Bugün, 11:42
seagate
Bu Mesaj seagate tarafından silinmiştir. Sebep: diiikkat global soygun var..
Printable View
Bugün, 11:42
seagate
Bu Mesaj seagate tarafından silinmiştir. Sebep: diiikkat global soygun var..
[QUOTE=abicim;428881]zaten bu hamle olursa çok sert vermeli (şöyle bir 3.000 puan bugün yeter) bak o zaman 3,5 deyom mu...hehehe[/QUOTE]
abi saat 2 de bizim faiz olayıda var çok denk getirdiler
108.250 kısamı , 108.400 dokunursa uzuna çevirecem sonrasına bakacaz...
[quote=seagate;428891]abi saat 2 de bizim faiz olayıda var çok denk getirdiler[/quote]
abey faiz olayı da ne yahu... ulen gene numeromu çevirecekler.. neyse 400 dedi mi 2 tepe daha bekliyeceğimden son dip geçilene kadar uzuna dönerim. 2 tepe sonra tekrar kısa... ööfff ulen öfff...bıktım bu numerolardan..hehehe
yahu buralardan normalde cümbüşün(graşın) kralını göstermeli ama...(tamemen duygusal hehehe..)
merkez faiz indirim indirmeme olayı.. bankalar açısından önemli kur bide.
gecelik borçlanma faiz oranını yüzde 4.75'e indirdi (beklenti 5.00%, önceki 5.00%)
kurlar zıpladı
Full short
ulen deyyuz 108.200 den kısalamaya zor yetiştim. 400 stop bu sefer..cebelleşeceğiz anlaşıldı..
[QUOTE=abicim;428899]ulen deyyuz 108.200 den kısalamaya zor yetiştim. 400 stop bu sefer..cebelleşeceğiz anlaşıldı..[/QUOTE]
[IMG]http://e1301.hizliresim.com/15/q/j6xm8.jpg[/IMG]
evladiyelik olur umarım yoksa pis bittik
109,800 ****
iş 7.24
hacılar umarım yara bere yoktur..sabahten beri feci işlemler dönuor...uwwwwww
ulen çok kötü verecen işte ne numero çekiyon.hehehe...(avcı konuştu.bakalım ayıoğlu ayı ne etcek...hehehe)
[quote=ATHLON;428907]hacılar umarım yara bere yoktur..sabahten beri feci işlemler dönuor...uwwwwww[/quote]
Matriks yüzünden olacaktı, hızlı hareketlerde experti hesaplarken yamuluyor namussuz.İşlemcim ahım şahım deil ama insaf yani..neyse, biraz fazla kaydırdık ama napalım..Gidip i7 16gb ramlık cihaz alıcam ama yine aynısını yapar diye korkuyorum bu program..:mad: