-
[quote=GOKHANFINDIK;108525]Shorta dokunanın elini kırıyorlar.FUll long devam.Vade sonu bonusu ise alırız.[/quote]
39.200 short'um (haziran)
ve elim hala sağlam.
çok büyük konuşuyorsunuz çooook...ama pozisyonumun aksi yönünde büyük konuşulmasını severim...
tersteysem bile, dönüşün yakın olduğu sinyalidir... benim sistemimin sinyali de bu...:)))
-
[QUOTE=selçuklu;108526]spot grafta tükeniş boşluğumuz hayırlı olsun ...[/QUOTE]
Tebrikler selçuklu.Bu arada güzel bi senkronizasyon yakaladık bilmem farkındamısın. +.:..:
-
Bende dün geceden beri haziranda shortum dokunmam artık.
-
Full short.Sabah gelen sert artış ve düşüşlerden hep korkarım.Hacimsiz olurlar kendileri.
-
günaydın,herkese iyi seanslar,kolay gele..
-
[QUOTE=unlimitted;108533]39.200 short'um (haziran)
ve elim hala sağlam.
çok büyük konuşuyorsunuz çooook...ama pozisyonumun aksi yönünde büyük konuşulmasını severim...
tersteysem bile, dönüşün yakın olduğu sinyalidir... benim sistemimin sinyali de bu...:)))[/QUOTE]
spot30 da 39500 okadar önemli bir yerki geçtik bu seviyeyi ama
üzerinde 3 gün kalmadan tam olarak geçtik de diyemeyiz.
-
şu an poz. kapatıp SHORT yapmamak için kendimi zor tutuyorum.
zaten bu yükseldikçe SHORT yapma isteği batırıyor insanları...batırmasada ettiği karlarını eritiyor...
-
[QUOTE=AMON RA;108534]Tebrikler selçuklu.Bu arada güzel bi senkronizasyon yakaladık bilmem farkındamısın. +.:..:[/QUOTE]
eyvallah patron .. bende seni tebrik ederim ..paralel düşünüyoruz.. .... bundan sonrada böyle olur umarım ... :D
-
sayın gökhanfındık uzlaşmaya gidiyoruz sanırım teşekkürler. yazınızı yeni gördüm şort olarak.
-
Dow 9.000'e gözünü dikmiş %10 yapar o zaman biz en az %15 çıkarız.
-
Vob 500lere giderse vade sonu hareketi bitmiş olur.Buralarda alış baskısı oluşmalı.Ben shortdevam.
-
[quote=SEYYAH;108539]şu an poz. kapatıp SHORT yapmamak için kendimi zor tutuyorum.
zaten bu yükseldikçe SHORT yapma isteği batırıyor insanları...batırmasada ettiği karlarını eritiyor...[/quote]
Tutarsa duble olur.