-
[quote=Strategist;259032]Ben sistemi aynı kod ve parametrelerle daha düşük zaman diliminde çalıştırıp orada sinyal bekleyip öyle gireyim dedim ama 1dk'lığa kadar tüm zaman dilimlerinde sat'da olunca bu plan da yattı. :) Ben de öyle ortadan bir yerden daldım ne yapayım... Her şey de sistemle olmuyo... :)[/quote]
strategist,
st yi daha düşük periodda uygulama,çünkü ho lar çok hareketlenir...
5' lıkta uygula ama değişiklik istersen wma periodlarını ya da EMA55 İ değiştir.düşürme yönünde tabi.:)
-
[quote=jerfin;259035]VOB'DA HAZİRANDA İŞLEM HACMİNİN 89,72%’Sİ YERLİ, 10,28%’İ YABANCI YATIRIMCILAR TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ
........................
yani pala bizleriz.. sen, ben, o..:..:[/quote]
Bence o istatistik EFG gibi şirketlerin yerli olduğunu varsayıyor. Hiçbir gerçekçiliği yok yani.
-
[quote=jerfin;259035]VOB'DA HAZİRANDA İŞLEM HACMİNİN 89,72%’Sİ YERLİ, 10,28%’İ YABANCI YATIRIMCILAR TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ
........................
ben bunu hep söyledim,kimse inanmadı..:):..:
-
wma eşşa kesince shortladım duruma göre flilatladüm karımızı ettik eccük :D:D
-
........................
inanmam...:)
-
[quote=seagate;259039]wma eşşa kesince shortladım duruma göre flilatladüm karımızı ettik eccük :D:D[/quote]
seagate bravo,
str satta,wma aşağı kesince kısaya geçtin sonra karı alıp çıktın,sisteme uygun abi...:).brv
-
[QUOTE=Strategist;259025]Bende böyle görünüyor ama doğru yere mi baktım emin değilim. Pek kullanmadığımdan ne menem birşerydir pek bilmiyorum.. :)[/QUOTE]
toplam payı gosterebilirmisin bu bugun icin gecerlı olan pasta sanırım ...
-
[quote=Kennym;259043]toplam payı gosterebilirmisin bu bugun icin gecerlı olan pasta sanırım ...[/quote]
O nereden seçiliyor bilmiyorum ne yazık ki... VOB terminal'de işlemlerin aracı kuruma göre dağılımı deyince sadece bu çıkıyor...
-
[IMG]http://i45.tinypic.com/23h0pvn.jpg[/IMG]
-
yavuzhan kardeş imzanı artık çevirme vakti geliyor gibi sanki :)))
-
göstergelerde bir değişme yok.
imza: pela! :D
asıl bişey bekliyorum ama olgunlaşmasına daha vakit var.
eğer o gerçekleşirseeeeeee....
hani şu ininde yatmaktan zayıf düşmüş helak olmuş ayular şimdi olduğu gibi ortalığa bi yayıldılar da saldırıyolar ya önüne gelene...
aha o ayuların hepsi inine kaçışıverir yine :..::D:D
-
şort kavırma goçyiğitler...bin bereket versin...ağustos vadem gülüm datlım kıymetlim..al şu senin payın üsttüee başına bişiler al..eheuheue