[QUOTE=GOKHANFINDIK;108338]Bende o dediğin günü hatırlıyorum vob tarihimde bir günde en yüksek parayı o gün yaptım.63 milyar civarı idi.[/QUOTE]
ben okadar yüksek oynamıyorum en fazla 25 kontrat genelde 10 15 takılırım dayanamam heralde
Printable View
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108338]Bende o dediğin günü hatırlıyorum vob tarihimde bir günde en yüksek parayı o gün yaptım.63 milyar civarı idi.[/QUOTE]
ben okadar yüksek oynamıyorum en fazla 25 kontrat genelde 10 15 takılırım dayanamam heralde
sat geliyo 5 dak ama gelmedi
Longlarımı kapattım altlara kademeli alış girdim.Gevşedikçe gelecek (umarım) Böylece yeni aldığımız longlarında maliyetini düşürmüş olurum. Gidersede yapacak birşey yok.Aldığımıza çok şükür der izleriz.
allah göstermesın dostum grip falan bunlar bulur başka bı neden yeterkı istesınler
Bana kalırsa bizim vadelide rolantiye aldılar motoru, yataydayız yani, buralardan kaparız bugün, ama yarın yatayda açılış sonrası 39000 üzeri uzlaşmaya oynarlar heralde dövizde düşer, böylelikle son altı ayın tepesine ulaşılmış olur, birde vadenin son günü kapanışta IMF haberi gelirse varya, işte tam çarpma havası olur, Haziranda kısa demeye devam ediyorum, belki bugünden, belki yarın Haziranda kısa olmalıyım demeye başladım, saygılar....
[QUOTE=ttcetinkaya;108335]SN mbm şu anda pozisyonunuz nedir ? teşekkür ederim[/QUOTE]
aldayız... uzunum yarım....
yalnız dediğim gibi fdow aşagıyı gösrteriyorda vadeliyi bilmiyorum...
mecbur sisteme uyacagız......
benim 5 dakkalık sistemde 15-20 dakka yatay bile gitse sat verecek gibi.
[QUOTE=bull market;108346]Bana kalırsa bizim vadelide rolantiye aldılar motoru, yataydayız yani, buralardan kaparız bugün, ama yarın yatayda açılış sonrası 39000 üzeri uzlaşmaya oynarlar heralde dövizde düşer, böylelikle son altı ayın tepesine ulaşılmış olur, birde vadenin son günü kapanışta IMF haberi gelirse varya, işte tam çarpma havası olur, Haziranda kısa demeye devam ediyorum, belki bugünden, belki yarın Haziranda kısa olmalıyım demeye başladım, saygılar....[/QUOTE]
bence 4 5 mayısa kadar yukarı sonra ver elini dipler
[quote=abka;108330]tek korkum şu imf işi..yine yetkili konuşur monuşur...[/quote]
IMF ile ilgili olarak ilgilenirseniz diye:
[URL]http://www.milliyet.com.tr/Yazar.aspx?aType=YazarDetay&ArticleID=1088650&AuthorID=57&Date=29.04.2009&b=Yeni%20bir%20IMF%20kolayligi:%20Esnek%20palavra%20hatti&a=Metin%20Munir&ver=20[/URL]
enteresan
dowun çöküş günü bugun olabilir......kanımca
[QUOTE=mbm;108351]dowun çöküş günü bugun olabilir......kanımca[/QUOTE]
Grafik koyamıyorum. FSPX ve DAX' tan çok tırstım.
dow artı açtı, diyecek hiç birşey bulamıyorum:..: