Dow için böylede bir sayım var...
[url]http://elliottwavepredictions.com/[/url]
Printable View
Dow için böylede bir sayım var...
[url]http://elliottwavepredictions.com/[/url]
Gral,
Mor firekuentli visits vil bi eprişeytıd
[quote=Astatin;386486]Gral,
Mor firekuentli visits vil bi eprişeytıd[/quote]
eprişieyt you.
Ay em so büzy.
eproksimitli 3-4 manths, dis situayşın vil kontinyu.
Zori. :..:
[quote=sazan;386571]eprişieyt you.
Ay em so büzy.
[COLOR=red]eproksimitli 3-4 manths[/COLOR], dis situayşın vil kontinyu.
Zori. :..:[/quote]
vat iz diz men? did yu kil sambadi? abede de köleliğin galdırılmasından bu yana 3 ay sürekli meşgul olma durumu yeryüzünde görülmediydi..ilk sen olayon herhal...
:p
[quote=Astatin;386587]vat iz diz men? did yu kil sambadi? abede de köleliğin galdırılmasından bu yana 3 ay sürekli meşgul olma durumu yeryüzünde görülmediydi..ilk sen olayon herhal...
:p[/quote]
Dont ask piliz.
ay em vörking 14 haırs e dey. (mostli 6-7 deys a wiik)
Stil, it is nat enaf. (üüüvvww)
46 yaşında zorluyor biraz. (Aha ! dalıp burayı Türkçe yazmışım.)
[quote=sazan;386597]Dont ask piliz.
ay em vörking 14 haırs e dey. (mostli 6-7 deys a wiik)
Stil, it is nat enaf. (üüüvvww)
46 yaşında zorluyor biraz. (Aha ! dalıp burayı Türkçe yazmışım.)[/quote]
Arbeit macht frei... Ah pardon dalıp burayı almanca yazmışım. Manası "Çalışmak İnsanı Özgürleştirir":D
Nazilerin çok sevdiği ve her toplama kampı girişinde bulunan bir sözdü...:D
Istanbul barbaros bulvari saat 09:30 civari
Sadece 1 parmak kalinliginda kar var
Trafikte 3.5 saat ve sonunda kontaklar stop,
Hulem yarim saattir, gopru girisinde bekliyoruz.
sazan gral
bir imkb ew si gönderebilirmisiniz
vallahi çok lazım.hemide çok
saygılar hörmetler
passat
allah yardımcınız olsun vallahi istanbul trafiğinde
elektriklerde kesikmiş
metro tranvay ne varsa yerinde duruyormuş
ulaşım felç olmuş
allah kolaylık versin istanbullulara
passat
[quote=sazan;387113]Istanbul barbaros bulvari saat 09:30 civari
Sadece 1 parmak kalinliginda kar var
Trafikte 3.5 saat ve sonunda kontaklar stop,
Hulem yarim saattir, gopru girisinde bekliyoruz.[/quote]
Hehehehe..Garşılatıgmı aceba...Ayrıca konu hakkındaki detaylı açıklamamı aşağıda sunuyorum:D
"
Bugün kar yağdığını görünce 17:05 de çıktım işten-sarıyer civarı.....saat 21:30 da ancak zincirlikuyuya geldim ki tam o sırada 1 nci köprü avrupa anadolu geçişi trafiğe kapatıldı...Gerekçe: Köprünün Statiği Bozulmuş...o sırada radyodan zincirlikuyu sirkeci trafği açık anonsu duyunca bastım hakikaten de açıktı..sirkeci feribotta az bir sıra vardı...her neyse geçtik karşıya saat 23:00 da evde oldum...düz 6 saat....
Gelelim köprünün trafiğe kapanmasına;
-Köprünün statiği kardan-trafikten bozulmaz
-Bozulsa da onu algılayacak tertibatınız yok
-Köprü trafiğe kapatılmadan önce canlı radyo yayınına bağlanan sürücülerin boğaz köprüsünün üzerini buz tuttu demeleri ile de birleştirince anlıyorum ki; ilgilisi köprüye donma engelleyici kimyasal DÖKMEYE UNUTMUŞ!!!!!!! O şahıslara tahayyül edilebilecek en iyi dileklerimi sunuyorum....Yalanınızı yiyeyim...statiki bozulmuşmuşmuş...
