[quote=Leblebi;108675]bende zirveden kapanış bekliyorum sayın bul market.[/quote]
Full short ben de en diplerden bekliyorum.Geceye de shortum.
Printable View
[quote=Leblebi;108675]bende zirveden kapanış bekliyorum sayın bul market.[/quote]
Full short ben de en diplerden bekliyorum.Geceye de shortum.
[quote=traderx;108678]inanamayacaksınız ama eksi kapanış bekliyorum:..::..::..:[/quote]
[B]eksi kapanış ne demek anlamadım ?[/B]
[QUOTE=unlimitted;108679]ahaha neden inanmayalım ki! :..::..:[/QUOTE]
yoldaşım benim be helal olsun:..::..:
öncü sat sinyalim gelmek üzere gelince fulleyecem:D:D:D
[quote=PEHLİVAN;108681][B]eksi kapanış ne demek anlamadım ?[/B][/quote]
kırmızı bir kapanış demek. haziran için 38.500 altında.
[quote=GOKHANFINDIK;108680]Full short ben de en diplerden bekliyorum.Geceye de shortum.[/quote]
[B] valla cesaret 3 günlük short için [/B]
[QUOTE=PEHLİVAN;108681][B]eksi kapanış ne demek anlamadım ?[/B][/QUOTE]
ciddimi soruyorsunuz:eek::..:
şu anda spot 2.18 yükselişte ya
o yükselişi geri verip dünkü kapanışın altına inmesi:..:
[quote=unlimitted;108683]kırmızı bir kapanış demek. haziran için 38.500 altında.[/quote]
[B]yok canım o kadar olurmu sizce , [/B][B]38.800 destek gibime geliyor ?[/B]
[quote=traderx;108682]yoldaşım benim be helal olsun:..::..:
öncü sat sinyalim gelmek üzere gelince fulleyecem:D:D:D[/quote]
roma 1 günde alınmamış di mi. meşakkatli olacak elbet kısacılar için yol.
ama ne demişler, "zafere giden hiçbir yol, çiçeklerle bezeli değildir."
dünden ve daha öcneisnden long olanlar için pek bu geçerli değil ama. gül bahçeleriyle bezeliydi maşaallah. :..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108680]Full short ben de en diplerden bekliyorum.Geceye de shortum.[/QUOTE]
üstadım ben flat oldum 39.700 den yazmıştım dolarda longum . kısa vade tatilede flat girmeyi düşünüyorum. siz ne dersiniz saygılar.
[quote=PEHLİVAN;108686][B]yok canım o kadar olurmu [/B][B]?[/B][/quote]
vobda en sevdiğim cümle. hele benim anarşistliğimi vurguluyorsa...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
dün sn Queen'e bir soru yöneltmiştim; (nisanda) 38.300de Astatin'e "hala kısa mı düşünüyorsun" diye sorduğunda, "buradan uzun mu düşünüyorsun" diye sorsam tuhaf olmaz mı diye...
bazen insanın basireti bağlanıyor işte...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG] inandığı şeylerle yaptığı şeyler farklı olabiliyor...
[B]valla ben flata geçtim ama izlemedeyim , yeniden bir yukarı bekliyorum o zaman shortlarım[/B]
[quote=PEHLİVAN;108684][B] valla cesaret 3 günlük short için [/B][/quote]
Bir haftalık bayram cesareti oluyor da 3 günlük tatil koymaz.El alışkanlığı full short.:D:D