUOTE]
gokân yön yukarı devam gozukuyor sankim ins. yanılırım. 5 kakalık negatif uyumsuzluklar kurtarır seni
-
[quote=fXci;108257]gokân yön yukarı devam gozukuyor sankim ins. yanılırım. 5 kakalık negatif uyumsuzluklar kurtarır seni[/quote]
5dklık uyumsuzluklrı boşver fx ci..onu 5 imiz bir aray gelse deler geçeriz be :)
-
[quote=fXci;108252]5 kakalıkdaki negatif uyumsuzluklar dikkatinizi cektimi[/quote]
evet 5 dk lıkta uyumsuzluk gözüküyor ama ben dikkate almıyorum 30 dk altındaki periyotlu grafikleri.
çok yanıltıyor beni.
-
[QUOTE=Astatin;108258]5dklık uyumsuzluklrı boşver fx ci..onu 5 imiz bir aray gelse deler geçeriz be :)[/QUOTE]
gokânın bakıs acısıynan diyorum yanı hemen kapayor ya pozisyon 300-500 puvana.
negatif uyumsuzlukla belkı 300 duseriz diye :D
-
way anasını patron...selçuklu jübile değil GALA yaptı beaa :) :)
-
fxci günlük uyumsuzlakları takmayan adamlar 5 dakkalığa sanmıyorum baksınlar be:..:
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108254]Long yine.[/QUOTE]
aha bende azıcık kısa yaptım.......550 den.. dörtte bir....
veriye kısa....
sistem dışı
-
[QUOTE=Astatin;108261]way anasını patron...selçuklu jübile değil GALA yaptı beaa :) :)[/QUOTE]
peri tozu işinemi girsem acep. Sonra alsam tozu şeriatla yönetilen ülkelerdeki kopan uzuvları iyileştirsem..
-
Bu ne uyuz be 550 longu 575 zar zor verdim.Full short.Baskı var.
-
veri var sallanacaz biraz..
-
[quote=fXci;108264]peri tozu işinemi girsem acep. Sonra alsam tozu şeriatla yönetilen ülkelerdeki kopan uzuvları iyileştirsem..[/quote]
musluman mahhalesinde salyangoz satem diyorsun yane :)
-
1300 PUANIN düzeltmesi gelecek.Hem de çok az kaldı.