-
[QUOTE=sentinus;17626]Spotu inatla tutuyorlarsa arkasından pek hayırlı şeyler olmuyor.[/QUOTE]
tarihin en dusugunden sortladıgım bır gun (persembe) sortları 400 puan zararına kapattırdılar. öcünü almadan rahat uyuyamam. py den alacaklıyım 300 puanı aldım kaldı 100 + stres ve yıpranma payı olarak da +250, aşağısı kurtarmaz. versinler cıkayım:)
-
[QUOTE=sentinus;17626]Spotu inatla tutuyorlarsa arkasından pek hayırlı şeyler olmuyor.[/QUOTE]
tarihin en dusugunden sortladıgım bır gun (persembe) sortları 400 puan zararına kapattırdılar. öcünü almadan rahat uyuyamam. py den alacaklıyım 300 puanı aldım kaldı 100 + stres ve yıpranma payı olarak da +250, aşağısı kurtarmaz. versinler cıkayım:)
-
vadeli 5 daklıkları uyumsuz oldu..son düşüşde..
tepki ondan....
-
vadeli 5 daklıkları uyumsuz oldu..son düşüşde..
tepki ondan....
-
Avlanırken Jaguarı kuyruğundan yakalama, yakalarsan da sakın bırakma. Bir afrika atasözü.
PYyi kuyrıgından yakaladığımı hıssedıyorum:)
-
Avlanırken Jaguarı kuyruğundan yakalama, yakalarsan da sakın bırakma. Bir afrika atasözü.
PYyi kuyrıgından yakaladığımı hıssedıyorum:)
-
[QUOTE=rcp;17634]Avlanırken Jaguarı kuyruğundan yakalama, yakalarsan da sakın bırakma. Bir afrika atasözü.
PYyi kuyrıgından yakaladığımı hıssedıyorum:)[/QUOTE]
Jaguar birden geri dönüp de sizi parçalamasın da... :D
-
[QUOTE=rcp;17634]Avlanırken Jaguarı kuyruğundan yakalama, yakalarsan da sakın bırakma. Bir afrika atasözü.
Jaguar birden geri dönüp de sizi parçalamasın da... :D
-
:D başını çevirmesine müsade etme...
-
:D başını çevirmesine müsade etme...
-
[QUOTE=enorton;17635]Jaguar birden geri dönüp de sizi parçalamasın da... :D[/QUOTE]
atasozune dıkkat edersenız; kuyrugu yakalarsan SAKIN BIRAKMA dıyor. kuyrugu bırakmazsam sorun yok. bir de jaguarın hızına ulaşmak var tabi:)
şimdilik fena gitmiyor.lelele
jaguar benden once yorulacak sanki:)
-
[QUOTE=enorton;17635]Jaguar birden geri dönüp de sizi parçalamasın da... :D[/QUOTE]
atasozune dıkkat edersenız; kuyrugu yakalarsan SAKIN BIRAKMA dıyor. kuyrugu bırakmazsam sorun yok. bir de jaguarın hızına ulaşmak var tabi:)
şimdilik fena gitmiyor.lelele
jaguar benden once yorulacak sanki:)
-
Olsa olsa çakal olur bunlardan , Jaguar iltifat yerine geçer :)
-
Olsa olsa çakal olur bunlardan , Jaguar iltifat yerine geçer :)
-
[quote=rcp;17634]Avlanırken Jaguarı kuyruğundan yakalama, yakalarsan da sakın bırakma. Bir afrika atasözü.
PYyi kuyrıgından yakaladığımı hıssedıyorum:)[/quote]
bende jaguar kılığında dolaşıyorum yanlışmı yapıyorum acep :)
-
[quote=rcp;17634]Avlanırken Jaguarı kuyruğundan yakalama, yakalarsan da sakın bırakma. Bir afrika atasözü.
PYyi kuyrıgından yakaladığımı hıssedıyorum:)[/quote]
bende jaguar kılığında dolaşıyorum yanlışmı yapıyorum acep :)
-
Yukarı gitmesine gidecekler ama kurbağanın gözünü çıkardılar...
-
Yukarı gitmesine gidecekler ama kurbağanın gözünü çıkardılar...
-
[QUOTE=haguan;17639]bende jaguar kılığında dolaşıyorum yanlışmı yapıyorum acep :)[/QUOTE]
en iyisi biz bu atasozunu ASLAN olarak değiştirelim, yanlış anlamalara meydan vermemek adına:)
-
[QUOTE=haguan;17639]bende jaguar kılığında dolaşıyorum yanlışmı yapıyorum acep :)[/QUOTE]
en iyisi biz bu atasozunu ASLAN olarak değiştirelim, yanlış anlamalara meydan vermemek adına:)
-
[QUOTE=teo;17640]Yukarı gitmesine gidecekler ama kurbağanın gözünü çıkardılar...[/QUOTE]
son pozisyonunuz nedir sn. teo?
-
[QUOTE=teo;17640]Yukarı gitmesine gidecekler ama kurbağanın gözünü çıkardılar...[/QUOTE]
son pozisyonunuz nedir sn. teo?
-
longa geçtim
dataya dogru cizebilirler
-
longa geçtim
dataya dogru cizebilirler
-
[QUOTE=enorton;17642]son pozisyonunuz nedir sn. teo?[/QUOTE]
longum 225 den shortları 47000 den gerı alarak longa dondum
-
[QUOTE=enorton;17642]son pozisyonunuz nedir sn. teo?[/QUOTE]
longum 225 den shortları 47000 den gerı alarak longa dondum
-
47000 geçilmeden long tehlikeli... şu an için...
-
47000 geçilmeden long tehlikeli... şu an için...
-
Guclu alim dalgasi icersine girdik gibi.
-
Guclu alim dalgasi icersine girdik gibi.
-
lehman bilanço beklendiği gibi geldi..anladığım kadarıyla..bilançoya bakmamda...
işim olmaz...
niye hareket oldu diyenler için yazdım...
kısaya devam....
47000 üzeri kalıcı olana dek.....
-
lehman bilanço beklendiği gibi geldi..anladığım kadarıyla..bilançoya bakmamda...
işim olmaz...
niye hareket oldu diyenler için yazdım...
kısaya devam....
47000 üzeri kalıcı olana dek.....
-
şimdi önemli veri var mı.
-
şimdi önemli veri var mı.
-
Bandımız hala aynı bir sürü gelişme oluyor ama biz aynı yataylıktayız lehman dan daha önemli bilanço goldmanınki ya aşağı ya ya yukarı kırılalım artık.
-
Bandımız hala aynı bir sürü gelişme oluyor ama biz aynı yataylıktayız lehman dan daha önemli bilanço goldmanınki ya aşağı ya ya yukarı kırılalım artık.
-
Meşhur direnç kırılmadan longa geçmemeli ...46500 ilk destek .
-
Meşhur direnç kırılmadan longa geçmemeli ...46500 ilk destek .
-
[QUOTE=abka;17650]şimdi önemli veri var mı.[/QUOTE]
15.30 da varmış
-
[QUOTE=abka;17650]şimdi önemli veri var mı.[/QUOTE]
15.30 da varmış