-
[quote=GOKHANFINDIK;108573]Bence uzman takasa hiç bakmaz.Kişisel görüşümdür.[/quote]
haziran vadede piyasada neredeyse her satılan malı EFG ve İŞ almış.
şimdi bunun ismi piyasa mı oluyor?
yani alan piyasa öyle mi?
vade hacı vadee...
bugün alıp bugün satacak olan adam pastaya bakar.
haklıdır da. pastaya bakması uzmanlığından bişey de götürmez...
ben uzmanım bakmam diyen adamın eline verir EFG / pardon piyasa!..
he şimdi haziran vade indi 38.500'e. yazacağın şeyi söyleyeyim: neymiş? EFG iş hikayeymiş.
çıktık 40.000'e. yazacağın şey: neymiş? demek ki EFG ve İŞ birşeyi satın alıyorlarmış, bi bildikleri varmış...
kişisel görüşümdür...
-
[B]hala haziran vadede 39.100 gibi direniyoruz [/B]
-
[B]haziran vadede 60 dk'lık grafikte artık doyum noktasına yaklaşıyoruz gibi gözüküyor kanımca siz ne dersiniz dostlar ?[/B]
[B]ama 5 dk'lık grafikte ise yine 39.225 denemesi olabilir diyor :)[/B]
-
[FONT=Verdana]• Domuz gribi yayılıyor—bize komaz.
• ABD’de 1Ç2009 GSYIH %5 daralması beklenirken %6.1 daraldı---boşver gitsin.
• Fed’den açıklama, stres testine giren 19 bankadan 6’sı duvara çakıldı---kimin umurunda?
• AB’de krediler yine daraldı, Avrupa Merkez Bankası o kadar bölünmüş ki yakında yap-boz olarak piyasa sürecekler---mal alıyorum, sonra ara. [/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]atila yesilada[/FONT]
-
[quote=asyalı;108585][FONT=Verdana]• Domuz gribi yayılıyor—bize komaz. [/FONT]
[FONT=Verdana]• ABD’de 1Ç2009 GSYIH %5 daralması beklenirken %6.1 daraldı---boşver gitsin. [/FONT]
[FONT=Verdana]• Fed’den açıklama, stres testine giren 19 bankadan 6’sı duvara çakıldı---kimin umurunda? [/FONT]
[FONT=Verdana]• AB’de krediler yine daraldı, Avrupa Merkez Bankası o kadar bölünmüş ki yakında yap-boz olarak piyasa sürecekler---mal alıyorum, sonra ara. [/FONT]
[FONT=Verdana]atila yesilada[/FONT][/quote]
[B]koptum abi süperdi valla[/B] .lelele
-
[QUOTE=PEHLİVAN;108582][B]hala haziran vadede 39.100 gibi direniyoruz [/B][/QUOTE]
bir gün fena can yakacak.
-
Full long.Maliyet değişmedi.O kadar verdiler isc garana ık banamısın demedi.Demekki artacaz.Bunu garanti 2.9 a verdiklerinde vob 36750 de tutunarak farkı üste atarak göstermişti.Aynı sinyali alıyorum şu anda.
-
[quote=unlimitted;108581]haziran vadede piyasada neredeyse her satılan malı EFG ve İŞ almış.
şimdi bunun ismi piyasa mı oluyor?
yani alan piyasa öyle mi?
vade hacı vadee...
bugün alıp bugün satacak olan adam pastaya bakar.
haklıdır da. pastaya bakması uzmanlığından bişey de götürmez...
ben uzmanım bakmam diyen adamın eline verir EFG / pardon piyasa!..
he şimdi haziran vade indi 38.500'e. yazacağın şeyi söyleyeyim: neymiş? EFG iş hikayeymiş.
çıktık 40.000'e. yazacağın şey: neymiş? demek ki EFG ve İŞ birşeyi satın alıyorlarmış, bi bildikleri varmış...
kişisel görüşümdür...[/quote]
Ben abi sen ne yazsan anlamıyorum.Var bende birşey.:..:Kişisel görüşümdür.
-
Sazan hala short. (Cidden.!) :cool:
-
[QUOTE=sazan;108590]Sazan hala short. (Cidden.!) :cool:[/QUOTE]
marjiniz baya sağlam ozaman :eek::eek::eek:
-
[QUOTE=sazan;108590]Sazan hala short. (Cidden.!) :cool:[/QUOTE]
ayyyüüüüüübari hazirana taşıyın
-
[quote=GOKHANFINDIK;108589]Ben abi sen ne yazsan anlamıyorum.Var bende birşey.:..:Kişisel görüşümdür.[/quote]
ben senin her yazdığını anlıyorum.
garibime giden kısmı bazı konularda 30 saniye, bazı konularda 2 gün aralıklarla kendinle çelişmen...:..:
kişisel görüşümdür.:D