Belediye nin sorumlu olduğu yollar açıktı..Bildiğim kadarıyla köprüler Karayolları Genel Müdürlüğü yetkisinde...Her kar yağdığında aynı muhabbet oluyor. Belediye yolları ilaçladı ama KGM köprüleri unuttu......kapatın gitsin KGM yi bi halta yaramıyorsa iki ilaç dökmekten acizse..."
Sn. sazan orta vadeli dolar/tl sayımınızı bizimle paylaşmanız mümkünmüdür acaba?
Yıl 1996-98 arası bir yer, bir akşam hafif kar sepeledi...
Satt 17.00 gibi Yeşilköyden çıktım, saat 03.00 gibi Pendiğe geldim...
Yıl 2012 Yurdumda birşey değişmemiş...
Adam diyor yolda kaldım eve gidemiyorum. Biri diyor endeks sayımı ver biri diyor dolar sayımı ver :D Ben de dow sayımı isteyeyim bari... :::
[quote=enorton;387162]Adam diyor yolda kaldım eve gidemiyorum. Biri diyor endeks sayımı ver biri diyor dolar sayımı ver :D Ben de dow sayımı isteyeyim bari... :::[/quote]
:)))))))
koptum....:))
enorton patron özlemişim yahu....
Bize bişi kalmadı..ben de kan sayımı isteyeyim bari...
tıh tıh..Sazangral...geldiysen 3 kere masaya vur
ben DI strategy e göre durumu sormak için sazan patronun yedigöllere tatile çıkmasını bekliicem..şimdi ne yeri ne de zamanı...))
Grafikteki son X yükselişi sonrası, bir triangle oluşmasını bekliyorum.
X noktasından sonraki düşüşü driengıl a dalgası olarak sayıyorum. (a:t olarak gösterilen)
Şimdiki yükseliş b olacak ve Y-X mesafesinin %61'i civarı bir yükseliş a:t noktasından gelmeli.
Eğer a:t altına gidersek , diriengıl senaryo güme gider. (Başka bir şey oluşur. Ne ? :()
Sanırım bu grafikten hareketle dolar ne olur (yatay) sorusununda cevabı dolaylı yoldan gelir.
Bol gazançlar.
[URL="http://img545.imageshack.us/i/43939224.png/"][IMG]http://img545.imageshack.us/img545/4954/43939224.png[/IMG][/URL]
hörmetler ...
[quote=selçuklu;388374]hörmetler ...[/quote]
İyi misin Selçuklum ?
[QUOTE=sazan;388401]İyi misin Selçuklum ?[/QUOTE]
abi ... iyiyim .... biraz ara veridm .. iş nedeniyle .. .. gelecem inşallah ... hörmetler ...
[QUOTE=sazan;387173]Grafikteki son X yükselişi sonrası, bir triangle oluşmasını bekliyorum.
X noktasından sonraki düşüşü driengıl a dalgası olarak sayıyorum. (a:t olarak gösterilen)
Şimdiki yükseliş b olacak ve Y-X mesafesinin %61'i civarı bir yükseliş a:t noktasından gelmeli.
Eğer a:t altına gidersek , diriengıl senaryo güme gider. (Başka bir şey oluşur. Ne ? :()
Sanırım bu grafikten hareketle dolar ne olur (yatay) sorusununda cevabı dolaylı yoldan gelir.
Bol gazançlar.
[URL="http://img545.imageshack.us/i/43939224.png/"][IMG]http://img545.imageshack.us/img545/4954/43939224.png[/IMG][/URL][/QUOTE]
Sn Sazan öngörünüzün ilk hedefine geldik, tebrikler, teşekkürler. ( Y-X mesafesinin %61'i civarı bir yükseliş )
Piyasa son derce güçlü görülüyor, yükseliş Y-X mesafesinin %61'i civarı yerine % 100 çivarına gitse sizin sayımınız bozulur mu?
Müsait zamanınızda yeni bir yorum verebilirmisiniz?
tebrikler sn sazan ...
buradan yada 78,6 olan 59000 lerden yeni dibe iner der sayıımınız yanliş anlamadı isem
güncelleyebilirmisizin lütfen
teşekkür ederim
[quote=sazan;388401]İyi misin Selçuklum ?[/quote]
iyi misin sazangral?
