Düşecezzzz.Vob baskı başladı.
Printable View
Düşecezzzz.Vob baskı başladı.
30 dakikada 443 milyon tl hacim oluşmuş.Nereye gidiyon sen.Dur bakalım.
[B]bende hala yukarısı için potansiyel var gibi siz ne dersiniz ?[/B]
Yavas yavas mayısın sinyalleri beynimi zonklatmaya başkadı.Uzaktan bir şelale sesi geliyor.
38500(nisan) beni shorta geçiririr hem de vade sonu mu? diye hiç düşünmem bile
aksi taktirde long beklemek durumundayım.
sizin kadar hızlı olamadığım için şuan long da bekliyorum
longları kıllandırma seranyosu 2. bölüm :..:
en tehlikeli kazanılan para, düzeltme yapmamış bir harekette kazanılandır...
"vade sonu, büyükler long, nasıl olsa düşmez" muhabbeti de cabası.
kaz gelen yerden tavuk esirgerler mi sanıyorsunuz?
Not:dünkü 3 dakikada 500 puanlık düşüşü düzeltme olarak görmüyorum.
[QUOTE=PEHLİVAN;108547][B]bende hala yukarısı için potansiyel var gibi siz ne dersiniz ?[/B][/QUOTE]
bana görede gün içi realizasyon olsada gün sonunu yüksek kapatacaklar gibi geliyor sadece beklentim..
şortlatırkende ürküyor insan haziran vade 1000 puan eksi maksa var.
ama dün kapanışta kendime hakim olarak şortlamadığım için o hakkımı şimdi kullandım
39025 şort:..:
İsc etti 3 kademe tepeden.5 6 kademe olursa gebeririz.
[quote=PEHLİVAN;108547][B]bende hala yukarısı için potansiyel var gibi siz ne dersiniz ?[/B][/quote]
VOB için uyguladığım altın kurallardan birisi:
yukarı gitmesine ihtimal verdiğim miktar: 30 birim.
aşağı gitmesine ihtimal verdiğim miktar: 70 birim.
ilk hareketin hangisi olma ihtmalinin yüksek olduğunu düşünüyorum?
yukarı.
açacağım pozisyon: short.
[quote=Leblebi;108551]bana görede gün içi realizasyon olsada gün sonunu yüksek kapatacaklar gibi geliyor sadece beklentim..[/quote]
Ben de öyle düşünüyordum ama o zaman dow 50 puan daha artmamıştı.Artarken bizi almayı bırak 300 puan verdiler.Bu da şelale demek oluyor.Kusura bakmayın artcak artcak diye şelaleyi kaçıramam.Tepeden 300 puan düştü kardan zarar ettim diye düşünemem.Nasılsa short da para verir.Maliyetimi epey düşürür.
[QUOTE=PEHLİVAN;108547][B]bende hala yukarısı için potansiyel var gibi siz ne dersiniz ?[/B][/QUOTE]
Sn.Pehlivan gibi dersek vobta halimiz nice olur.Sistemli olmak lazım.Kol kesmeyide bileceksiniz.