38950 den uzun kapat ile günü kapattım..Allah dan kısa girmemişim..sistem al da..iyi akşamlar..
Printable View
38950 den uzun kapat ile günü kapattım..Allah dan kısa girmemişim..sistem al da..iyi akşamlar..
38400 short 550 long.39025 short 39125 flat.39150 long 39250 short.39200 flat 39200 fulll long geceyeeeeeeeeee.3000 lira eksiden 7000 lira artı ile kapattım günü.Net 4000 ytl bereket versin.Ard arda 16. iş günü kazanç devam.
cümleten iyi akşamlar!
haziran kısa !
Yurtdışı şu aralar dow da ilk ciddi direncini aşmış görünüyor, artık yarına kısaların şansı kalmadı, Nisan vadeli 39600 açılırsa ilk seans 40000 dener heralde, Haziran vadelide işte bugün Nisan vadenin en yükseğine ulaşır, yukarlardan full kısa kovalama zamanı çabuk gelip çatacak diyorum, saygılar....
8150 önemliydi dowda
[quote=bull market;108386]Geceye flat...bugünde pozisyonsuz gidelim eve:)[/quote]
[quote=traderx;108385]alttan alırız diye flatladik ama adamlar bnamısın demiyor.[/quote]
[quote=Larossıan;108387]Bu iş bitmiştir haziran vadede geceye kısa.[/quote]
[quote=bull market;108388]2000 puan yukarı gitmiş bugün ama, 1575 puan anca aldık, artık diğer vadeye kısmet diyelim:)[/quote]
[quote=traderx;108390]gün kapanışının en tepeden olduğu önemli dirençlerin aşıldığı bir günden sonra geceye ters yönde kalmak ne kadar doğru olur bilemiyorum.[/quote]
[quote=bull market;108391]Banada sanki yarın çökecekmiş gibi geliyor ama, sistem sat demedende hislerime uymayayım, yarın yukarı devam olabilir, saygılar....[/quote]
[quote=traderx;108395]aynen katılıyorum abkaya geceye flat.[/quote]
[quote=traderx;108397]gitti 250 puan daha tüh:D[/quote]
[quote=bull market;108398]Dayanamadım yaaa, Haziran vade kısa girdim geceye:)...iyi akşamlar[/quote]
[quote=QUEEN;108400]manyaklaştılar nereye geldi yaaa çok can yandı bugün[/quote]
[quote=YAVUZHAN;108404]cümleten iyi akşamlar!
haziran kısa ![/quote]
[quote=bull market;108405]Yurtdışı şu aralar dow da ilk ciddi direncini aşmış görünüyor, artık yarına kısaların şansı kalmadı, Nisan vadeli 39600 açılırsa ilk seans 40000 dener heralde, Haziran vadelide işte bugün Nisan vadenin en yükseğine ulaşır, yukarlardan full kısa kovalama zamanı çabuk gelip çatacak diyorum, saygılar....[/quote]
Hadi ben alsatçıyım da siz ne diye bozarsınız longunuzu.Herkes yeter bu kadar demiş.O kadar alsat yaptım hatta en tepenin bir altından kısa bile var ama geceye de long kalmasını bildim.Ne korkacam ya 2000 puan artıda olan arkadaşlar var ne demeye kapanırsınız.Seyyah ve sövalyeyi tebrik ederim.Bak mbm de bir anlık dalgınlığına yenildi.1000 puana patlayacak ona.Dow direnci delmiş geçmiş.Dipler yükselmiş.Yarın son gün vadenin.Daha bunlar nasıl gözardı edilir.Dow bu gece pis artacak 8500 yolcusu.Bu insanlar karda niye oturmaz anlamıyorum.Yav zararken çok inatlaşırsınız karda oturamazsınız.Yarın da en tepeden kapanacak.Longum.Herkes değil de mbm ye harbiden üzüldüm.Kısmet.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108407]Hadi ben alsatçıyım da siz ne diye bozarsınız longunuzu.Herkes yeter bu kadar demiş.O kadar alsat yaptım hatta en tepenin bir altından kısa bile var ama geceye de long kalmasını bildim.Ne korkacam ya 2000 puan artıda olan arkadaşlar var ne demeye kapanırsınız.Seyyah ve sövalyeyi tebrik ederim.Bak mbm de bir anlık dalgınlığına yenildi.1000 puana patlayacak ona.Dow direnci delmiş geçmiş.Dipler yükselmiş.Yarın son gün vadenin.Daha bunlar nasıl gözardı edilir.Dow bu gece pis artacak 8500 yolcusu.Bu insanlar karda niye oturmaz anlamıyorum.Yav zararken çok inatlaşırsınız karda oturamazsınız.Yarın da en tepeden kapanacak.Longum.Herkes değil de mbm ye harbiden üzüldüm.Kısmet.[/QUOTE]
ben bozmadım
[QUOTE=selçuklu;108188]benim çıkmam lazım kapanışa görüşürz .. . yılana iyi bakın .. size emanet .. hahahhah
iyi seanslar bol kazançlar... .. .[/QUOTE]
yetişemedim kapanışa .. telefonla fiyata bakabildim ancak 3 dk gecikmeli .. forumda olmak isterdim ..
