-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108628]Bilmese de olmuyor maalesef.Birisi var gelmiş yav hesabıma elmi koyacaklar aracı kurum bana hesabını kapatacaz dedi.Yardım edin ne olur diyor ve vobta bu adam para kazanmak için oynuyor.O ayrıntı ufak değil.Yatırımcı hakkını bilecek.Aracı kurum saat 12 ye kadar kapatmalısınız diye yalan bile atar.Halbuki esas hakkımız sat 14 30 a kadar.14 30 a kadar kapatmayabilirsiniz margin calları ve pozisyonun 12 de belki daha çok zarar edecek ama 14 30 da az zarar edecek.Onun için haklarınızı bilin.Hiç bir aracı kurum 14 30 dan önce zorla poz kapattıramaz.Hele bana teklif bile edemez.Siz de ettirmeyin.Bir de onlar çok şerefsizlik yapıp bir an önce hallolsun diye yorumda bile bulunurlar daha çok uçarız diye.Yatırımcıyı hep panikletirler.[/QUOTE]
okumasın onuda bırak foruma sorabilsin insan forumlar ne için var ? dürüst olalım kimse vob mevzuatını gidip okumaz bende okumadım forumları okuyarak ögrendim
-
[quote=PEHLİVAN;108625][B]ama böyle hep yukarı gidecek hali yok kanımca ?[/B][/quote]
elbette hep yukarı gitmeyecek..
ama yanlış yönde olduğumuzda hep böyle olur,daha çıkmaz satalım deriz yükselir.daha düşmez alım zamanı dediğimizdede yeni dipler yoldadır..
kolay gelsin !
-
gökhan naber nevar ne yok 40150 :..::..::..::..::..::..:
-
haziran vade spota yaklaşıyor..
-
[quote=SEYYAH;108626]lem hasta etme adamı SHORT derse nisan da ne işin var? manyadın mı? haziran'a bakacaksın SHORT derse SHORT makas mukas boşver herşey o fiyatın içinde zaten.makası kapatmak hatta üstüne çıkmak isterlerse fiyat yükselecek değil mi? EVET e o zamanda senin sistem LONG der zati aval aval bakmaz...
beni çileden çıkarma asti :mad:[/quote]
Artiz pambbık..almdın sen mesajı..ula gün bugün..referans değer her iki vade için aynı..ama nisanın son günü..felakin hazirana çok var..kısa vadede eğer nisan artı makas atıyosa spota (ve hazirana), kısa trade için ya nisan pahalıdır ya haziran ucuzdur... :) iki vadenin primlerine bak istersen.. :) aldınnı mesacı..
-
[quote=furkan;108631]okumasın onuda bırak foruma sorabilsin insan forumlar ne için var ? dürüst olalım kimse vob mevzuatını gidip okumaz bende okumadım forumları okuyarak ögrendim[/quote]
Ben okudum okumazsa üç dört gün sonra batar.Okumak zorunda işte ben de ondan bahsediyorum.Kuralını bilmediğiniz futbol maçı kazanılırmı?Bilenle bilmeyen bir olurmu diye ayeti kerime var.Herkes açacak okuyacak mevzuatı.Başka açıklaması yok bunun.Vob oynayalım başlayalım diyen olursa bana ilk işim vobaş sitesine yönlendirip hepsini okutmak o mevzuaatın.Bir de şunu sorabilirmiyim?Ya sizi forumdaki kişi yanlış yönlendirdiise yandım Allah demektense bilinçli olup mevzuaatı okumak daha sağlıklı değilmi?Size bu 10 20 milyara bile patlayabilir.Belki de aynı hisse gibi tutanlar da olabilir.Margin call da neymiş deyip?Başına gelince anlayan?
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108629]Yav kardeşim sana kemik atan oldumu ya.Bi muhattap olma.Sen nasıl adamsın ya.Onu bunu kıskanacağına işine bak para kazan.Piramit mi kiremit mi her ne haltsa yap da kazan.Sanal paralardan bahsetmeyi bırakalı ben 10 yıl oldu.Sen 35 yaşına gelmişsin hala sanal paralardan bahsediyorsun.ODTÜ bitirmek vobta para kazandırmıyor maalesef.Kibir olayına da gelince.Tanımadığın kişiler hakkında fazla yorum yapma.Sana laf atanmı var ya git bi işine.Elalem para kazanıyor diye onun bunun parasını hesaplıyorsun kim ne kazanmış kim ne kazanmamış.Senle mi uğrasacam zırt bırt ya.Sana yazı yazan mı var.[/QUOTE]
bak kemiği hak eden velet...seninle hiç muhatap olmadığım halde dün,sistemler hakkında fikir beyan ettiğim [B]için''şimdi öyle konuşacagım ki forumda beni yasaklayacaklar diye ,demiş gibi olan kişi ,adi savaşı başlatmış olur...[/B] yoksa bana bulaşmayana hiç bulaşmam...öyleyse başkasına nefsi müdafa hakkı verme...
-
[B]hala kar satışı yok ne biçim iş anlamadım bende bir sorun var demekki :)[/B]
-
Lütfen sakin olalım boşverin didişmeyi.Uzun zamandan beri forumun tadı kaçtığının herkes farkında zaten.Ama asıl farkında olması gerekenler seyrediyor.Zararlar ve gün içi stres çoğalıncada gergin oluyor herkes ....herşeye rağmen relax lütfen ....
-
[quote=PEHLİVAN;108620][B]shortladıkça yukarı gidiyor vay beee[/B][/quote]
niye şortluyounuzki? bu havada şortlamak rügara karşı iş...ek gibi bişey, dikkatli olmak lazım
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108636]Ben okudum okumazsa üç dört gün sonra batar.Okumak zorunda işte ben de ondan bahsediyorum.Kuralını bilmediğiniz futbol maçı kazanılırmı?Bilenle bilmeyen bir olurmu diye ayeti kerime var.Herkes açacak okuyacak mevzuatı.Başka açıklaması yok bunun.Vob oynayalım başlayalım diyen olursa bana ilk işim vobaş sitesine yönlendirip hepsini okutmak o mevzuaatın.Bir de şunu sorabilirmiyim?Ya sizi forumdaki kişi yanlış yönlendirdiise yandım Allah demektense bilinçli olup mevzuaatı okumak daha sağlıklı değilmi?Size bu 10 20 milyara bile patlayabilir.Belki de aynı hisse gibi tutanlar da olabilir.Margin call da neymiş deyip?Başına gelince anlayan?[/QUOTE]
mevuzatı okumadım ama ne yazıyor ? teknik bilgimi var ? matriksimi anlatıyor ? hiç okumadım hamdolsun batmadık :) okunacak bişey yok kimseninde okumasına gerek yok ha okumanın zararı olurmu dersen elbette olmaz .. vobu arkadasından yada forumlardan okumadan giren adam yoktur hisse gibi olmadgınıda bilmek için mevzuatı okumasına gerke yoktur...ben bankacılık işlemlerinde otomatik operatore baglanmayı sevmem insanla konusmak isterim bu da o hesap :)
-
[quote=abka;108637]bak kemiği hak eden velet...seninle hiç muhatap olmadığım halde dün,sistemler hakkında fikir beyan ettiğim [B]için''şimdi öyle konuşacagım ki forumda beni yasaklayacaklar diye ,demiş gibi olan kişi ,adi savaşı başlatmış olur...[/B] yoksa bana bulaşmayana hiç bulaşmam...öyleyse başkasına nefsi müdafa hakkı verme...[/quote]
Tamam sus ozaman kapat.