giren karlarla da artırıyorum
ya portföyü 2ye katlarım
yada katlamam
bu risk alınır pehh
Printable View
giren karlarla da artırıyorum
ya portföyü 2ye katlarım
yada katlamam
bu risk alınır pehh
[quote=SEYYAH;108520]IMF anlaşması öncesi ve sonrası grafiği bu abi...ve ne hikmetse yine bir IMF beklentisi öncesi yükseliyoruz.fena yamultacaklar bence piyasayı önümüzdeki günlerden itibaren.[/quote]
Bencede zaten sonrasında yükselme başlıyor.
[quote=unlimitted;108514]VOB'da yeniyim dediğin için soruyorum, garan'da 3,40 görülür mü? [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
aramıza hoşgeldin...[/quote]
[B]valla vob ekranım açık garana bakmıyorum bugün tetikteyimde :)[/B]
dün sistem dışı yaptıgın erken kısalar hataydı..
geceki gap olabilir....ona yapacak bir şey yok.......
disiplinden koptum... kendimi biraz daha egitmem lazım.....
bu arada bir müddet yazmayacagım... yaptıgım hatayı anlayana kadar....
herkese bol kazançlar.... dinleneyim biraz.......
Shorta dokunanın elini kırıyorlar.FUll long devam.Vade sonu bonusu ise alırız.
[QUOTE=selçuklu;108427]evet quenn senin vadelide çizittirdiğin kanalın üst bandında kapanmış vadeli .. spotta aynı kanal yukarı kırıldı ... vadelide o kanalı yukarı kırar bence ..
[COLOR="Red"][B]yılan grafta çizittrdiğim projeksiyonun aslı adacık formasyonu.... tükeniş boşlukları olur bu formasyonda.... yarın yukarı gapli açılış olursa.. adacık formasyonda bu boşluğun kısa zamanda dolması beklenir ....[/B][/COLOR]düşüş başlayacak tekrardan bence .... coming soon ...
yılanın gözyaşları yani durum ...
haziran vadede o yılanın kafasına taş atıp .. sopayla vuracağım .. ayılar merak etmesin ..[/QUOTE]
spot grafta tükeniş boşluğumuz hayırlı olsun ...
garanlar 3,34 gitti .lelele.lelele.lelele
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108525]Shorta dokunanın elini kırıyorlar.FUll long devam.Vade sonu bonusu ise alırız.[/QUOTE]
aynen devam pehh.lelele
[QUOTE=mbm;108524]dün sistem dışı yaptıgın erken kısalar hataydı..
herkese bol kazançlar.... dinleneyim biraz.......[/QUOTE]
canın sağolsun abi .... dinlen .... haziran vadede .. güzel işler yaparız beraber inşallah ..
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108517]Margin callar var bir sürü ondandır.Ben de yansımış.Kurumunuzda margin call yiyen çok kişi olmuş bu o anlama geliyor.Tevfik abi.Bol kazançlar.Long zamanı.[/QUOTE]
Allah zararda olanlara sabır versin, bunu tüm kalbimle iki kere batmış biri olarak söylüyorum. Ben de zamanında az terse gelmedim, dayak yiye yiye dövmesini öğrendik sayılır... İnsan zararda olan pozisyonda ısrar etmemeli...
[QUOTE=mbm;108524]dün sistem dışı yaptıgın erken kısalar hataydı..
herkese bol kazançlar.... dinleneyim biraz.......[/QUOTE]
bu piyasada arada kaybetmeyen adam zaten anormaldir kaybetmek bu işin doğasında var kaybetmeden kazanan yokki bu alemde,keşke herkes senin kadar başarılı olabilse, bugün dinlen pazartesiden itibaren yeni vadede çarpışırız İşallah.
şortlamamak için kendimi zor tutuyorum:..: