[IMG]http://a1108.hizliresim.com/11/8/22/8855.png[/IMG]
Yine 100 ema ya geldik 65,125... bakalım neolacak....
Printable View
[IMG]http://a1108.hizliresim.com/11/8/22/8855.png[/IMG]
Yine 100 ema ya geldik 65,125... bakalım neolacak....
saraylı abi yanlış anlamassan öğrenmek adına bişey sorucam. şimdi KD 63675 idi. 63650 yandı.normalde 1923 sata dönmesi gerekmezmiydi?dönmediğine göre Kd de herhangi bir esneme payı varmı? saygılar
:)[quote=matador38;372334]saraylı abi yanlış anlamassan öğrenmek adına bişey sorucam. şimdi KD 63675 idi. 63650 yandı.normalde 1923 sata dönmesi gerekmezmiydi?dönmediğine göre Kd de herhangi bir esneme payı varmı? saygılar[/quote]
abim yanlış anladım ,aniden moralim bozuldu,hehehehh....:D:..:
şimdi şöyle oluyor,normalde kd sistemin yön değiştireceği seviyeyi önceden bize bildiriyor,ancak bu ihlal edilse bile,filtre olarak kullandığım 3 adet tg var,onlar izin vermezse eski sinyal devam ediyor..kd de esneme payı yoktur..
demin 650 gördü ama tg ler alda idi,o yüzden...:)
[quote=Astatin;372329]bugün veri takvimi nasıl?[/quote]
15:30 – ABD Chicago FED Ulusal Aktivite Endeksi (Temmuz) – Önceki Veri: -0.46 / Beklenti: -0.48
17:00 – TR Hazine Temmuz ayı toplam borç stokuna ilişkin verileri açıklayacak
Spot piyasada hafif zorlanma var
yurtdışındada yukarı hareketin devamı var
bizimkide 65300 ü aşamadı
kd son değer nedir acaba Sn. saraylı değişiklik varmı?
[quote=bull market;372337]Spot piyasada hafif zorlanma var
yurtdışındada yukarı hareketin devamı var
bizimkide 65300 ü aşamadı
kd son değer nedir acaba Sn. saraylı değişiklik varmı?[/quote]
kd=63.750
:yü:
fazla bi değişiklik yok şu anda.:)))
[QUOTE=saraylı;372339]kd=63.750
fazla bi değişiklik yok şu anda.:)))[/QUOTE]
iyimiş:)
nasıl hesaplıyorsa sistem ben epey yukarı gelmiştir diye ödüm koptu bi ara:)))
Asti nunuları görüyon demi bu yükselişe rağmen 15 likde dehşet nunu oluşuyor bakalım ne olacak bekliyoruz artık :(
[QUOTE=bull market;372340]iyimiş:)
nasıl hesaplıyorsa sistem ben epey yukarı gelmiştir diye ödüm koptu bi ara:)))[/QUOTE]
ben de daha yuksek tercih ederdim.. mod:uzun ama tedirgin...
istatistikler diyor ki pozisyonunuzun tersine hareket eden piyasada daha uzun süre kalındıgı seklinde...
misal: pozisyonunuz long iken piyasa yukarı gidiyorsa trenden daha erken iniyorsunuz...ama poz long ve piyasa aşağı inerse daha uzun süre muhafaza ediyorsunuz...
66150 drencine gidiyor
endeksde 54163 kritik deger gorunuyo bende
65450 destek yapabilirse 66150 bir daha deneyecek
Görünen o ki daha 4.dalga bitmemiş ve onu bitirmek üzere yukarı atak bir müddet daha devam edecek gibi..
bu durumda 58.250 3.dalga dibi olur ve 67.800 civarı muhtemel hedef olabilir...
:)
poker aslinda bircokları tarafından kumar olarak bilinir...
bir sure gecimini poker oynayarak kazanan ve bu konuda oldukca fazla kitap okuyan biri olarak sunu soyleyeyim; poker kesinlikle kumar degildir. sadece blmeyenler boyle dusunur... Pokerin en onemli unsurlarından biri Expectation Value ([B]EV[/B]) kavramıdır.
şöyle anlatayım : ortada 90 lira para var. sizin koymaniz gereken para 10 lira. ve siz sadece 52 karttan 6 kagida kazanabilirsiniz... bu durumda oyuna hep iştirak etmeniz gerekir... çünkü kazanma oranı %11.5 civarı ve ortaya koyacaginiz para toplamin %10u... ortada 50 lira olsaydi asla girmemeniz lazimdi. bu sekilde [B]uzun [/B] vadede hep kazanırsınız...
bunu neden soyledim:
dip/tepe avciligi tutabilir.. olumlu sonuclar verdigi gorulur.. Ama uzun vadede hep kaybettirir...
piyasayi izlemek bir fikir verebilir bu dogrultuda hissel islem yapılır. olumlu sonuclar verdigi gorulur. ama uzun vadede hep kaybettirir.
daha bircok ornek vermek mümkün...
normal yaşantıda da zaten aldiginiz risklere getirileri oraninda bakmak lazim... (EV)
küsuratı yukarı yuvarlarsak şuna 68 diyelim mi ustad :..:
ama elim boş kaldı bu 61450 de long sinyalinin trendinde üwwww yaaa misketlerimi geri versinler oynamıyorum ben :::::::::
[quote=saraylı;372360]Görünen o ki daha 4.dalga bitmemiş ve onu bitirmek üzere yukarı atak bir müddet daha devam edecek gibi..