[quote=Astatin;388496]iyi misin sazangral?[/quote]
iyi misin astatingrall:..::..::..:
sazangral hörmetler, yeni sayım beklerik.
Sazan Gral,
Bence kardan işe gidemedin evdesin az sonra bir analiz atacaksın foruma no leytır den 11:00....
[quote=Astatin;388846]Sazan Gral,
Bence kardan işe gidemedin evdesin az sonra bir analiz atacaksın foruma no leytır den 11:00....[/quote]
12.26 oldu sazangral very leytır:)
İşteyim.
Doplantı manyaklığı devam.
Daha evvelki analizim geçerli. Ancak Cuma tepesi geçilse sonra beklentim gerçekleşse hoş olacak.
Bugün nassı eve gideceğiz hülem.
[quote=sazan;388875]İşteyim.
Daha evvelki analizim geçerli. Ancak [COLOR=red]Cuma tepesi geçilse sonra beklentim gerçekleşse hoş olacak.[/COLOR]
Bugün nassı eve gideceğiz hülem.[/quote]
yani cuma tepesi fake olarak geçilse ve aşşa triengıla devam manasında mı?
valla eve gidemeyeceğiz sanırım..maslak diyarında çalışanlara özellikle kapak olacak gibi duruyor, öyle böyle değil 20 kglik cam turşu kavanozu kapağı hem de..üğğğ
[quote=sazan;388875]İşteyim.
Daha evvelki analizim geçerli. Ancak [COLOR=red]Cuma tepesi geçilse[/COLOR] sonra beklentim gerçekleşse hoş olacak.
Bugün nassı eve gideceğiz hülem.[/quote]
Fantazinni ilk bölümü gerçekleşti gral..teprik ederim
eni badi aut deer? araba yolda galdıysa zincir getirebilirik...
[IMG]http://img715.imageshack.us/img715/3866/ekranalntstft.png[/IMG]
Sn Sazan gral
Vahşi batıdan skinnypuppy nikli arkadaş ( kendisini yeni takip etmeye başladım ) yükseliş veya düşüş 5 dalga ise devamı gelir diye bir görüşe sahip; sizin SW bu konuda ne der, eğer 5 dalgalık bir yükseliş veya düşüş varsa devamı hakkında ne düşünürsünüz?
Üww.bak merak ettim şincik..Ömerli barajının alçak kesimlerinde don felan olmuş ve bi kısım balıklar yüzeye vurmuş..Sazan gralın başına bişi gelmemiş olsa eyi olacaydı..ü[url]www..[/url] bir dat bir dokunuş bir analiz bir yem bir sıcak
[quote=dede2;389300][IMG]http://img715.imageshack.us/img715/3866/ekranalntstft.png[/IMG][/quote]
dedepat,
ew konusunda bir şey bilmez ama çok konuşur olarak konuşursam yine:B nin üzerinde kapanış olursa bu sayım badem mi olıuyor?
[quote=Astatin;389388]dedepat,
ew konusunda bir şey bilmez ama çok konuşur olarak konuşursam yine:B nin üzerinde kapanış olursa bu sayım badem mi olıuyor?[/quote]
bu sorunu cevabını sazan patron verse iyi olur..bakalım senaryo doğrumu?
Sn.dede2,
Biraz Elliott çalışsanız fena olmaz....
Üflemeler serinlik verir ama sizinki tayfun olmuş(!)
[quote=zalim123;389553]Sn.dede2,
Biraz Elliott çalışsanız fena olmaz....
Üflemeler serinlik verir ama sizinki tayfun olmuş(!)[/quote]
durum o kadar kötü ise.üüüüüüüüü en iyisi izlemek.
[quote=dede2;389569]durum o kadar kötü ise.üüüüüüüüü en iyisi izlemek.[/quote]
Şaka bir tarafa,yinede yaz dostum.Her türlü düşünceye ihtiyacımız var.:)))
[QUOTE=zalim123;389703]Şaka bir tarafa,yinede yaz dostum.Her türlü düşünceye ihtiyacımız var.:)))[/QUOTE]
Sizden bir sayım alsak, üzerinde 1-2 aylık gelecek projeksiyonlu, madem bu işi biliyorsunuz...