yılana iyi bakmışınız .. teşekkür ederim herkese .. pozda değişiklik yok 0 işlem long devam ...
şu yılan grafı bulup bidaha koyayım ....vay anasını ... hahahhah :D
kafamı karıştıran ilginç bir durum var...[B]ms de testi yakın vade [/B]koduyla yaptım...formülü ve opt degerleri buna göre belirledim....
sonra formülü; yakın vade ile nisan vadeye uyarladım..(nisan vade zaten yakın vade ).ama test çok azda olsa bazı yerlerde farklılık gösteriyor..ms de ve msdowloaderde yakın vade ve nisan vade diye iki ayrı kod var...bu ne anlama geliyor..benim formulü hangi koda uygulamam lazım acaba....
[quote=GOKHANFINDIK;108407]Hadi ben alsatçıyım da siz ne diye bozarsınız longunuzu.Herkes yeter bu kadar demiş.O kadar alsat yaptım hatta en tepenin bir altından kısa bile var ama geceye de long kalmasını bildim.Ne korkacam ya 2000 puan artıda olan arkadaşlar var ne demeye kapanırsınız.Seyyah ve sövalyeyi tebrik ederim.Bak mbm de bir anlık dalgınlığına yenildi.1000 puana patlayacak ona.Dow direnci delmiş geçmiş.Dipler yükselmiş.Yarın son gün vadenin.Daha bunlar nasıl gözardı edilir.Dow bu gece pis artacak 8500 yolcusu.Bu insanlar karda niye oturmaz anlamıyorum.Yav zararken çok inatlaşırsınız karda oturamazsınız.Yarın da en tepeden kapanacak.Longum.Herkes değil de mbm ye harbiden üzüldüm.Kısmet.[/quote]
gökhan sen kendine üzül,,,,,,,,,,,,,,, hehehe,,,,,,,, biz boşuna yazmadık,,,,, yukarıya long diye,,,,,,,,,,,,,,, :..::..::..::..::..::..:.dng.dng.dng.dng:yü:
[quote=atlascepkenli;108411]gökhan sen kendine üzül,,,,,,,,,,,,,,, hehehe,,,,,,,, biz boşuna yazmadık,,,,, yukarıya long diye,,,,,,,,,,,,,,, :..::..::..::..::..::..:.dng.dng.dng.dng:yü:[/quote]
Para kazanan adam neye üzülecek.Benim maliyetim eksi 200 000.Oradan itibaren yukarı geçip artı olması lazım 39000 e gelirse zarar ediyorum.O yüzden böyle fırsatları kimse kaçırmasın.Benim için kar kardır az kar da çok kar da kardır.Borsa önemli yeri kırdı.Hala ayı rallisimi yoksa esas boğamı bakacaz.Ama hala ayı piyasası gibi.Hem ayrıca 36700lerde siz tir tir titrerken ben yine alsat yapıyordum.Margin call derdim de yoktu.Borsa bu.Bilmek önemli değil.Para kazanıp yemek önemli.
[quote=abka;108410]kafamı karıştıran ilginç bir durum var...[B]ms de testi yakın vade [/B]koduyla yaptım...formülü ve opt degerleri buna göre belirledim....
sonra formülü; yakın vade ile nisan vadeye uyarladım..(nisan vade zaten yakın vade ).ama test çok azda olsa bazı yerlerde farklılık gösteriyor..ms de ve msdowloaderde yakın vade ve nisan vade diye iki ayrı kod var...bu ne anlama geliyor..benim formulü hangi koda uygulamam lazım acaba....[/quote]
yakın vade