:)[/quote]
66350 de 2 li tepe yaparak dönebilir belkide 15 likde nunular var eğer SHORT sinyali gelirse affetmem :p
64900 altına sarkarsa ve altında kalırsa Sat gelebilr belkide :rolleyes:
sn Mösyö ne öneriyorsunuz peki vob için :rolleyes: sizce nasıl bi psikolojiye sahip olmak lazım burda TA kadar psikolojide çok önemli bence
[quote=mosyo2000;372364]poker aslinda bircokları tarafından kumar olarak bilinir...
bir sure gecimini poker oynayarak kazanan ve bu konuda oldukca fazla kitap okuyan biri olarak sunu soyleyeyim; poker kesinlikle kumar degildir. sadece blmeyenler boyle dusunur... Pokerin en onemli unsurlarından biri Expectation Value ([B]EV[/B]) kavramıdır.
şöyle anlatayım : ortada 90 lira para var. sizin koymaniz gereken para 10 lira. ve siz sadece 52 karttan 6 kagida kazanabilirsiniz... bu durumda oyuna hep iştirak etmeniz gerekir... çünkü kazanma oranı %11.5 civarı ve ortaya koyacaginiz para toplamin %10u... ortada 50 lira olsaydi asla girmemeniz lazimdi. bu sekilde [B]uzun [/B]vadede hep kazanırsınız...
bunu neden soyledim:
dip/tepe avciligi tutabilir.. olumlu sonuclar verdigi gorulur.. Ama uzun vadede hep kaybettirir...
piyasayi izlemek bir fikir verebilir bu dogrultuda hissel islem yapılır. olumlu sonuclar verdigi gorulur. ama uzun vadede hep kaybettirir.
daha bircok ornek vermek mümkün...
normal yaşantıda da zaten aldiginiz risklere getirileri oraninda bakmak lazim... (EV)[/quote]
[quote=a.kaya;372371]64900 altına sarkarsa ve altında kalırsa Sat gelebilr belkide :rolleyes:[/quote]
merkez bankasının yarın ki faiz kararına kadar piyasayı tutmaları kuvetli olasılık karar açıklandıktan sonra beklenti bitti haşırt formasyonu.boks.
[QUOTE=a.kaya;372373]sn Mösyö ne öneriyorsunuz peki vob için :rolleyes: sizce nasıl bi psikolojiye sahip olmak lazım burda TA kadar psikolojide çok önemli bence[/QUOTE]
sn saraylı yıllardır bahsediyor. cevabi yazilarinda...
[QUOTE=a.kaya;372373]sn Mösyö ne öneriyorsunuz peki vob için :rolleyes: sizce nasıl bi psikolojiye sahip olmak lazım burda TA kadar psikolojide çok önemli bence[/QUOTE]
psikoloji dediginiz gibi cok onemli...
sn saraylinin bahsettigi anayasanin ilk 3 maddesi.
1. sistem
2. disiplin (bence psikolojiyi bu madde altında degerlendirmek gerekir)
3. para yönetimi
[quote=mosyo2000;372377]psikoloji dediginiz gibi cok onemli...
sn saraylinin bahsettigi anayasanin ilk 3 maddesi.
1. sistem
2. disiplin (bence psikolojiyi bu madde altında degerlendirmek gerekir)
3. para yönetimi[/quote]
Bunun harbiden anayasasını yapmak lazım bu 3 ü çok önemli mutlaka
saraylı üstadım yön hala aynımı
[quote=saraylı;372360]Görünen o ki daha 4.dalga bitmemiş ve onu bitirmek üzere yukarı atak bir müddet daha devam edecek gibi..
:)[/quote]
evet abi. sabah ii. dalgayı sorduğunda bahsetmiştim. ancak yukarı devam etmeden üçgenede bürünebilir mi?
kd=64.200
satışlar hacimli mi arkadaşlar ?görebilen varsa rica etsek?
sn kaya sinyal var mı
koca resimde tehlikenin farkındasınız demi arkadaşlar :))) bu haftaki haftalık kapanış çok ama çok önemli
kaya şorttamısın 64900 altı demiştin :)
Pala akşam poz almayın diyor
flate zorluyor resmen:)
Jordan son çeyrekte oyuna girdi
sakatlığı var ama bakalım:)
kd=64.200
hala uzun ...
[quote=a.kaya;372396]koca resimde tehlikenin farkındasınız demi arkadaşlar :))) bu haftaki haftalık kapanış çok ama çok önemli[/quote]
nerde o resim:::
[quote=nedim972;372397]kaya şorttamısın 64900 altı demiştin :)[/quote]
hayır değilim
[quote=saraylı;372403]kd=64.200
hala uzun ...[/quote]
aynı..
iyi akşamlar...:)))
[quote=nedim972;372397]kaya şorttamısın 64900 altı demiştin :)[/quote]
ya geç gördüm mesajı kusura bakma flatım hala sinyal gelmedi evet 900 altına sarktık ancak gelmedi malesef belki yarın gelir ama sanırım 68600 leri göstermeden rahatlamayacaklar :)
[quote=saraylı;372414]aynı..
iyi akşamlar...:)))[/quote]
ah ah 61450 den gelen sinyale girebilseydim bende beklerdim longda hala :..:
bu arada tebrikeler 1923 e .brv.brv.brv
[IMG]http://a1108.hizliresim.com/11/8/22/14039.png[/IMG]
64,800 den geceye short....100 emanın üstünde kalamadık....
[quote=matador38;372387]evet abi. sabah ii. dalgayı sorduğunda bahsetmiştim. ancak yukarı devam etmeden üçgenede bürünebilir mi?[/quote]
bunu atlamışım telaşla,
olabilir tabi,herşey mümkün...
ama yukarı gidip 4 ü bitirip te aşağı gelmesine daha olası bakıyorum...