sabaha gab mi var yine ?
Printable View
sabaha gab mi var yine ?
Değerli forumdaşlar bearish'in 5 dalgası 39800-40.000 gibi tamamlanıyor! Şimdi sıra 6. dalgada Yani Formasyona adını veren ''BEARISH'' dalgası.Sert ayı piyasası namı diğer katliam! Dikkatli olunuz.
[quote=AMON RA;108460]Değerli forumdaşlar bearish'in 5 dalgası 39800-40.000 gibi tamamlanıyor! Şimdi sıra 6. dalgada Yani Formasyona adını veren ''BEARISH'' dalgası.Sert ayı piyasası namı diğer katliam! Dikkatli olunuz.[/quote]
şimdi bu piyasa boğa piyasasımı yılan piyasasımı :)
[quote=AMON RA;108460]Değerli forumdaşlar bearish'in 5 dalgası 39800-40.000 gibi tamamlanıyor! Şimdi sıra 6. dalgada Yani Formasyona adını veren ''BEARISH'' dalgası.Sert ayı piyasası namı diğer katliam! Dikkatli olunuz.[/quote]
grafik varmı üstad
tam 16 yıllır borsa para piyaslarındayım.bugun kıı gubuu bır gun en fazla 3 4 gun gordumm.domuz grıbı yayılıyor kı sars grıbınde 40 50 mılyar usd gıtmıstı piyasadan kı o zman leblebı gıbı satıs yemıstı uzak dogu ve abd
ee bugun buyume geldı 1975 senesınden bu yana abd 3. ceyektır daraldı.
stres testınden bank of ve cıtı gumler veya sıkıntıya gırer denıyorr
bu kadar olumsuz haberdee garantı ısc den de para almasam vobta duman olmustukk haa yınee gırdıı gırenn ama. bu ruzgara karsıı cok durudukk tedavıı oldukk
hısselerdee dee acıgım
vobta da shortt ve altında da long bu kadar terım yanıı sısıtemee bakalımm kımm kımıı artıkk ya pardon dıyecegız ya tamam yarın.buyukk gunn
kı ılkk defaa ruzgara karsıı gelıyorumm kıı ben yanııı benn :)))))
DJI hoş kapatmadı bence...yarından emin değilim ama haftaya gümler piyasalar artık diye düşünüyorum...
tüm periyotlarda al da olmamıza rağmen % 4 yükselen borsa satılır deyip hissi pozisyon aldık.bakalım disiplin cezamız ne olacak yarın?
yarın günün ilk yarısı yukarı sonrasında ise satış bekliyorum ben.
işte oradkıı hatanız su baktınız poz ters emı dondu ya spotta ya da garantı ısc ykb ye acık a alımm yapacaksınız .
kı vobu hedge edın yada 150 puana pozısyonu terse gececeksınız.aksı taktırdee..sonucc kotu olur.simdi pisikolojı olarak
yarın eksı baslatsa hahh tamam dusuyoo dıyeceksınız ama tekrar yukarıı yaparsa.elınız varmayacak onun ıcın nacızane tavsıyem hemen ters poz gecın ınanmasanız bıle
ha ben cok yonluu devam edıyorum hısse vob yurt dısı.
calıştıgım kurum geregı hısse satıp 2 3 gun bekleyebılıyorum bencee sızde bunları yapın derım.. garantı ve isc de acıgım bekelrım artık pzt salıya kadar.olmadı cms den garantıı shortlarım yapacak bısı yokk..aklıı olnda mermıı bıtmezz yeter kıı nıyetıı kısa tutun
[QUOTE=neremy;108464]grafik varmı üstad[/QUOTE]
Hernedense grafik ekleyemiyorum ama biz bu projeksiyonu 1 haftadır takip ediyoruz.bu sayfadaki 1880 nolu mesaja bakabilirsiniz orada formasyonun 6. dalga hedefini görürsünüz.[url]http://www.voborsa.com/forum/vobjektif-seans-odasi-t5216p188.html[/url]
[quote=cansalk;108465]tam 16 yıllır borsa para piyaslarındayım.bugun kıı gubuu bır gun en fazla 3 4 gun gordumm.domuz grıbı yayılıyor kı sars grıbınde 40 50 mılyar usd gıtmıstı piyasadan kı o zman leblebı gıbı satıs yemıstı uzak dogu ve abd
ee bugun buyume geldı 1975 senesınden bu yana abd 3. ceyektır daraldı.
stres testınden bank of ve cıtı gumler veya sıkıntıya gırer denıyorr
bu kadar olumsuz haberdee garantı ısc den de para almasam vobta duman olmustukk haa yınee gırdıı gırenn ama. bu ruzgara karsıı cok durudukk tedavıı oldukk
hısselerdee dee acıgım
vobta da shortt ve altında da long bu kadar terım yanıı sısıtemee bakalımm kımm kımıı artıkk ya pardon dıyecegız ya tamam yarın.buyukk gunn
kı ılkk defaa ruzgara karsıı gelıyorumm kıı ben yanııı benn :)))))[/quote]
Vob deyince ilk defa bile gelmemek lazım.Yarın da artacaz.Giren girdi yazmışsınız ama belki daha tam girmemiştir.Stop lazım.Tepenin tepesi var.Hedge ne gerek var.Poz kapatamayacak kadar büyükse hedge yapabilirsiniz şöyle 20 000 kontrat falan.Yoksa hedge de mantıksız.
[B]herkese merhaba arkadaşlar , foruma yeni katıldım inşallah hayırlısı olur benim ve sizler için :)[/B]
[quote=YAVUZHAN;108467]tüm periyotlarda al da olmamıza rağmen % 4 yükselen borsa satılır deyip hissi pozisyon aldık.bakalım disiplin cezamız ne olacak yarın?
yarın günün ilk yarısı yukarı sonrasında ise satış bekliyorum ben.[/quote]
Borsa yarın da artacak yarın saat 17 10 da istediğinizi yapın.Ben short olacam.